Španělské tenistky povede Sanchezová-Vicariová

28. 12. 2011, 19:46
Aktuality 0
Den poté, co Španělská tenisová federace oznámila jméno nového kapitána daviscupového týmu, získaly kapitánku i fedcupové reprezentantky jihoevropské země. Jejich družstvo povede bývalá světová jednička a čtyřnásobná grandslamová vítězka Arantxa Sanchezová-Vicariová.
Profily hráčů
Arantxa Sanchezová-Vicariová

Sanchezová-Vicariová podepsala s federací dvouletou smlouvu a během této doby se pokusí pro svou zemi vyhrát první fedcupovou trofej od roku 1998, kdy ji Španělsku ještě jako hráčka pomohla získat. Její svěřenkyně čeká hned začátkem února velmi těžký úkol - porazit v prvním kole Rusky na jejich půdě.

Arantxa Sanchezová-Vicariová byla při všech pěti dosavadních triumfech Španělek, které získaly v devadesátých letech minulého století. Svůj první grandslamový titul slavila v Paříži už v roce 1989 a od té doby si připsala ještě další tři - dva znovu na Roland Garros a jeden na US Open. Světovou jedničkou byla ve dvouhře i ve čtyřhře, v níž nasbírala šest grandslamových titulů.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist