Spearsová má zastavenou činnost za doping

11. 11. 2019, 13:39
Aktuality 3
Bývalá vítězka tenisového Australian Open ve smíšené čtyřhře Abigail Spearsová ze Spojených států amerických má zastavenou činnost za doping. Osmatřicetiletá deblová specialistka měla na US Open pozitivní test na testosreron a prasteron.
Profily hráčů
J. S. Cabal a Abigail Spearsová

Spearsová uvedla, že zakázané látky se jí dostaly do těla z doplňku, který jí lékař doporučil poté, co u ní vyšetření zjistilo deficit různých vitaminů.

"Tak moc jsem chtěla, aby mi co nejdříve bylo lépe, že jsem si pořádně nezkontrolovala příbalový leták. A nedávno mě informovala (Mezinárodní tenisová federace) ITF, že jeden z léků, který jsem brala, obsahoval zakázané látky. Hned jsem kontaktovala ITF a plně s ní spolupracuju," napsala na instagramu Spearsová. "Chci této příležitosti využít pozitivním způsobem k tomu, aby někdo jiný nedopadl podobně jako já," dodala deblová specialistka.

Spearsová vyhrála během kariéry 21 turnajů v ženské čtyřhře. Největšího úspěchu dosáhla v mixu po boku Kolumbijce Juana Sebastiána Cabala, s nímž získala v roce 2017 titul na Australian Open.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
misa
Zase o den blíže Marušce a spol. Jo :))
Reagovat
Vlk-v-trave
Slusny old school.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to připomíná jednání s některými klienty, kterým příjde obstávka od finančáku.

"Cože? Já tam všechno platím, za nic nemůžu"

Ty exekuce prostě padají z nebe a já měl tu smůlu, že to trefilo zrovna mě.

:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist