Stalker tenistky Raducanové dostal zákaz přiblížení na pět let

23. 2. 2022, 14:26
Aktuality 14
Britská tenistka Emma Raducanuová uspěla u londýnského soudu se žalobou na muže, který ji od loňského listopadu pronásledoval. Pětatřicetiletý stalker dostal zákaz přiblížení na pět let. Navíc si musí odpracovat 200 hodin veřejně prospěšných prací a na osm týdnů má zákaz nočního vycházení, jehož dodržování bude kontrolovat elektronický náramek.
Profily hráčů
Emma Raducanuová

Muž devatenáctiletou šampionku US Open několik týdnů opakovaně vyhlížel u domu jejích rodičů v Londýně a nechával jí tam nevyžádané dárky. Raducanuová se na soud obrátila kvůli tomu, že se "cítila oloupena o svoji svobodu".

Podle informací agentury PA se nyní muž nesmí pět let přiblížit k Raducanové ani k jejím rodičům, k jejich domu nebo k místům, kde bude tenistka trénovat či hrát.

Jedním z nevyžádaných překvapení, které muž pro Raducanovou nachystal, bylo ozdobení stromku v předzahrádce u jejího domu vánočními světýlky. Jindy na místě nechal kytici s milostným vzkazem a mapou, na níž vyznačil 37 km dlouhou cestu, kterou k domu pěšky urazil. U dveří sebral i jednu tenisku, která patřila jejímu otci, protože si myslel, že patří Raducanové, a chtěl si ji nechat jako suvenýr.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
Rafaeoli25
Za co všechno už se dnes trestá. Pochopil bych trest pro šíleného nebezpečného uchýla, ale být odsouzen za to, že čekám párkrát u něčího baráku, párkrát mu tam nechám kytku nebo dárek a vezmu jeho tenisku. Jasně, vypadá to divně, ale trest málem jak pro devianta, co je nebezpečím pro celou společnost. To člověk nechápe.
Reagovat
annah
V okamžiku, kdy by šlo o tvou manželku nebo dceru, bylo by ti to jasnější...
Reagovat
Krisboy
Od člověka, kterej se zastavá kripla, kterej přeje tenistkám, aby zdechly, protože mu zkazily sázku, opravdu nic dobrého nečekej smile
Reagovat
Rafaeoli25
Já se někoho zastával? Jen jsem řekl, že nepřeji sázkovkám a že on je hlupák, když sází jak sází bože..
Reagovat
brixner
No tak se prostě nevoženim, nosmilesmile
Reagovat
Marduch
Typicky progresivista, co omlouvá devianty, promiň. Nebyla to na nakonec chyba Raducanu, protože večer neměla závěsy zatažené dostatečně dukladne? 200 veřejných mu jenom prospěje, asi se moc nudil, když mohl několik týdnů smirovat a procházet se 37km.
Reagovat
Tiebraker
Dyť je hnusná jak obyč Rumunka
Reagovat
EllNino
je mi jí líto ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
njn, to na klidu a soustředění se na výkony moc nepřidásmile
Ale zas Bušička by si s ním někam vyšla, možná nejen to, fotky by hodila na IG a bylo by po stalkingusmile Anebo taky ne...
Reagovat
Krisboy
A co jí vlastně chtěl? Nechtěl jenom klást dotazy jako Patrik Tušl? Třeba chtěl jenom vědět, proč po titulu z US Open přestala hrát?
smile
Reagovat
brixner
No to je votázka todlencto! Chtěl prostě tasit brk, já bych to tak teda určitě...no, vlastně ani nevim, no...smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Sim tě, měj rozum, žabičky už pro tebe nejsou, za hodinu bys vodpad a ona by přitom byla v nejlepším ... smilesmile
Reagovat
brixner
More, kdybych vydržel hodinu, tak je z ní, chuděrky, rumunská mrtvolka!
smile
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist