Štěpánek je zraněný, v Paříži nebude hrát

30. 10. 2012, 13:43
Aktuality 29
Nepříjemná zpráva pro české tenisové fanoušky: krátce před finále Davis Cupu se Radek Štěpánek kvůli zranění pravého kolena odhlásil z turnaje v Paříži, kde měl dnes hrát proti domácímu Michaelu Llodrovi. Uvedli to pořadatelé turnaje, podle kterých českého reprezentanta nahradí v soutěži Španěl Gimeno-Traver.
Radek Štěpánek

Třiatřicetiletý Štěpánek hrál naposledy minulý týden v Basileji, kde po postupu z kvalifikace vypadl v prvním kole s Američanem Brianem Bakerem. V Paříži se do hlavní soutěže dostal přímo.

"Ráno jsem byl v posilovně, ale pak mě začalo píchat v kolenu a nebyl jsem schopen udělat krok," řekl Štěpánek po příletu do Prahy České televizi. Spěchal pak na vyšetření k docentu Pavlu Kolářovi. "Žiju jenom Davis Cupem a doufám, že budu v pořádku. Udělám vše, abych byl (na Davis Cup) připraven," dodal.

Od pondělí se má Štěpánek zúčastnit Turnaje mistrů v Londýně, kam se dostal díky svým letošním výsledkům společně s Indem Leanderem Paesem. Poté ho čeká finále Davis Cupu v Praze proti Španělsku.

Na halovém turnaji v Paříži tak po odhlášení Štěpánka zbyl pouze Tomáš Berdych, jehož dnes ve druhém kole čeká Ital Andreas Seppi.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

29
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
tommr
i když tentokrát to byl asi nejurputnější boj. Zejména v prvním setu hrál Seppi opravdu skvěle a často mu přálo i štěstí. Tomáš ztratil v prvním setu třikrát slibnej náskok a už to s ním vypadalo docela ošklivě, ale nakonec se štěstí přiklonilo i k němu když Seppi napálil při setbolu Tomáše z metru jasnej balon do sítě a set mu tak doslova daroval. Ve druhým setu už byl Tomáš jasně lepší i když se pořád urputně bojovalo o každou hru ... :)
V dalším kole nečeká Tomáše nic lehkýho - bud domácí Gasquet nebo bombardák Anderson. Pokud ale Tomáš naváže na dnešní výkon tak by si s nima moh poradit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevypadá moc suverénně, aspoň ke konci setu. Naštěstí Andy dal v TB několik UE. Hlavně ta na setpoint byla dar z nebes.
Reagovat
tommr
jj při tom setbolu měl Tomáš velkou kliku, ale předtím měl několikrát velký štěstí i Seppi - párkrát mu pomohla sít a několik v tísni zahrávanejch míčků mu spadlo akorát na čáru. Tomáš vyhrál naprosto zaslouženě ... :)
Reagovat
gigin
Tak jsem se tam byl podívat. Od 19.45 hodin na takovém live streamu tam klápal, odpovídal na otázky, které jsme mu tam fans kladli a tak :))) Jinak teda z Pažíže neodstupuje, hraje. Ale to už myslím říkali na NS odpoledne. Bylo to úžasné!!! :DD
Reagovat
gigin
Tak Kei ti to dal. Koukals někde? Jak to valil?
Jinak zítra asi tlačíš Sama, předpokládám :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No sledoval sem to jen tak zběžně. Nic moc se určit nedá. Nejlepší bylo jak ho na konci vypískali, protože vyřadil Francouze. :D No asi jo, i když je to bez šance.
Reagovat
gigin
Počkej, fakt?? To jsou troubelíni!! :DD
No jen aby!! Je to podivín!! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
U Francouzů nic divného.
Nn to je fakt bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Šetří síly a to je dobře, konec roku bude náročnej.
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer dostane čočku
Reagovat
smazaný uživatel
jak menší výplet...jsou to vesměs babolaty, Fedy to špikuje hovězím někde u Prováns )))
Reagovat
smazaný uživatel
Béďa bod, štěpec taky a čtyřhra. To dáme.
Reagovat
smazaný uživatel
Poly, s jakou raketou teď válíš. Minulej týden jsem v Útěchově u Brna potkal Doseděla Ctislava. 5íkám mu, že chci headku berdyčku. "Dobrá volba, ta jediná je hratelná. Model Djoko lítá pěkně, ale většinou do zahrad a záhumenků..samosebou šlo o model rekreační
Reagovat
smazaný uživatel
ty se ještě dělaj ? Nemá v tom prsty Becker ? Tydle Felkly ti toho taky moc nedovolí, Míša Čang ji v kufříku určitě neměl :))
Reagovat
smazaný uživatel
OMG Dolgo, ten chlap je fakt dement normálně. Největší podivín na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
To mi tvrdit nemusíš, ale právě proto, že nemá na to hlavu bude těžko někdy v top 5 a možná ani ne v top 10. Je to prostě podivín, záleží jak se vyspí, cit pro míč a techniuk úderů má jako nikdo.
Reagovat
seshitec
zkazil 1balon a už ho to nebavilo???
To byl jeden z největších prodavačů stejně jako Ivaniševič to nebyli náhody v 1.kolech:)
Reagovat
smazaný uživatel
k poměru talent/hlava nemusíte chodit až ke Kafelnikovovi, stačí Safin. Ten měl talentu, že všechny ty Rogerovy rekordy mohly patřit jemu. A prd z toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám i Rosol dovedl zápas k prohře.
Reagovat
tommr
přitom měl Rosol ve druhým (5:3) i ve třetím (3:1) setu brejk k dobru ...
Před DC to jsou neradostný vyhlídky - Štěpánek je zraněnej a Rosol už nedokáže přelízt první kolo ani na challengeru ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zase Copil není vůbec špatný hráč a ke konci roku chytá dobrou formu.
Když jsem viděl průběh, tak jsem se spíš divil, že Rosola nesmáz.
Reagovat
smazaný uživatel
Sislík pude v pohodě přes dredyho.
Reagovat
smazaný uživatel
Začal jsem se trochu potit. 3, v řadě, odvrácené BP a zároveň MP. Po včerejším kolapsu Kližana ...
Reagovat
seshitec
od štepce potřebujem bod ze čtyřhry, o zbytek se musí postarat holt Berdych. Chtít po Stěpankoj aby porazil Ferrera je nesmysl no a jejich dvojku nevim nevim, celej rok už prohrává s hráčma, kt standartně porážel.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak se to sype...
Reagovat
tommr
jj to nevypadá dobře - nejdřív Petra a ted Radek. Naděje na zisk FC a DC rázem poklesly ...
Reagovat
Jan
Ledaže by Berdych dokázal ve 4hře porazit Španěly s Rosolem nebo někým jiným. Co se dá dělat. Štěpánkovi pomalu končí kariéra, čas se nezastaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, že to nebude nic vážnýho, se radši šetří na Masters a na Davis cup. Si vzal příklad z Rogera, to je správně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist