Štěpánek mění parťáka, Nestora nahradí Zimonjič

10. 5. 2016, 21:18
Aktuality 15
Radek Štěpánek mění deblového partnera. Na sociálních sítích dnes oznámil, že ukončil spolupráci s Kanaďanem Danielem Nestorem a hrát bude se jiným velezkušeným deblistou Srbem Nenadem Zimonjičem.
Radek Štěpánek

"Mám pro vás novinku, mým novým deblovým parťákem je Srb Nenad Zimonjič, řečený Zimo. S Danielem Nestorem jsme se v Římě dohodli, že dále nebudeme pokračovat. Už se těším, až spolu se Zimem vletíme na kurt. Je to borec s 53 deblovými tituly," napsal Štěpánek na svém facebookovém profilu.

S třiačtyřicetiletým Nestorem začal Štěpánek hrát letos v lednu a na jejich druhém společném turnaji došli do finále grandslamového Australian Open. Plánovali útok na Turnaj mistrů, jenže pak už se jim nedařilo a vyhráli jen čtyři z 11 zápasů. V Římě v pondělí vypadli v 1. kole.

Devětatřicetiletý Zimonjič je bývalou deblovou jedničkou a všechny své tři grandslamové titulu ve čtyřhře mužů získal společně s Nestorem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
horska.kraslice
Vypadá to, že v rozjeté sezóně těžko někdo hledal. Veselý by kvůli němu asi musel dost překopat plány. Takže třeba později ( a) po OH, b) v příští sezóně).
Reagovat
Kozoroh
S Nestorem Štěpcovi spolupráce až na úvodní AO moc neklapala, ale se Zimonjičem to bude ještě horší. Měl angažovat někoho mladšího, třeba dole navrhovaného Veselku...
Reagovat
Krisboy
Snad Radek ví, co dělá. Zimonjič mi taky nikdy nebyl moc sympatický a rozhodně i tenisově už není, co býval. Tak doufejme, že se o něj Radek bude moci opřít :)
Reagovat
weak
tak to gratulajda, radku... vybrat si starýho odjetýho zimonjiče, který se v každém velkém zápase vždy v koncovce zesere - to je velká výhra... Nestor byl už sice za zenitem, ale na blížící se trávě to pořád byl a je pan hráč a rozhodne charakterově/povahově stokrát lepší člověk nenada... navíc po slavné nadávce štěpánka tipsarevičovi v DC proti srbsku (ty p*** smradlavá) se velmi divím, že do tohoto partnerství jde i zimojnič... nechi být zlým prorokem, ale téhle dvojici osobně vůbec neverim...
Reagovat
smazaný uživatel
podle toho,jak střídá holky,se to dalo čekat
Reagovat
George_Renel
Měl to zkusit s Jirkou Veselým a pak plynule přejít do pozice jeho kouče.
Reagovat
tommr
i ten Rosol by byl pro Radka mnohem lepší než další skorodůchodce ...
Reagovat
smazaný uživatel
Cekal jsem rozchod. Nestor ma jen podani kdyz mu tam pada, ale v klicovych momentech se sype
Reagovat
weak
daniel po operaci ramene bohužel už dávno neservíruje jako zamlada, kdy dával samá esa - dnes uz se snazi jen trefovat "spravny" prostor... nikdy nezapomenu na DC s Kanadou, kdy jako 17letý neznámý klučina vystřílel z kurtu stefana edberga prave diky brutalnimu servisu... :)
Reagovat
hatatytla
Z bláta do louže, Nenad již nějakou dobu výkonnostně nestíhá, I když by se mohli dobře doplnovat Radek touch a Nenad silou.
Reagovat
rusedski
Přesně tak...jednoho vyčpělýho veterána vyměnil za jinýho...ještě by moh zkusit Paese :)
Reagovat
darek.vrana
Škoda, Nestor mi byl sympatičtější a určitě je to mnohem lepší tenista.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je autorem výroku? "Hrál jsem proti Štěpánkovi tolikrát, že mě to ani nepřekvapilo. Je to jeden z nejhorších lidí na okruhu, možná ten nejhorší, i když mimo kurt se občas chová normálně." A) Berdych, B)Čermák, C) Zimonjič
Reagovat
PetaM
Tomáš, určitě :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
byznys vše přebije
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist