Štěpánek prožívá těžký návrat. Nevyhrál ani na třetí pokus

16. 8. 2010, 19:54
Aktuality 109
ATP CINCINNATI - Radek Štěpánek po sérii zranění a nemocí odehrál už třetí utkání, stále však neuhrál jediný set. Na betonu v Cincinnati prohrál se Srbem Troickým.
Radek Štěpánek

Český tenista Radek Štěpánek prohrál i třetí zápas na okruhu ATP po návratu na kurty. V prvním kole turnaje Masters 1000 v Cincinnati nestačil v souboji možných soupeřů v semifinále Davisova poháru na Viktora Troického ze Srbska a za rovnou hodinu podlehl 5-7 1-6.

Jednatřicetiletý rodák z Karviné, kterého v posledních měsících sužoval únavový syndrom, viróza a bolest levého kolene, držel krok jen do stavu 5-5. Za celé utkání ale nenašel recept na Srbův servis, po kterém uhrál jen devět fiftýnů.

Štěpánek prohrál s Troickým poprvé v kariéře, tři předchozí duely vyhrál. Za měsíc si mohou oba tenisté souboj zopakovat v semifinále Davisova poháru v Bělehradě. Troicki ve druhém kole narazí na světovou dvojku a reprezentačního kolegu Novaka Djokoviče.

Osmadvacátý hráč světa Štěpánek tak stále čeká na první výhru po návratu na kurty po pětiměsíční pauze, během které se oženil s Nicole Vaidišovou. Jelikož v Ohiu neobhájí loňských 90 bodů za třetí kolo, o několik příček si znovu pohorší. Do US Open by ovšem měl vstoupit ještě jako nasazený. 

Před dvěma týdny ve Washingtonu uhrál se Švýcarem Markem Chiudinellim jen čtyři hry, poté v Torontu se v zápase s Italem Fabiem Fogninim "zlepšil" o dva gamy.

Až ve druhém kole do soutěže vstoupí sedmý nasazený Tomáš Berdych. Česká jednička vykročí za obhájením loňského čtvrtfinále duelem s Paulem-Henrim Mathieuem. Francouz dnes po setech 6-7 7-6 6-3 zdolal Rumuna Victora Haneska a teprve potřetí v této sezoně přešel přes úvodní kolo.  

Berdych se s Mathieuem utkal dvakrát v loňském roce a vyhrál všech pět setů.

Andy Roddick, který v minulých týdnech prodělal mononukleózu, zahájil domácí turnaj třísetovým vítězstvím. Sergeje Stachovského z Ukrajiny zdolal 6-4 6-7 6-1 a čeká ho Holanďan De Bakker.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI (USA - Ohio, tv. povrch, 2.430.000 dolarů) -
pondělní výsledky (16. 08. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Troicki (Srb.) - Štěpánek (ČR) 7-5 6-1
Roddick (9-USA) - Stachovskij (Ukr.) 6-4 6-7(5) 6-1
Ferrer (10-Šp.) - Dolgopolov (Ukr.) 3-6 6-3 6-4
Melzer (13-Rak.) - Giraldo (Kol.) 6-1 6-4
Wawrinka (Švýc.) - Almagro (14-Šp.) 6-3 6-3
Mathieu (Fr.) - Hanescu (Rum.) 6-7(6) 7-6(2) 6-3
Dent (USA) - Lopez (Šp.) 6-3 6-2
Querrey (USA) - Petzschner (Něm.) 6-1 6-4
Berrer (Něm.) - Robredo (Šp.) 6-7(4) 6-4 7-6(8)
De Bakker (Niz.) - Monaco (Arg.) 6-4 6-7(5) 6-3
Bellucci (Braz.) - Becker (Něm.) 7-6(6) 7-5
Ginepri (USA) - Devvarman (Ind.) 6-7(3) 7-6(4) 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

109
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jen teda nevím co bude, až bude končit Andy Roddick, už rozlučka Safina v Paříži dala mé psychice a stránce emocí pěkně zabrat. =/

K článku: Robredo / Štěpánek - Ginepri / Sweeting 6:2 6:3... třetí turnaj, třetí partner, další výhra. ;) Dobrá práce Radku, singl chce asi čas.
Reagovat
a.magerova
Radku díky, žes prohrál, alespoň jsme si tu mohli opět promrskat základy českého jazyka :-((
Reagovat
carolyn
Nechcece už konečně něco dělat s příspěvky které sem nepatří? (př. Lokaz čas 14:41)
Jsou rozsáhlé a nic neříkající k tenisu. Plení tady již delší dobu komentáře.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto nastoupila silná sestava se třemi útočníky na hrotu-sojka, Mercury a Inferior, aby sestřelila Lokazovy nesmyslné komentáře. Odsunula jeho zbytečný nick na druhou kolej. ;) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neřeší se tu právě tohle, ale zajímá mě, váš názor na délku vrcholové kariéry, jak dlouho se člověk může udržet ve špičce? Prostě co vás k tomu napadne...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to strašně individuální. U někoho hraje roli motivace, u jiného forma, u dalšího zdraví pak třeba soukromí někdy. Jsou hráči, kterým je přes třicet a stále mají chuť hrát-Ljubičič, Radek, Llodra, Chela anebo Ferrero. Přičemž první jmenovaný si ve 31 letech vyhraje Masters. Ferrero začal pracovat na psychice a dřel na sobě i v pokročilém věku ze začátku sezony, takže někdy není pozdě na to začít znova v jakémkoliv věku. Kolem té třicítky by měl každý zvážit motivaci a výkonnost, to jak se cítí na kurtu, jak se cítí po zápase, zda má stále na špičku. Záleží taky, kdy člověk začne hrát na špici, podle toho se měří potencionální délka kariéry.
Reagovat
smazaný uživatel
no, predevsim kazdeho napadne, ze je to velmi individualni zalezitost :-) Take zalezi na tom pojmu "vrcholova kariera", ta latka je individualne nastavena. Co muzu rici, mam to prozity, jen tedy na sve urovni a z hlediska hrani, ne ekonomickeho, spolecenskeho atd. je, ze se clovek postupne plizive zpomaluje a ztraci rasanci i presnost. Panikari, ale pak se to nauci zvladat, protoze prebuduje udery. Jeste to nikdo nepozna, jeste se totiz vyhrava dal - taktickou vyzralosti a klidem, uz nejak ochladaj emoce. Ale "mlady" si "dovolujou" cim dal vic, to je hrozne neprijemny tlak, protoze je clovek zvykly na uspechy. To je podle me to klicovy, naucit se prohravat, vnitrne prohru proste prijmout. Paradoxne se pak zacne zase chvili vyhravat. Pak se pridaji zdravotni problemy a jde se dolu trvale, cas nezastavis, samozrejme. Myslim, ze 33-34 let je i pro zdraveho spickoveho hrace strop.
Reagovat
Mercury
Ono je to především dost individuální. Řekl bych, že klíčové jsou zhruba tyto věci - zdraví, motivace, styl hry. Hráčí jako Agassi nebo nyní Federer jsou dobrým příkladem tenistů, kteří hrají hlavou, neopotřebovávají tolik své tělo. Především kontrast mezi RF a Rafou je v tomto značný. Proto si nemyslím, že by Rafael dokázal hrát na podobně vysoké úrovni jako hraje nyní stejně dlouhou dobu jako Roger, a to s konstantní výkoností. S tím samozřejmě souvisí fyzická připravenost (Rafova velká přednost), ale i úspěšnost eliminovat a vyhýbat se vážnějším zraněním (tady mám už o Rafu strach). Každopádně klíčová je určitě motivace, dosažené úspěchy a výhled v horizontu několika měsíců - můžu ještě něco dokázat? stojí mi to za to? apod. Proto jsem sám velmi zvědavý, kdy to Fedex zabalí, tipuju nejdříve po olympiádě v Londýně, nejpozději tak o dva, tři roky poté. Ale jakákoliv predikce je zde dost obtížná. No, abych pořád nemluvil jen o R+R, tak co se motivace týče dobře poslouží i příklad Nicole Vaidišové a na druhé straně třeba Fabrice Santora. Mít chuť, zůstat zdravý a vědět, že ještě mám na to hrát v (širší) špicce - to je asi základ. Minimálně 10 let se tenista určitě na vrcholu držet může (viz Roddick, Sampras, Federer, Safin, Haas atd.), ale hrát celou tu dobu na úplné špici je už výsadou jen těch nejlepších.
Reagovat
Mercury
to je paráda, jak jsme začali všichni tři stejně :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DD Koukám, že jsme se rozjeli no, alespoň odsuneme na vedlejší kolej Lokaze. Moc dobrý námět pro debatu, chválím. Dalo by se o tom povídat dlouho. Jinak dobrý postřeh s rozdílným stylem hry, ten dávám za příklad často, právě onen kontrast Rogera s Rafaela, tentokrát jsem na něj zapomněl. Ale vše důležité je zmíněno ve všech reakcích, takže jsme se tak nějak shodli, řekl bych. Podle mě třeba Safin dokonale vystihl období, kdy má skončit. Otázka zůstává, zda třeba neměla být tím vrcholem sezona předtím, kdy zahrál své maximum ve Wimbledonu. Zřejmě se však ještě cítil na úspěch-což je klíčový faktor, jak píšeš i ty. Určit si, zda mi tenis může ještě něco dát, zda můžu něco dokázat. Jo jo...
Reagovat
smazaný uživatel
S odpovědí ,,Je to individuální." jsem počítala dopředu, ale tak rozsáhlé odpovědi jsem určitě nečekala. Za to jsem ráda :-) Víceméně s vámi souhlasím. Všechno důležité bylo vyřčeno. Možná , podle mého názoru, ještě na délku kariéry může mít vliv trénink v začátcích. At už způsob tréninku, nátlak na dítě a juniory, ,,cpaní" všeho až pod nos, většina těhle hráčů nijak dlouho nevydrží. Ale spíš myslím, zda nebyli hráči zamlada přetěžovaní, někteří končí už v juniorech, protože měli několik zranění. Kdy začli s opravdu tvrdým tréninkem - někteří hráli od svých 6let v akademiích a jak na tom můžou ted být, zatímco někdo se do těžkého zápřahu dostal až později, řekněme od střední školy, někdo vůbec (Soderling měl oproti ostatním jednodušší trénink pouze doma a až po škole začal hrát futures apod. a zranění z přetížení se mu zatím vyhýbají). ... Popravdě bych svoje vysvětlování co myslím asi sama nepochopila, ale můžete se pokusit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pochopeni vubec neni tezke, ale je to uz spise na kulatej stul :-) Zaujal me i Inferior s tim "umenim odejit".....
Reagovat
smazaný uživatel
Téma ,,umění odejít" je taky na hodiny rozebírání :-) Já jsem zastánce umění odejít na vrcholu. Plácat se někde jako ryba na suchu podle mě nemá cenu.
Reagovat
carolyn
Tj, ale vem si pro někoho je to strašně težký a nepředstavitelný.....každý den makáš, jezdíš na turnaje, vše se ti točí jen kolem toho co máš rád (sport) a žiješ jen pro to. A najednou má přijít den kdy si řekneš dost-končí má kariéra. A najednou pro co si celej život dřel a dával si tomu všechno končí. Ráno se vzbudíš a nikam nejedeš, nemusíš trénovat a vlasně už není nic, prostě konec všeho na co zvyklej a co máš rád a co tě baví.
Podle mě pokud nebudeme na vrcholu asi se zcela úplně nevžijeme do těch pocitů, že končí něco pro co žiješ a celý život na to makáš. A pak je pro nás strašně jednoduchý říct že "umění je zkočit na vrcholu"
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu v životě končí spousta věcí, které pro nás znamenají hodně, nemusí to být jen v profesionálním sportu, to je ještě takové příjemné loučení, když si to tak člověk vezme. Pokud teda člověk končí a naplnil svůj potenciál, talent a může si říct, že za sebou nechal nějaké výsledky a fanoušci na něj budou vzpomínat nějakou dobu. Horší je, když hráč/ka skončí v půlce kariéry vinou zranění, pak věřím, že to musí být nepředstavitelný šok a zklamání. V mládí dře kvůli třeba jen třem sezónám, čtyřem na vrcholu. Naštěstí se tohle moc nestává, já s tím zkušenost mám, dostal jsem stop, aniž bych stihl ukázat, co umím. Dokázat, co jsem chtěl. Končil na úpatí hory. Ale vše nekončí, může dál hrávat na nižší úrovni, trénovat stále, jen prostě už nebude jezdit po turnajích a bojovat o tituly.

Ono je těžké končit na vrcholu, poznat kdy ta chvíle nastane. Protože když získám cenný triumf, tak komu se chce skončit? Hned má hráč nový impuls, je plný zápalu do hry...a i přes pokročilý věk má potřebné sebevědomí, jeho tělo "nezná bolest". Více tenistů končí, kdy se topí ve výsledkových krizích. A pak se musí potýkat i s tou změnou, že drtivou většinu času nestráví na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
carolyn, inferior
Budu reagovat smíšeně na oba...
Právě proto je UMĚNÍ skončit na vrcholu. Neříkám, že když bude vyhrávat, musí skončit, ale pokud už naplnil to co si přál, už přišla sem tam nějaká porážka, sám cítí, že už to prostě není ten vrchol (to každý sportovac cítí, jen to většina neventiluje do světa) tak si řeknu, že to už skončit může. Jasně, mě se to říká. Ale je lepší skončit, potom co jsem si splnil (někdo si to nesplní nikdy ale to je trošku na jiné povídání) a nečekat, až se budu dva roky trápit, prohrávat a do osmifinále se dostanu dvakrát do roka, z rankingu 7 spadnu na 50 a více. Lepší, aby si mě fanoušci pamatovali jako toho, kdo vyhrával, dokázal prohrát a přiznat, že na ty mladší už nemám. To mluvím hlavně o těch, kterým je po 27,28 letech, tedy už v určitém tenisovém řekněme středním věku. ... Všechno jednou končí. Všem sportovcům i ,,normálně" pracujícím lidem, všichni o něco usilovali. Navíc člověk u sportu může zůstat nadále, je spousta funkcí kolem sportu, pro zábavu dál hrát debly, exhibice,... Zase plácám a nakonec se k ničemu nedoberu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím, že "umění odejít" je vskutku umění. Myslím si však, že tu "prázdnotu", která každý odchod doprovází, nic plnohodnotně nenahradí. Ten adrenalin, tu touhu po vítězství, věčné soupeření, i to kodrcání z turnaje na turnaj. Najednou je "mrtvo" . Proto se tolik sportovců vrátilo zpět. To nejsou jenom prachy. Zkrátka jim už nikdo nedokáže vrátit "třpyt v trávě".
Reagovat
smazaný uživatel
vy se nedivate na tenis, uz KONCITE? :-) Ne, trochu vazneji. Ja si umeni odejit spojuju s mentalni zralosti cloveka. Pak je totiz schopen nejen "vcas" ukoncit karieru, ale dokaze si i smysluplne naplnit dalsi zivot. A nikdo nerika, ze uz nemuze hrat tenis, jen na jine urovni a urcite najde i nejakou tu trpytivou perlu v trave, je-li poeta.... :-)
Reagovat
Mercury
Přesně tak. Tam už nejde o peníze, třeba ani o tituly, ale o samotnou vášeň a zapálení do toho sportu. Příkladů by bylo - Hašek, Schumacher, Jordan...
Reagovat
smazaný uživatel
To, že tenis je hlavní nápln jejich života chápu, adrenalin GS apod. nic nenahradí a to prázdno, o kterém mluvíš určitě je. Ale bohužel jednou člověk skončit musí, i když skončí později, tak ten tenis bude pořád milovat a výjde to, vlastně nastejno. Ono nakonec odejít na vrcholu není pro všechny. Někteří se ak právě vracejí částečně i proto, že si říkají ,,Co kdyby..." Co kdyby se vrátila forma? Víc jsem natrénoval a vrátil se zpět do hry? Co kdyby...? Takže to je zase jak u koho, protože někomu by sice chyběl tenis, ale byl by spokojen s tím co dokázal a nerozmýšlel si, jestli odešel ve správnou dobu, nebo ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
On je um nejen se vůbec odvážit skončit, přijmout tu změnu, novou etapu, kterých je v životě plno, ale také vybrat vhodnou dobu, jak je psáno. Tenis už ze života nevymažou, budou jím žít i nadále, protože kus jejich života to pro ně byl prakticky smysl, spolu s rodinou-někteří ji ještě nemají, takže těch je to jediný smysl a cíl pro následujících pár let. Takže těžce se tenisu vzdát. Lze trénovat individuálně nebo s bývalými kolegy, či hrát na nižší úrovni, později nastupovat k exhibicím, anebo i trénovat. Na druhé straně si myslím se najdou i ti, kteří na tenis nesáhnou pár let a budou se na sto procent věnovat tomu, co v tenisových letech "zanedbávali". Určitě odchod mrzí, ale lepší dobrovolný odchod než nedobrovolně se vzdát vrcholového sportu v mladém věku a téměř nic nedokázat. Jak píše Mercury a zmiňuje Haška, tak to je pán, který ukázal, že vrátit se v pokročilém věku k vrcholovému sportu lze, taky proč to udělal a taky spojil "umění se vrátit" s kvalitou jeho věku neuvěřitelnou. Vše jde, jak se vrátit tak odejít, i když obojí je těžké. Ale v dnešním světě je plno možností jak se s tím vyrovnat.
Reagovat
darek.vrana
Já bych zmínil Santora, který se prakticky 20 let držel na stejné úrovni okolo první třicítky-čtyřicítky, až do svých 37 let tuším...
Reagovat
smazaný uživatel
mohl si to dovolit, byl typem hrace, co setri telo i ruku, hral hlavou :-) A nerasoval se v absolutni top...
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak můžeš neustále psát příspěvky plné chyb; jednak je to únavné a jednak to většinou nedává smysl.

Poté, co ses se zmínil o dlouhém rozhovoru s jeho trenérem, tak jsi neměl užít přísudek tvrdit v čase přítomném, ale v čase minulém, složený z pomocného slovesa být a příčestí minulého( -l, -la, -lo, -li, - ly, -la).

Pak bych chtěl ještě dodat, že ve větě, v níž jsi použil poměr odporovací a jež je na konci druhého odstavce, jsi měl použít po příslovečném určení času( po pár prohrách) čárku, poněvadž poměr odporovací je zde vložen do vět hlavních...

Na začátku posledního odstavce jsi měl užít po přísudku jednoduchém přijde středník, jelikož je to něco mezi tečkou a čárkou.

Teď se vraťme ještě k tomu předposlednímu odstavci...

Tam jsi měl dát před a to čárku, protože se jedná o poměr vysvětlovací, avšak před spojku podřadící jako jsi neměl dát čárku, jelikož jde o přísl. určení způsobu.

A teď ta poslední chyba.

Po vlastním jménu označujícím název turnaje jsi měl dát před pokud čárku, protože jde o větu vedlejší příslovečnou podmínkovou
Reagovat
smazaný uživatel
A já zase nechápu, jak můžeš udělat takovou chybu a poslat ty své blitky dvakrát. =(
Reagovat
smazaný uživatel
to neni preklep ale zamer podivej se na predmet...poprve Skott a ted Skottovy chyby:-(
proste on chce co nejvic provokovat a nic jineho
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že to nebyl překlep, ale chyba to byla, dělá tu ze sebe čím dál většího idiota.
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že už je ti lépe? uklidnil ses?
Reagovat
skott
Pochybuju, ze Stepanek bude letos koncit, pokud samozrejme nebudou zdravotni problemy prilis zavazne.Ale jeho drzi u tenisu singly, deblovou karieru ma s nadsazkou ¨zasebou¨, nepotrebuje se v nich placat jeste dalsich par let a uz vubec ne kvuli Vaidisove...:-) Logicky, pokud ona dokaze rozfovrovat miliony ze singlu, tak se Stepec muze ve ctyrhre pretrhnout a stejnak by to bylo malo a hledala by si jiny strom na ocesani:))
Pamatuju si na velky rozhovor s jeho kondicnim trenrem na konci lonskeho roku, kde tvrdi, ze ma pred sebou Stepanek jeste dve sezony na svem fyzickem vrcholu.Je to dano prave tim, ze jeho telo je oproti jinym hracum mnohem mene opotrebovane, jelikoz se dostal do spicky vyrazne pozdeji.Muze si tak stale dovolit extremni treninkove davky a drit jako mezek v priprave.Mozna nema tolik casu jako mladsi, ale delat zavery po par prohrach je smesne a to rikam, jako ten, ktery zrovna Stepanka vubec nemusi;)
Navic jeho paradni cast sezony teprve prijde, na podzim haly, ktere ukazou vic, jak na tom je.Jinak zajimvy postreh, jak nekdo rikal, zkusit si jeden, dva challengery treba po US Open pokud se vylsedky nezlepsi.Takovemu Baghdatisovi to v nedavne dobe hodne pomohlo nakopnout formu a chytit se.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, že Radkovu situaci nejde moc srovnat s nikým na okruhu. Špička je mladší, zdravá víceméně až na pár výjimek. Návraty jsou snazší. Kondiční trenér to říkal na konci roku, tzn. po halové sezoně, kterou měl nejlepší v kariéře, také ta sezona byla parádní. S každou prohrou tělo hůře regeneruje, po výhrách se regeneruje mnohem lépe a únava snáze zmizí. Samozřejmě, že Radek není ve velkém herním presu, když vypadne v prvním kole, ovšem psychika dostává velký záhul. Což tělu po zraněních nepomůže. Docela zajímavý by byl rozhovor s Radkem či jeho kondičním trenérem nyní. Takhle jen spekulujeme.

Challenger by ho mohl zachránit, pokud však nevyjde halová sezona, nevím nevím. Začínat od "nuly" příští sezonu... Ty debly byly myšleny jako nápomoc k udržení si kondice a zároveň dál se bavit tenisem, což Radka drží si myslím nad vodou nejvíc-ten zápal do hry. ;) Vaidišovou bych už raději vůbec neskloňoval tady. Taky není nikde psáno, že další zranění nepřijde, hodně důvodů mě žene ke skepticismu-omluva fanouškům Radka, já ho mám taky rád, ale nevím zda se s tím popere úspěšně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak můžeš neustále psát příspěvky plné chyb; jednak je to únavné a jednak to většinou nedává smysl.

Poté, co ses se zmínil o dlouhém rozhovoru s jeho trenérem, tak jsi neměl užít přísudek tvrdit v čase přítomném, ale v čase minulém, složený z pomocného slovesa být a příčestí minulého( -l, -la, -lo, -li, - ly, -la).

Pak bych chtěl ještě dodat, že ve větě, v níž jsi použil poměr odporovací a jež je na konci druhého odstavce, jsi měl použít po příslovečném určení času( po pár prohrách) čárku, poněvadž poměr odporovací je zde vložen do vět hlavních...

Na začátku posledního odstavce jsi měl užít po přísudku jednoduchém přijde středník, jelikož je to něco mezi tečkou a čárkou.

Teď se vraťme ještě k tomu předposlednímu odstavci...

Tam jsi měl dát před a to čárku, protože se jedná o poměr vysvětlovací, avšak před spojku podřadící jako jsi neměl dát čárku, jelikož jde o přísl. určení způsobu.

A teď ta poslední chyba.

Po vlastním jménu označujícím název turnaje jsi měl dát před pokud čárku, protože jde o větu vedlejší příslovečnou podmínkovou.
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm ja zase nechapu jak muze existovat dement jako ty lokazi
Reagovat
smazaný uživatel
Podpis, bohužel ho to asi nikdy neomrzí.
Reagovat
skott
Vsechny tyhle duvody chapu, ale pro me je Stepanek jeden z tech, kteri to nezabali po par nezdarech.Naopak si troufam tvrdit, ze drive nez bude Olympiada v Londyne se mu koncit chtit nebude (podobne jako nekolik dalsich hracu stejneho veku).Ano, chut do hry ma obrovskou, jen si ho nedovedu predstavit cestovat z turnaje na turnaj kvuli ctyrhre.A to uz souvisi prave se svatbou a soukromym zivotem...
Reagovat
skott
Lokaze nereste, to by mela byt prace administratora mazat tyhle prispevky, ktere nesouvisi s clankem...
Reagovat
smazaný uživatel
Olympiáda je motivace pro mnoho tenistů, ovšem jsou to celé dva roky, to už je docela odvaha. Radkovi bude 34 let téměř. Záleží na tom, jak zhodnotí letošní sezonu a jak se bude cítit no, do hlavy mu nevidíme a jeho tělo neznáme. Samozřejmě jak jsi psal, je jeho plusem pozdější nástup do tenisové špičky. No, nemusel by jezdit po turnajích pravidelně, třeba jen po větších podnicích. Myslím, že by až takový problém zatím nebyl v ježdění po turnajích, přeci jen Nicole je mladá, má jistě zatím tendenci cestovat a užívat si. Samozřejmě by se to postupem času měnilo. Pokud nemají problém výrazně starší deblisté se soukromím... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
V DC to vidím takto: dvouhra- Berdych, Hájek, čryřhra- Dlouhý, Štěpánek.
Reagovat
smazaný uživatel
popř. čtyřhra Berdych, Štěpánek
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud čtyřhra, tak jedině Berdych/Radek ;) to máme šanci na vítězství, i když se Radkovi nedaří, v deblu prokázal své kvality jak s Knowlesem tak s Tomem ve Washingtonu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jestli chceme mít šanci, čtyřhra bude možná i nejvíc rozhodující bod - tedy Berdych, Štěpánek
Reagovat
smazaný uživatel
Má pravdu, předsedo. ;) =D I tak bude Tipsa s Nenadem velký oříšek, ale s těma dvěma máme největší šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Chcete vyhrát?! Napiště na email Safetytip@email.cz a já Vám sdělím jak!
Reagovat
weak
...kdysi chodily po ulicich damy s odznackami, kde stalo:

CHCEŠ ZHUBNOUT? ZEPTEJ SE MĚ JAK....

...možná by sis po vzoru HERBALIFU měl taky takové odznáčky vyrobit... :DD
Reagovat
smazaný uživatel
To je zajímavé, že lidem, kteří v životě nic špatného neudělali a jsou příjemní, se nedaří, ale naopak arogantním egoistům, jako je elegán, vychází skoro vše.

Ale když se nad tím tak trochu zamyslím, tak si vlastně uvědomuji, že ani upadajícímu důchodci ze Švýcarska se nedaří. Doufám, že se mu po zbytek kariéry nebude dařit stejně jako nyní Štěpánkovi, ačkoliv ten si to vůbec nezaslouží.

To, jak se Radkovi nedaří, by se dalo přirovnat ke Kolenově trápení, které trvá již značnou dobu.

------------------------------------------------------------------

Je- li věta vedlejší vložena do vět hlavních, je oddělena z obou stran čárkou; věta, jež jsem totiž užil po poměru odporovacím, je větou vedlejší příslovečnou způsobovou.
Reagovat
Mercury
Zase slohové cvičení s nulovou vypovídající hodnotou. Když nemáš co říct, tak radši nepiš nic.

Mimochodem, opět tam máš chybu, chytrolíne. Ne "věta, jež jsem užil", ale "věta, již jsem užil". Trapné :)
Reagovat
smazaný uživatel
V mém případě se jedná o pouhý překlep; vztažné zájmeno jenž je zde ve 4. pádě čísla jednotného, a tudíž můžeme místo tohoto zájmena použít také tvar zájmena který, což je tvar kterou( 4. pádová otázka- čísl. jedn.)
Reagovat
Mercury
Já to vím, nechápu proč mi to říkáš. Příště si to radši zkontroluj sám po sobě, když už máš potřebu poučovat ostatní. Protože ve tvých příspěvcích se taky najdou chyby (což je lidské) a nikdo tě tady dokolečka neopravuje, nikoho to nezajímá. Nemluvě o tom, že stylisticky i obsahově jsou na tom tvé odstavce dosti bídně. Radši se zkus zaměřit na tenis, ty rádoby lingvisto.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je zajímavé, že lidem, kteří v životě nic špatného neudělali a jsou příjemní, se nedaří, ale naopak arogantním egoistům, jako je elegán vychází skoro vše.

Ale když se nad tím tak trochu zamyslím, tak si vlastně uvědomuji, že ani upadajícímu důchodci ze Švýcarska se nedaří. Doufám, že se mu po zbytek kariéry nebude dařit stejně jako nyní Štěpánkovi, ačkoliv ten si to vůbec nezaslouží.

To, jak se Radkovi nedaří, by se dalo přirovnat ke Kolenově trápení, které trvá již značnou dobu.
Reagovat
smazaný uživatel
Verim,ze je navrat tezky,ale toto je dost na palici. Ty prohry jsou jednoznacne, proste mu brzo dojde stava a s hraci, ktere bezne zatim porazel. Preji mu at to prolomi,ale bude to asi tezke. Petru jsem sledovala a opravdu dost hruza. Po winru,za ktery se nemusela stydet ani hracka z top 10 opakovane a jak pres kopirak rana do outu za baslajnu. Proste taky se hleda,snad to uz brzy zvladne,na takovou hru se dobre nediva a tom to prece je.uzit si fajn tenis a jeste s nasi hrackou.
Reagovat
smazaný uživatel
kvitová 54 nevynucených chyb. to je bída to je děs. To je tragédie. To ani není normální tolik chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
protoze vubec na tom kurte nepremysli, nic nezmeni, nic si nevyhodnoti, nereaguje na stav zapasu ani souperky, dokonce ani na vitr, fakt otresny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ano, Štěpánek prohrál potřetí v řadě, což se mu určitě stávalo i v minulosti, a to byl zdravý.... po dlouhodobém zranění to není nic lehkého se vrátit zase do top formy, viz. Safina by mohla vyprávět... přesto věřím, že ona i on se dostanou do formy, Radek do své životní už asi těžko v jeho věku, ale stále má na to, aby se držel v Top 30....
Reagovat
smazaný uživatel
S tím rozdílem, že Safina je o necelých osm let mladší, takže má hodně času pro návrat. Jejím mínusem je, že zranění zad je velmi vážný problém, stačí málo a nemusela by si už nikdy zahrát vrcholový tenis. Už tento fakt psychicky omezuje. Věk hraje klíčovou roli a taky síla hráče-tu Radek má, otázka zda to bude stačit, je přeci jen jinde než před rokem.
Reagovat
smazaný uživatel
... a to nejen tenisově
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě to bylo myšleno, že Safina na ten návrat do formy má mnohem delší než Radek, jelikož je mladší...
Reagovat
weak
...Radek má krizi, nedaří se mu, ale není ani první ani poslední hrář světové špičky, kterému se něco takového stalo... to se prostě v tenise a vůbec ve sportu stává, navíc když tak dlouho nehrál... ale většina zdejších breptů v tom vidí hned konec kariery resp. nulové šance v DC proti Srbsku apod. Proberte se, pánové a dámy! Až Radek zase začně vyhrávat, budete sem pod stejnými nicky psát Radkovi chvalozpěvy... To je vážně k pláči, kolik na světě existuje jednoduchých lidí... :O
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak. ono to bude nějakou dobu trvat než se do toho dostane. Ale do DC to nestihne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty děláš z Radka asi 18ti letého Berankise, co má kariéru před sebou, ale Radek má 31 let, dlouho nehrál, tělo poznamenala ne až tak lehkovážná nemoc, víš co to znamená pro singlovou kariéru? =) Nehledě na to, že teď třeba už ani nebude mít příliš motivace... jednak nemá formu, prohrává, jednak už v soukromí se mu změnila dost podstatně situace a dalším činitelem je i ten věk. Jestli Roger se potýkal s propadem formy a to je naprostá špička, o dva roky mladší než Radek, neměl navíc potíže se zdravím, tak si to převeď na Radka a musí Ti vyjít výsledek, že Radek na tom nebude tak růžově směrem k budoucnosti jako třeba Del Potro, když se vrátí.

Já budu moc rád, když Radek pomůže vybojovat postup do finále DC, ale chce to trošku objektivnosti, nebýt zaslepen vlastenectvím až tak.
Reagovat
weak
počkej, moment... :-)
já netvrdím, že ŠTĚPÁNEK se vrátí zpátky na svůj vrchol - to nikdo z nás neví, co s ním bude... já se ale bráním kecům, ať skončí s tenisem a že v DC nám nebude nic platný... Kdyby prohrával celou sezonu, tak neřeknu ani popel, ale on prohraje 3 zápasy v řadě a hned jej všichni strkají do penálu...!
Reagovat
smazaný uživatel
A já už Ti píšu asi potřetí, že jej po třech prohrách nikam nestrkám, ani jej nezatracuji, dávám mu větší prostor, protože vím, že tyhle prohry nejsou až tak tragickou událostí. Ale vím, že jeho tělo dost trpělo a to není dobrá zpráva do budoucna. Tělo neošidí. Radek i nyní bude v DC platnější než Hájek, Dlouhý či Minář. Už jen kvůli psychické podpoře, která je přítomností Radka na kurtu a v kabině znát, v tom je nenahraditelný a taky kvůli čtyřhře, kterou si zkusili ve Washingtonu a dali signál, že by to mohlo i teď jít. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu jen ráda, když se Radek vrátí zpět do formy a začne se mu dařit, ale asi jsem pesimista, když napíšu, že to bude víc než obtížné. Ve 31 letech spousta lidí už má kariéru zasebou, on se vrací po zákeřné nemoci (sama jsem si prošla jejím lehčím odvarem a opravdu to není žádný med) a zranění kolene, o to bude návrat těžší.
Reagovat
smazaný uživatel
pesimistka se nepíše? xD
Reagovat
smazaný uživatel
Právě pro to všechno co jsi zmínila a ještě něco navíc, nevěřím, že neukončí kariéru brzy. Ale pro český tenis i pro Davis Cup samozřejmě doufám v opak a ještě jednu sezonu odehraje. Radka mám rád, ale nějak jsem skeptický, vím jak je tělo náchylné na zranění a jak obtížné je se vracet. Mně samotnému nebylo doporučeno pokračovat v konkrétním sportu na vysoké úrovni díky zranění. A to nemám 31 let jako Radek ani tolik krásných tenisových úspěchů za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
štěpánek bude hrát ještě v poho další 6 let!!! aspon v deblu určitě!
Reagovat
smazaný uživatel
V deblu může hrát let klidně i devět, viz Dick Norman. =) Koneckonců mu to doporučuju. Ale já se bavím o kariéře singlové.
Reagovat
smazaný uživatel
třeba štěpánka v DC podcení a on udělá bod xD
Reagovat
smazaný uživatel
v Srbsku je šance leda taková, že Tomáš udělá 2 body a třetí se přidá při čtyřhře:(.... Jelikož Radek a ani žádný další náš hráč na Djokoviče, Troického a Tipsareviče rozhodně nemá... Jo a příští rok bude velký úspěch postup do ČF, na to vemte jed...
Reagovat
smazaný uživatel
No Radku ale pokud se to nezlepší ani po US Open, tak by jsi měl zvážit konec singlové kariéry ;) možná by jsi udělal lépe, kdyby jsi se dal jen na debl. Věk člověk nezastaví, navíc když spadne do propasti jménem zranění + pokles formy, je to obtížné. I kdyby jsi se cítil po fyzické stránce dobře, tak tu formu jen tak nenastartuješ. Zároveň však si udržíš kondici hraním čtyřhry a nějaké peníze budeš nadále vydělávat tenisem. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
mozna by udelal lip,kdyby se prihlasil na challenger,tam by se na slabsich hracich aspon rozehral a zazil zase co je to pocit vitezstvi,i kdyz dneska v 1.setu na podani hral hodne slusne,zlepsi se,ale bude to asi trvat dyl:/
Reagovat
smazaný uživatel
To by určitě nemusel být špatný nápad, ale měl by si pospíšit. Možná si však stále věří, když nastupuje na top turnajích, což na jednu stranu není špatný signál. On Troicki není lehký soupeř. Bylo by to těžké, i kdyby měl větší formu.
Reagovat
weak
Santosaku, ty se tady prohlasujes za odbornika a Stepankovi bys po několika prohrách radil konec kariery? Ty seš fakt srandista... :-))))
Reagovat
weak
...a tvá myšlenka ohledně vydělávání peněz deblem - jako aby aspoň nějak uživil, tomu dala korunu... Jestli umíš do pěti počítat, tak ti dojde, že ŠTĚPÁNEK s VAIDIŠOVOU jsou do smrti zajištěni...
Reagovat
smazaný uživatel
Přečti si to Boha ještě jednou a pořádně. Já nesoudím po několika prohrách, ale pokud to bude nadále pokračovat, tudíž po konci sezony. Psal jsem i po US pokud bude přetrvávat proherní období. Samozřejmě bude záležet na tom, jak moc ty prohry budou tolerovatelné-s kým bude prohrávat. Ale pokud i nadále, tak bych mu po konci sezony doporučil ukončit SINGLOVOU kariéru. Jak jsem psal, není mlaďoch. A to je sakra rozdíl. ;) A i si myslím, že by k tomu mohlo dojít.
Reagovat
smazaný uživatel
Když si vezmu jak Vaidišová utrácí, nemusela by to být až tak pravda, nicméně nebylo to nejšťastněji napsáno to uznávám, tak ne kvůli penězům ale kvůli čemu? Tak kvůli radosti z tenisu a udržení si kondice, třeba. ;)
Reagovat
weak
ŠTĚPÁNEK skončí, až jej tenis přestane bavit - a o tom to celé je... Už není pod nějakým tlakem, aby splácel hypotéku, nehraje tenis pro peníze jako takové... takže dokud bude mít ranking, nemá důvod končit...
Reagovat
weak
sama NICOLE vydělala na smlouvě s REEBOKEM několik desítek milionů... takže věř, že i ona "něco málo" v prasátku má...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že má, hlavně díky reklamám, ale to nemění nic na tom, že ráda utrácí a to věř zase Ty, že je to pravda. ;) Vzhledem k tomu co si nedávno pořídili jejich finanční situace je více než růžová, ale nemusí to být napořád díky jejímu stylu. Právě na to, aby se tenisem bavil nemusí hrát na světové úrovni ;) může hrát pro zábavu právě jen ten debl. Prostě nic tvůj názor nezmění na mém.
Reagovat
smazaný uživatel
vzheldem k tomu že Vaidišová si nahrabala reklamami a tenisem dost peněz tak si myslím že by jí zrovna nějáky plešatý Štěpec moh byýt u řitky a nemusela by si ho brat kvuli penezum! neni žádná cukrářka takze si muze dovolit utrácet porad ze svojeho!! tak uz drz pec jak nevís
Reagovat
smazaný uživatel
=DD Já toho o ní/nich vím více než si myslíš, neřekl jsi mi žádnou novinu (i když teda tenisem si zase tak moc nenahrabala ;)), ale pro ni může být i to co má v budoucnu někdy málo. Ale jo nandal jsi mi to, hodnotný příspěvek.
Reagovat
smazaný uživatel
a nikde nepíšu, že si ho vzala kvůli penězům, kedlubno. Taky ale neznamená, že mu řekne ať skončí, že mají dost peněz. Myslím, že si to rozhodne sám, ať tak či tak.
Reagovat
smazaný uživatel
takze z toho Vaidišku vynech ta si ho jen vazala ,,,a je na nem jak a co bude dal
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já o Vaidišce píšu jen to, že ráda utrácí a manželský stav by mohl třeba urychlit jeho rozhodnutí skončit. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
a nevim kde beres informace o utrácení :P ale klidne mi nech odkaz rad si to prectu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba jen jak drahé měla šaty, to bylo psáno snad všude, ale na jiné informace ti odkaz dám těžko, to mám ze svých zdrojů. Radek s Vaidiškou nejsou z Hollywoodu, aby o nich někdo neměl interní informace. ;)
Reagovat
Mercury
Že by se syndrom Nicole přenesl i na manžela? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo ta ženská je postrach =D
Reagovat
smazaný uživatel
myslim že štěpec už je na prd měl by se starat už o děcka a ne lítat po kurtu dědek jeden
Reagovat
Mercury
a co Roger? :) Štěpec zatím nemá o koho se starat..ale pravděpodobnost, že Nicole v dohledné době vrhne mladé je poměrně slušná :D
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpánek - konec kariéry plss
Reagovat
weak
...a proč by to prosím tebe dělal?? ...
Reagovat
smazaný uživatel
ani náhodou, dobře na jeho prohrách vydělávam
Reagovat
smazaný uživatel
v zadnem pripade v DC je povinnost ctyrhra
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak:)
je mi ho lito,ale prachy dobry:)
Reagovat
smazaný uživatel
To má za to, že nepozval Berdycha na svatbu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Berdycha na svatbu nepozvala Vaidišová, kvůli ní to bylo, ne kvůli Radkovi. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to byl podpantoflák už před svatbou že si neřekl koho tam chce? Stim na mě nechoď...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vzhledem k tomu, že Vaidišová měla pletky s Berdychem dřív... =) a proč ne? Ženy a zvlášť ona si prosadí svou.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že mám lepší info než Ty. ;) Mysli si o tom samozřejmě, co chceš, ale Radek žádný důvod k tomu neměl. =)
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkam, že měl důvod, říkam, že to má za to, že tam Berdych nebyl, ale už to prosim neřeš, bylo to řečeno z prdele...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou věci, které chlap neovlivní. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych s Vaidišovou? To bylo taky ve stŕandě? Jestli ne, tak aspon že ted už Tomáš zvýšil laťku s nároky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nicol žádné pletky s Berdychem neměla tak tady nemel ho*na:D a nedelej ze sebe chytrého navíc na netu se psalo že nepozval Štěpánek Berdycha a přitom vaidiška pozvala plno svých spolukolegyn..takze to hned novináři vyvrátili tak přiště se informuj!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no ps, ani nemusim cist Blesk - jako ze ho nectu.......mimochodem, spis se tu psalo o nevrazivosti mezi Luckou a Nikole, ne? Ale napadat se pro to snad nemusime..... na Tenisportale....
Reagovat
smazaný uživatel
Ano psalo se o nevraživosti mezi Nicol a Luckou ale taky hned asi za dva dny jak uz jsem tady psal to novináři vyvrátili...takte si za nepozváni muze stepanek sam
Reagovat
smazaný uživatel
=DDD Si mysli co chceš viď, věř si co napíšou novináři =( =)
Reagovat
smazaný uživatel
Logicky se na netu napíše, že Radek nepozval Tomáše, aby bylo větší pozdvižení, jelikož je každý má za parťáky nejen na kurtu. Aby to přineslo více ohlasů. Ale málokdo ví, co za tím je. No a co, že si Vaidiška pozvala spolukolegyně? Když to Radkovi nevadí... ;) Myslím, že by jsi se měl líp informovat Ty a ne já, ale nemám zapotřebí to řešit s Tebou, žij si ve svém názoru. Důvod proč Tomáš nebyl na svatbě je jasný.
Reagovat
smazaný uživatel
jo bo si to myslis ty a NESnAŠIŠ Vaidišovou tak to tak prostě je:D no Štěpec zase neni tak blby aby proste poslechl jií a ona neni krava aby to po nem chtela D
Reagovat
smazaný uživatel
=D Když si to myslíš, já ale vím, proč ji nemám rád. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě nevíš, co dokážou některé ženy a co dokáže láska. Ale věř, že mám informace dobré. Ale neřešme to už, očividně je to zbytečné.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist