Štěpánek s Paesem opět vyzráli na bratry Bryanovy a jsou ve finále

30. 3. 2012, 08:22
Aktuality 9
ATP MIAMI - Radek Štěpánek s Leanderem Paesem postoupili na turnaji Masters 1000 v Miami do finále. Česko-indický pár v semifinále porazil podruhé v této sezoně světové jedničky Boba a Mikea Bryanovy, kterým se tak nepovedla odveta za finále Australian Open. O titul se Štěpánek s Paesem utkají s duem Mirnyj/Nestor, které v Melbourne rovněž porazili.
Radek Štěpánek a Leander Paes

Radek Štěpánek s Indem Leanderem Paesem v semifinále čtyřhry porazili světové jedničky bratry Boba a Mika Bryanovy dvakrát 6-4. Americká dvojčata stejně jako ve finále Australian Open zdolali ve dvou setech a biílanci vzájemných zápasů vyrovnali na 2-2.

"Každá prohra bolí, ať je to kdekoliv," komentoval smutný Bob Bryan, otec dvouměsíční dcery Micaely, s kterou se potěšil krátce po vyřazení ze soutěže. 

Česko-indický pár ve finále narazí na druhý světový pár Maxe Mirného z Běloruska a Daniela Nestora z Kanady, se kterými v Melbourne otočili nepříznivě se vyvíjející semifinále.

Pro Štěpánka je postup do finále v Miami povzbuzením před čtvrtfinále Davisova poháru proti Srbsku, které se bude hrát příští týden v Praze. S Paesem spojil český hráč síly pro letošní velké turnaje a zatím mají výbornou bilanci třináct výher a jen dvě porážky.  Už před 8 lety spolu vyhráli turnaj v Delray Beach. 

Paes je v Miami blízko třetímu titulu za sebou. Loni turnaj vyhrál s krajanem Mahešem Bhúpathím a o rok dříve s Čechem Lukášem Dlouhým.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.828.050 dolarů)
čtvrteční výsledky (29. 03. 2012)

Čtyřhra - semifinále:
Štěpánek/Paes (7-ČR/Ind.) - B. Bryan/M. Bryan (1- USA) 6-4 6-4
Mirnyj/Nestor (2-Běl./Kan.) - Bhupathí/Bopanna (6-Ind.) 6-2 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
misoSK
Myslim, ze je to naprosto idealny deblovy par, Radek je skvely deblista, ktory sa vsak stale presadzuje aj v singli, co je vidno najma pri dlhsich kriznych vymenach, kde vacsinu deblovych specialistov dokaze pretlacit a Paes to je extratrieda co sa tyka volejov a myslenia pri hre, myslim, ze by tento rok nemusel ostat iba pri jednom GS titule
Reagovat
Pe3k
Gratulace! Snad to klapne i ve finále.
Reagovat
Heather_Fedex
= skvely tim ;)
Reagovat
Madrileno
Respect, dotahnete to do konce, nic nez titul ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jé no to mě dneska dostali. Nějak jsem se překouk a myslel jsem že hrajou až dneska. Tak to je paráda. Bryani nevědi jak na ně, zato s Mirnym a Nestorem to bude Tvrdý určo minimálně jako na AO. Titulem vzhůru do turnaje mistrů. Jdu se kouknout na rozpis abych to zas neprošvih.
Reagovat
Fandina
a pánové mají další společný titul ..... Radku .......... držím palce
Reagovat
gigin
fandím, fandím !!
Reagovat
freeteepek
Tak to je bomba. Chlapci nestárnou:-)
Reagovat
a.magerova
Chlapci držím palce i dál !!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist