Štěpánek s Paesem si zahrají o finále proti bratrům Bryanovým

28. 3. 2012, 21:17
Aktuality 1
Radek Štěpánek postoupil na turnaji v Miami spolu s Indem Leanderem Paesem do semifinále čtyřhry. Vítěze letošního Australian Open nyní čekají světové jedničky Mike a Bob Bryanovi.
Leander Paes a Radek Štěpánek

Štěpánek s Paesem, v Miami turnajové sedmičky, porazili ve čtvrtfinále za 87 minut španělskou dvojici David Marrero, Fernando Verdasco 7-6 6-4. 

Proti dvojčatům Bryanovým si Paes se Štěpánkem, kterého za týden čeká čtvrtfinále Davisova poháru v Praze proti Srbsku, letos zahrají již potřetí. V Sydney prohráli, ale ve finále Australian Open americkou dvojicí porazili 7-6 6-2. 

Osmatřicetiletý Paes v Miami usiluje o třetí titul za sebou. Loni turnaj vyhrál s krajanem Mahešem Bhúpathím a o rok dřív s Čechem Lukášem Dlouhým.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Heather_Fedex
to sou skvela dvojka ;) gratuluju, hosi
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist