Štěpánek s Vaidišovou se vzali v katedrále sv. Víta

18. 7. 2010, 07:44
Stalo se... 34
Složením manželského slibu zpečetili včera v Praze svůj vztah tenista Radek Štěpánek a bývalá tenistka Nicole Vaidišová. Církevnímu obřadu v katedrále sv. Víta na Pražském hradě přihlížela řada osobností nejen ze světa sportu. "Svatba roku", jak ji nazývají některá média, přilákala na nádvoří u chrámu desítky turistů.
Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek

Obřadu se zúčastnilo pět desítek hostů, mezi nimiž nechyběli například hokejista Jaromír Jágr s partnerkou Inou, i brankář fotbalové Chelsea Petr Čech, přátelé Štěpánka, či módní návrhářka Beáta Rajská. Ženichovi byl za svědka jeho starší bratr Martin a nevěstě kamarádka Julie. 

Jedenadvacetiletá Vaidišová zvolila pro svůj velký den smetanovou róbu s bohatě nabíranou sukní a korzetovým živůtkem, doplněnou závojem, v ruce měla kytici růžových růží. Podobná zdobila i luxusní bílý Rolls-Royce, který nevěstu před katedrálu přivezl. O deset let starší ženich v tmavém obleku a se stříbrnou vázankou dorazil na Hrad v černé limuzíně BMW.

Z katedrály se svatebčané odebrali na hostinu, která by se měla konat v Ledeburské zahradě pod Pražským hradem.

Katedrála sv. Víta byla jasnou volbou
Vztah Štěpánka s Vaidišovou trvá skoro tři roky. Poprvé se o svatbě spekulovalo již loni. Měla se uskutečnit na Floridě, kde tenisový pár bydlí, ale nakonec se vzali až dnes v české metropoli.

Na místě svatebního obřadu v pražské katedrále se prý Radek s Nicole ihned shodli. "Praha je náš domov, město, které se nám líbí a kde chceme žít. A chrám svatého Víta, to je naprosto jedinečné místo, které ještě umocnilo náš zážitek," vzkázal ČTK Štěpánek, před třemi lety osmý tenista světa a vítěz čtyř turnajových titulů ve dvouhře.

Novomanželé odletí na krátkou svatební cestu do Řecka, protože Štěpánek se po zranění kolena chystá už začátkem srpna vrátit na turnaje. "Věřím, že budu fit a že se mi to podaří, rád bych začal už ve Washingtonu," přál si jednatřicetiletý tenista, který loni pomohl českému týmu k postupu do finále Davisova poháru po 29 letech.

Jednadvacetiletá Vaidišová je bývalou tenistkou, která hrála semifinále French Open 2006 a Australian Open o rok později. V žebříčku se vyšplhala na sedmé místo světa, ale po sérii nevydařených zápasů profesionální kariéru letos v březnu ukončila.

Sňatky mezi známými českými sportovci nejsou ničím výjimečným. Na 11. září už ohlásili svatbu i atletičtí kolegové Tomáš Janků s Kateřinou Baďurovou. Pravděpodobně nejslavnějším československým sportovním párem byli atleti Dana a Emil Zátopkovi. Dokonce celosvětový ohlas vzbudila na konci 60. let svatba olympioniků Věry Čáslavské a Josefa Odložila.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

34
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vaidišová je u někoho kráva protože chce mít velkou svATBU i když na to má.....tady se asi měla zeptat vás jestli si může udělat svatbu kdyz uz ma tolik peněz .-D vy jste směšní ...kdybych byl na jejím místě tak ji udělám ještě větší a ostatní se můžou třeba pos**t :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To je naprosto namyslena krava..a on...dela zesebe kamarada..a pak ho podrazi..sou to lhari oba dva
Reagovat
smazaný uživatel
To je sranda ty příspěvky tady :-D Ať už je to jak chce, přeju jim mnoho štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
ti se hledali, až se našli.. to je dvojka k pohledání..Jeden z nic nedělání únavovej syndrom a druhej ve dvaceti chromák s oběma rukama levejma ty voe..
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jednoho z nich nemám rád a kdyby nepinkali do míčku, tak vo ně nezakopne ani pes..
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas , Štšpanek je PAT a Vaidišova je MAT , r.s.tenis neboj se jak Štěpankovy vyschne studna tak se Vaidiška na něj vysere . Štěpanek kdyby neměl prachy tak si ani nevrzne s takovým ksichtem co nosí. A když bude mít Vaidišku za starou tak studna dlouho plná nebude , to měl zůstat spíš u Martiny Hingisové než u té trubky nosaté .
Reagovat
carolyn
máš pocit že "vrže" s xichtem?
Reagovat
kidiboo
...stejně jako o Tebe...
Reagovat
smazaný uživatel
to je příšera ta vaidišová pane bože...a ještě k tomu neumí mluvit a vydělat prachy, jak se bude živit když nic neumí? Dyť radka úplně obere
Reagovat
smazaný uživatel
Křivý rypák a Vaidišová jako zlatokop to je dvojka k pohledání .Vaidiška si neuměla vydělat prachy pořádné tak ted bude holit Štěpánka , zajímalo by mě kdyby Štěpánek robil u míchačky s lopatou a měl by průměrným plat jestli by si ho Vaidišová vzala , ta by si o něj ani kolo neopřela !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba je na koně .. :-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou jak otec a dcera.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Lásce nemá věkový rozdíl stát v cestě, ale ten věkový rozdíl na první pohled vypadá ještě větší než je
Reagovat
smazaný uživatel
Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně (i chlapci), proto se v dnešní době mohou vzít jen naprostí blázni nebo Vaidiška se Štěpcem. :-)
Taky mi k sobě moc neštimulujou, ale ne nadarmo se říká, že protiklady se přitahují. :-)
Proč vůbec nepozval Berďu na svatbu, nevíte??
Reagovat
smazaný uživatel
ja jim to přeju ,ale davam tomu tak max 2 roky a bude to pryč..
Reagovat
a.magerova
No prý je problém né v Berdychovi, ale v jeho přítelkyni Šafářové, kterou nemá ráda Vaidišová.
Reagovat
a.magerova
Módní okénko:
Mám kapku delší vlasy než Nicole, u kadeřníka jsem nebyla mnoho let, vlasy si barvím sama, jen je rozčešu a nosím jen tak volně poletující...
Přesto všechno musím vznést nelichotivou kritiku na svatební účes nevěsty, nenabarvené vlasy u kořínků a neupravené mi k šatům za údajný milión korun vůbec nesedí :-(( . Vaidišová se mi nikdy nijak extra nelíbila, nechápala jsem, jak se o ní psalo jako o tenisové miss, a tímto to opravdu nevylepšila!!!
http://deniksport.blesk.cz/galerie/system-top-sport/71202/?foto=25
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím Mag.. módní okénko mi už moc chýbalo :P
Reagovat
carolyn
Tak poprvé se přidám do vašeho "modního okénka"
Ty šaty děs běs, to bych šla radši v ryflích než tohle na sebe obléknout. Jako milion, nemilion tohle je hrůza!
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím. Ty vlasy mě ´´zaujaly´´ hned na první pohled! Děs!! A nevím jestli je to jen můj dojem, ale tak mi připadá, že je Radek pěknej podpantoflák! Nevím proč, ale docela se mi svým chováním začíná odpuzovat. A je zvláštní, jak teď tvrdil, jak má rád Prahu, ale pěknou řádku let žije v USA. No, jak jsem ho měla ráda, tak teď už nemám! A s tím Berďou to pohnojil na plný čáře- říkejte si, co chcete! Ať k tomu měl jakýkoli důvod, po**al to! A myslím, že si tím odradil mnohé fanoušky.Můj názor:)
Reagovat
carolyn
*rifle* oprava :-D se omlouvám
Reagovat
darek.vrana
Mne se teda docela libi. A nejsem sam:
http://ona.idnes.cz/luxus-neprekryl-prirozeny-puvab-chvali-stylistka-nevestu-vaidisovou-1m9-/modni-trendy.asp?c=A100718_001534_modni-trendy_jup

Ze by zavist?
Reagovat
carolyn
Mluvíš ke mě? né závist určo ne, nemám ráda tenhle styl šatů (s rožšířenou sukní). A ty její se mi opravdu nelíbí, nejhezčí je ta kytka, ta ano :-)
Reagovat
a.magerova
Taky závist necítím. Pochvalný článek jsem četla a kroutila nesouhlasně hlavou, no holt chybí mi celosvětový trendy-rozhled.
Šaty jsou "u mě dobrý" vlasy ne e, boty mám ráda na podpatku, ale chápu, že pokud je Radek jen o 2 cm vyšší, nemůže je mít. Kytice OK, ale tady Carolyn bacha, bo Františka v Blesku chválila vše až na tu kytici, cituji:"svatební kytice ? stylem biedermeier inspirovaný bonbónek růží postrádal jakoukoli romantiku a připomínal palici. A také tak jej nevěsta nesla". Takže asi tak ... :-((
Reagovat
carolyn
Kdo je Františka z Blesku? Jestli myslíš ty noviny Blesk, tak ty já nečtu ....
Reagovat
a.magerova
No to je ono, já jen chtěla dokladovat, že né vše co se líbí nám "obyčejným" lidem je odborníky dostatečně oceněno :-))
Reagovat
carolyn
vzkaz :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Radku samozrejmě hodně ¨stesti v osobnim zivote. Snad to byla správná volba a budes ted v pohode po vsech stránkách a konecne nám tenisovým fanouškum udelás zase radost v podobě super tenisových výsledku. Určite i Tobe to musi chybět, zvlást,kdyz ted vidis Toma na vitezne vlne. Tak mu i celemu tenisovemu národu ukaz, ze na to jeste mas.
Reagovat
smazaný uživatel
"...celemu tenisovemu národu..."
hehe, čecháčkové na tenis zvysoka kašlou, ty národe. Čecháčkové se rádi ožerou a pak se jdou vyřvat při fandění čutálistům a hokejistům. Sám na tyhle sporty nekoukám, ale "národ" má rád právě tohle.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak tak je to skoro vsude na svete...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, do toho "tenisového národa" jsem ale musel rejpnout.
Bohužel, návštěvnost na celkem slušně obsazeném turnaji (navíc jediný v roce) byla opět tragická. Stačí porovnat s tím, kolik lidí chodí na ligová utkání mizerné úrovně (většina dobrých českých fotbalistů dávno hraje v zahraničí).
Reagovat
smazaný uživatel
nehoděj se k sobě
Reagovat
carolyn
asi hoděj, když se vzali :-)
Reagovat
mmartanka
Já myslím,že povahově se k sobě hodí dokonale :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist