Štěpánek v Nottinghamu nezaváhal, smetl Isnera

17. 6. 2008, 21:17
Aktuality 3
Aktualizováno - ATP NOTTINGHAM - Momentálně nejlepší český tenista Radek Štěpánek zvládl vstup do turnaje v Nottinghamu, kde je nasazenou jedničkou. V prvním kole generálky na Wimbledon dnes porazil více než dvoumetrového Američana Johna Isnera hladce 6-3 a 6-2.
Radek Štěpánek

Isnerovou nejsilnější stránkou je servis, Štěpánek si ale proti němu dokázal vypracovat tři brejkboly a všechny proměnit. Sám soupeři nepovolil ani jediný a nasázel mu osm es.

Díky tomu postoupil do druhého kola, v němž se utká s Američanem Vincentem Spadeou. Ten si dnes poradil s domácím Britem Alexanderem Slabinskym.

S Nottinghamem, kde se na trávě hraje o 370.000 eur, se dnes rozloučil také další Američan Donald Young, kterého rovněž ve dvou setech porazil pátý nasazený Francouz Gilles Simon. Ještě snazší cestu do druhého kola měl švédský veterán Thomas Johansson. Jeho zápas s teprve osmnáctiletým Japoncem Nišikorim trval jen 48 minut, během kterých Johansson vyhrál první set 7-5. Poté Nišikori ze zápasu odstoupil.

Do druhého kola postoupil třetí nasazený Španěl Fernando Verdasco, když Marcose Daniela z Brazílie porazil ve dvou setech 6-4 7-6. V dalším zápase si zahraje s Američanem Bobbym Reynoldsem.

Výsledky - Nottingham:
Dvouhra - 1. kolo:
Štěpánek (1-ČR) - Isner (USA) 6:3, 6:2, Verdasco (3-Šp.) - Daniel (Braz.) 6:4, 7:6 (7:3), Simon (5-Fr.) - Young (USA) 6:1, 6:4, Monfils (8-Fr.) - Guccione (Austr.) 7:6 (7:4), 6:4, T. Johansson (Švéd.) - Nišikori (Jap.) 7:5 skreč, Groth (Austr.) - Baker (Brit.) 7:6 (9:7), 6:3, Bogdanovic - Ward (oba Brit.) 6:3, 6:4, Schwank (Arg.) - Nielsen (Dán.) 6:3, 6:3, Spadea (USA) - Slabinsky (Brit.) 6:1, 7:5.

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hroznej typ...
Reagovat
smazaný uživatel
Štepánek!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to je Štěpec!:-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist