Štěpánek zaskočil Djokoviče jen v prvním setu, Federer byl dva míčky od vyřazení

29. 6. 2012, 17:48
Aktuality 63
WIMBLEDON MUŽI - Radek Štěpánek ve Wimbledonu včerejší senzační výhru krajana Rosola nad Nadalem nenapodobil. Zápas 3. kola proti světové jedničce Novaku Djokovičovi sice začal ziskem úvodní sady, obhájce titulu ale českému tenistovi už více nedovolil a bez velkých potíží zvítězil. Naopak velké problémy měl Roger Federer, který se proti Benneteauovi vyhrabal ze stavu 0-2 na sety.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek se rozloučil s dvouhrou ve Wimbledonu ve třetím kole. Nad síly českého tenisty byl obhájce titulu a první hráč světa Novak Djokovič ze Srbska, se kterým pod zataženou střechou na centrkurtu v All England Clubu prohrál po setech 6-4 2-6 2-6 2-6.

V prvním setu Štěpánek musel v každém z pěti gamů na servisu přes shodu a ve čtyřech dokonce odvracel minimálně jeden brejkbol. Podání ale neztratil a naopak sám za stavu 5-4 svou první příležitost na brejk proměnil. Do té doby hrál aktivně, využíval čopy a chodil po podání k síti. Dal vzpomenout na někdejší styl servis-volej, který už skoro nikdo nevyužívá, a občas zahrál krásné míče k lajnám.

Když ale Djokovič pochopil, že musí zařadit na vyšší rychlost, nebyl to pro něj problém. Českému hráči dělal velké problémy na returnu, převahu i měl i v mezihře a Štěpánek neměl šanci. V závěru utkání oba hráči věděli, jak zápas dopadne, a dobře se bavili. Štěpánek ještě po prvním získaném gamu ve čtvrté sadě za stavu 0-4 povzbuzoval publikum, ať začne fandit, ke zdramatizování ho však Djokovič nepustil a utkání rychle ukončil. 

"Snažil jsem se to odlehčit, protože předváděl smršť returnů, prohozů a trefoval všechno. Musel jsem se tomu bránit, vymýšlel, co a jak hrát, a proto jsem se to snažil uvolnit, ale na všechno přišla rázná odpověď," řekl.

"Hned na začátku druhého setu jsem bohužel první servis a on se dostal na koně a byl lepší. Šance jsem měl ještě ve třetím setu, ale nevyhrál jsem na jeho začátku ani jeden ze čtyř gamů, i když jsem měl brejkboly a gameboly, což jemu dodalo obrovský klid," hodnotil Štěpánek, který se s o téměř 9 let mladším Srbem utkal již poosmé, vyhrát ale dokázal jen před šesti lety v Rotterdamu.

Na wimbledonském centrkurtu si Štěpánek zahrál poprvé v kariéře a přes porážku si zápas užil. "Je to fantastický. Když tam člověk vstoupí, tak ví, že vstoupil do tenisového chrámu, a ten pocit na jiném centrkurtu nemá. Byla to pocta," řekl Štěpánek, který hrál na hlavním kurtu jako první po čtvrteční výhře Lukáše Rosola nad Rafaelem Nadalem.

Maximem třiatřicetiletého rodáka z Karviné tak ve Wimbledonu zůstává čtvrtfinále z roku 2006. Za 3. kolo se dostal ještě před třemi lety, kdy vypadl v osmifinále. Po letošním ročníku si alespoň - minimálně bodově - polepší v žebříčku, neboť loni skončil už v 1. kole na Verdaskovi.

Federer utekl Benneteauovi z lopaty
Den po senzačním vypadnutí Rafaela Nadala měl namále Roger Federer. Švýcarský tenista, který na žádném z grandslamů od French Open 2004 nechyběl ve čtvrtfinále, v zápase 3. kola prohrával s Julienem Benneteauem už 0-2 na sety a v závěru čtvrté sady byl celkem pětkrát dva míčky od porážky, nakonec však utkání na Centrálním dvorci pod zataženou střechou vyhrál 4-6 6-7 6-2 7-6 6-1.

Roger FedererAktuálně 32. hráč světa Benneteau Federera v posledním vzájemném střetnutí - v roce 2009 v domácí hale Bercy v Paříži - porazil a skvěle začal i dnešní utkání. V prvním setu nemusel odvracet žádný brejkbol a díky brejku z deváté hry úvodní dějství vyhrál. Ve druhé sadě rychle smazal ztrátu prvních dvou gamů, za stavu 5-6 pak odvrátil tři setboly a po úspěšně zvládnutém tie-breaku vedl už 2-0 na sety. 

Třicetiletý Federer se ale nehodlal vzdát a třetí set rozhodl hned v jeho úvodu, kdy se ujal vedení 4-0 a náskok už si čistými hrami na servisu pohlídal. V následném čtvrtém setu měl Federer za stavu 2-2 a 40-0 tři brejkboly, jenže je nevyužil a v závěru dějství toho mohl litovat. Za stavu 5-6 čelil hned třikrát hrozbě mečbolu, všechny kritické momenty ale psychicky ustál, stejně jako další dva v tie-breaku a srdnatě bojujícího Francouze zlomil. V pátém setu to už byla ze strany Federera jednoznačná zálěžitost; Bennetteau odcházel fyzicky a i když bojoval do posledního míčku, třetí hráč světa nakonec překvapení nedopustil.

"Je to vždy jeden z nejlepších pocitů, když se dostanete ze stavu 0-2 na sety na grandslamovém turnaji. Obzvlášť ve Wimbledonu, kde se mi to v minulosti již podařilo," radoval se Federer z cenného obratu. Celkově otočil zápas z 0-2 na sety poosmé v kariéře, letos se mu to povedlo již na French Open proti Del Potrovi.

"Fyzicky to dnes pro mě nebyl velký problém, horší to bylo po psychické stránce, neboť víte, že už si nemůžete dovolit žádné další chyby," komentoval Federer. 

"On má psychiku pevnou jako skála. Prohrává 0-2 na sety a nic ho nerozhází. Je schopný během zápasu zvýšit úroveň své hry, takže se musíte soustředit na každý bod. Nesmíte udělat žádnou chybu," komentoval těsnou porážku vyčerpaný Benneteau.

Federer má jistotu, že se po Wimbledonu posune minimálně na druhé místo světového žebříčku. Nyní se navíc udržel ve hře o 17. grandslamový titul a 7. wimbledonský. A pokud by na londýnské trávě zvládl porazit i další čtyři soupeře, vrátil by se po více než dvou letech na post světové jedničky. "Na to teď opravdu nemyslím. Odpočinu si a připravím se na dalšího soupeře."

Po volném víkendu čeká rodáka z Basileje boj o 33. grandslamové čtvrtfinále v řadě. Ve 4. kole ho vyzve semifinalista z roku 2002 Xavier Malisse. O rok starší Belgičan, který s Federerem prohrál všech devět vzájemných soubojů včetně pětisetové bitvy ve Wimbledonu před 11 lety, dnes zvládl rovněž v pěti setech porazit sedmnáctého nasazeného Španěla Fernanda Verdaska.

Južnyj vyřadil Tipsareviče
Ve wimbledonském osmifinále si po roce zahraje  Michajl Južnyj. Ruský tenista dnes porazil 6-3 6-4 3-6 6-3 světovou osmičku Janka Tipsareviče a s Uzbekem Denisem Istominem, který s pomocí 16 es a 33 vítězných úderů zdolal Kolumbijce Alejandra Fallu a jako první Uzbek postoupil do 4. kola grandslamového turnaje, si zahraje o premiérový postup mezi nejlepších osm hráčů Wimbledonu. Lepší z dvojice Južnyj - Istomin pak bude ve čtvrtfinále soupeřem Federera, či Malisse. 

Semifinalista z roku 2007 Richard Gasquet dnes porazil vcelku hladce 6-3 6-4 6-4 dvanáctého nasazenho Španěla Nicoláse Almagra , kterému se tak pomstil za tři porážky z prvních tří vzájemných střetnutí. V osmifinále se utká s Florianem Mayerem, který v pětisetové bitvě zastavil tažení Poláka Jerzyho Janowicze.

Jeden z černých koňů letošního Wimbledonu Milos Raonic skončil stejně jako před rokem už ve 2. kole. V dohrávce včerejšího utkání podlehl Američanu Samu Querreymu, který vyhrál 6-7 7-6 7-6 6-4.

- WIMBLEDON muži -
(Velká Británie, tráva, 16.060.000 liber)
páteční výsledky (29. 06. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Querrey (USA) - Raonic (21-Kan.) 6-7(3) 7-6(7) 7-6(8) 6-4

Dvouhra - 3. kolo:
Djokovič (1-Srb.) - Štěpánek (28-ČR) 4-6 6-2 6-2 6-2
Federer (3-Švýc.) - Benneteau (29-Fr.) 4-6 6-7(3) 6-2 7-6(6) 6-1
Južnyj (26-Rus.) - Tipsarevič (8-Srb.) 6-3 6-4 3-6 6-3
Gasquet (18-Fr.) - Almagro (12-Šp.) 6-3 6-4 6-4
Troicki (Srb.) - Mónaco (15-Arg.) 7-5 7-5 6-3
Malisse (Belg.) - Verdasco (17-Šp.) 1-6 7-6(5) 6-1 4-6 6-3
Mayer (31-Něm.) - Janowicz (Pol.) 7-6(5) 3-6 2-6 6-3 7-5
Istomin (Uzb.) - Falla (Kol.) 6-3 6-4 3-6 7-6(5)

Čtyřhra - 2. kolo:
Cerretani/Roger-Vasselin (USA/Fr.) - Kukuškin/Rosol (Kaz./ČR) 6-4 2-6 3-6 6-3 6-4 

Smíšená čtyřhra - 1. kolo:
Petzschner/Kerberová (Něm.) - Moser, Uhlířová (Něm./ČR) 6-2 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

63
Přidat komentář
woody
Myslím,že se mnou budete souhlasit, když řeknu,že nás finále wimbledonu čeká v semi: Djokovic v Federer, pokud se tam dostanou, jako že si to myslím!
Reagovat
steve79
Viděl jsem teda 4.5. set a Roger hrál dobře. V tie-Breaku byl dost neobvykle sebevědomý. Jeho servis je na vysoké úrovni. Doufám, že zápas proti Mallisovi zvládne ve třech setech. Včera to bylo opravdu drama. Hlavně to v tom tie-breaku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten starý sráč už mele z posledního...další ho už úplně dorazí...celé to vyhraje Rosol:)
Reagovat
dappe
Z posledního meleš spíš ty. "Starý sráč" vypadá na začátku zápasu stejně jako po 5 setech, v pohodě. Navíc pokračuje v turnaji a ty jseš z toho evidentně nervozní.
Reagovat
a.magerova
A navíc není důvod mít teď z Rogera strach, pokud fandíš Lukášovi, tak ten je v jiné části pavouka,takže vo-co-de?
Reagovat
smazaný uživatel
Další zamindrákovaný anti-Federerovský ču*áček do party? No potěš...
Reagovat
Roger_Federer
Jsem dysortografik ? (specifická porucha gramatiky) nemám problém to přiznat, nestidím se za to, přesto jseme udělal maturu, vystudoval vysokou školu a mluvím 2 jazyky...Takže nějaké upozornování na moje gramatické chyby od tebe nebo Broze beru s lehkým nadledem a pousmáním..

Brozi, jsem si jist že tvou arogancí a poučováním ostatních tady se v realném životě ukryvá velmi ušlánutý jedinec, bez možnosti ventilovat v životě svoji osobnost..Předpokládám že nikdo tě neposlouchá a tvoje názory a zapálení pro satelitní přenosy nikoho ve tvém okolí nezajímají, proto je ventiluješ neustále zde a přináší to uspokojení tvému egu...klasická skrytá identita
Reagovat
tito
Od Broze jsem se dozvěděl spoustu informací. Navíc byl ochotný mi pomoci. Od tebe se dozvím dokola jen že nesnášíš Rafu a že Roger je bůh. Zkus hádat čí příspěvky mne zajímají.
Reagovat
Roger_Federer
Ale já ti přece nic nenutil, nečti to , nemyslím že Broz potřebuje tvoje zastání..až si to přečte tak mi to tady vytmavý sám...:), poku najdeš někde v mém komentáři větu o tom že nesnáším Rafu..dej ho sem..Nepíšu tady nic otom že Brozovi přispěvky tebe nezajímají, jsem rád že jste kamarádi a rozumíte si..
Reagovat
tito
Docela mne bavíš. :-). Ano, opravdu nejde v rámci příspěvku vyjmenovat všechny účastníky TP, kterým není určen tvůj příspěvek. K osobním sdělením jsou koneckonců vzkazy. Nebudu komentovat poruchy pravopisu a paměť, to se nesluší, nicméně Word, korekce - nic? Ne? -DDD
Reagovat
spaniel
tito: "mne zajimaji"? Nikdo neni bez chyby, tech chyb se najde casto i v clanku :) Nedelal bych z toho takovou vedu, jinak by se jeden zblaznil.
Reagovat
Roger_Federer
Vrámci příspěvku jde označit kterým učastníkům je příspěvek určen...to myslím je dostatečně ukazující, nevím proč se mám pouštet do diskuze o mém pravopise s tebou, když nemám vůbec zájem..:), stebou diskutovat.Nejsem si vědom že bych tě nečim urazil či insultoval.takže tvoje reakce je velmi podrážděná..proč?
Reagovat
tito
Kluci klid. Jen jsem měl po ránu lehce sarkastickou náladu. Už toho nechám, fakt a těším se na dnešní zápasy.:-)))
Reagovat
tito
mne bez háčku? Proč ne? Ale jinak souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
ROŽÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!!!

JE TO BŮH :))))))

Chálím amagerko, asi jsi zas nás oba fandila dostatečně hodně. A jdeme na ten 17. GS, teď už nás nic nezastaví, všem dáme 3-0.

A jestli na mě bude hater_fedex reagovat s nějakou svojí typičkou sračkou alá "jak může s tímhle vyhrát Wimbledon", "Nadal by to vyhrál za 15 minut", "Jak moh ztratit set", "ale já nejsem blbá, jen na to koukám realisticky", tak ju tomasinho, amagerko, kdokoliv, nakopejte do zadku :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
A teda tomíku, vyhrál jsi sázku, takže očekávám, co za nick budu muset týden nosit :))))
Reagovat
Heather_Fedex
tak promin, ze chci videt, jak se rogerovi dari a ne, jak se trapi. jak bych ho mohla nenavidet, kdyz chci pro nej jen to nejlepsi????
Reagovat
a.magerova
Rádo se stalo, ale pro příště už bych raději, kdybys tu byl :-)).
Jo dík taky carolyn, že mě v tom nenechala a pomáhala mi, dnes teda budu o 106 fandit na oplátku A-Rodovi :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Během dneška se dočkáš :-) A Roger výborně, ukázalo se to, o čem jsme spolu mluvili předvčerem (včera). Benneteau se prostě sesypal v tiebreaku v klíčovém okamžiku, Roger měl dvakrát minibreak, ale hloupými chybami dal opět Julienovi šanci. Ten pak za stavu 6:6 na servisu zblbnul a nabídl mu setbol. Zalekl se. Pátý set byl formalita, už měl i křeče.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapem,preco sa k Heather spravas tak buransky..Je to predsa len dama..Nemoze mat svoj nazor??..A Chazy,ruku na srdce..Nie su dva stratene sety s Francuzom zlá indícia?..Pozri si stats,hlavne servis..Ja naozaj neviem,ako chce porazit Djokera,ak uz aj v tomto udere zaostava..
Reagovat
Heather_Fedex
dekuju, forehande
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto, že je dáma, tak jsem s ní měl nesmírně dlouhou trpělivost :)
Reagovat
dappe
Federer zaostává na servisu?
Reagovat
Labi
no tak připadá mi to jako v cirkuse vypadne Nadal tak všichni co mu fnadili fandí komukoli jen aby porazil Federera a opačně. Navís pozybetk rurnaje čekají jen kdy by mohli na toho druhého hodit špínu, vytáhnou stovky nesmyslných bilancí a ponižovat fanoušky "opačeného tábora" ....ale aby se tady vytýkal někomu už i pravopis tak to je nářez....ja tady nepíšu ani nehodlám po sobě kontrolovat chyby předpokládám že když chybu uvidíte tak smysl i přesto pochopíte a dojde vám že nesedím tady nekontroluju každé slovo jako v úedním dopise. Takže je blblý ten povyšuje někoho nad jiné a ještě blbější ten kdo na to reaguje s vysmívá se že udělal chybu v pravopisu jak jsem řekl jak v cirkusu
Reagovat
Labi
a že jsem těch chyb tedkom nasekal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak..Este by som upriamil pozornost na individua,ktori namiesto radosti vitazstva ceskeho hraca cely den kopu do spanielskeho supera..To je ozaj znamka vyspelosti..
Reagovat
Labi
dnes to uválčil ale jinak nic moc jako on udery má pořád skvělé ale v poslední době je problém v hlavě, stejně jako na FO se dokázal zvednout a sebrat Djokovi podání asi 4 x ale 5x dokázal ztratit to není náhoda....potřeboval by se dostat do SF a tam s nutnou dávkou štěstí porazit Djokovice a finále by bylo pak hratelnější a případný úspěch by mu snad vratil ztracenou sebedůvěru
Reagovat
Roger_Federer
doufám že si seděl dneska na centru a kochal si se hrou Rogera a Juliena...Nebo si ješte oplakával modlu z Malorky a tenisu si vyděl houby? :)
Reagovat
Sonja
vYděl, mě omejou:-D
Co do něho prosímtebe reješ furt? Vy "elegánovci" jste fakt smradi hrozní.
Čest výjimkám.
Reagovat
smazaný uživatel
ha ha ha :-D
Fedouši, "obdivuju" lidi, co neumí psát, ale přitom mají velkou touhu na diskusích pořád něco ventilovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opravdu muj posledni prispevek a to kvuli tobe Brozi. Proc se kazdeho snazis poucovat, nadrazovat se ohledne pravopisu nebo poucovat ohledne satelitu. To ze nesnasis Novu nebo CT 4 a cucis na ten svuj satelit jsem uz jasne pochopil. Ale hadam ze jsi inteligetni jen navenek. Me by zajimalo kolik toho mas nacestovano, pominu cesty na gauci doma pri fandeni Nadalovi. Ja na rozdil od tebe jsem liny pouzivat spravne cestinu, ale dovolim si tvrdit, ze jsem vzdelanejsi nez ty aspon co se tyce cestovani po svete a cizich jazyku.
Howgh
Reagovat
smazaný uživatel
Kdeze..Vecer som mal na plane shopping,neskor aj clubbing ale to padlo..Moj zivot nie je obmedzeny iba na tenis..Odporucam vyskusat aj ine radovanky,ak mas nejakych kamaratov :)
Reagovat
Roger_Federer
nerozumím poslední poznámce..."ak máš nejakých kamarádou"Nejak mi to tady myšlenkově nezapadá do příspěvku.Hulíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelne,ze ti nezapadá,kedze nepatris k najbystrejsim..

Posobis ako samotarsky podivin,ktory nema ziadnych kamaratov a preto svoj zivot obmedzuje iba na tenis..Rozumeno?
Reagovat
Roger_Federer
Tvoje ignoranctví a blábolení, nesmyslů nezná hranic.Po kud si vyčetl z mých ironických příspěvků moji osobnost, jsi opravdu velký čtenář..:)..
Reagovat
smazaný uživatel
Na to any nepotrebujem tvoje pryspevki,stačý mi tvoj nyck..Bez urazki,ale akí hnup moze sam seba nazvat Roger Federer??..Mislým,ze to o cloveku vela prezradý..

P.S- snazyl som sa pysat naozaj pomali a zrozumitelne..Ved vies..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tady neustále melete o těch satelitech? Vám opravdu přijde divné, když na web, který se týká tenisu, dává někdo odkazy na vysílání neplacených kanálů na satelitu, aby nemuseli být tenisoví fandové závislí pouze na NS a dalších???
Přesné parametry nastavení jednotlivých stanic, vyčerpávající příspěvky a rady ohledně pořízení a ladění satelitů vám přijdou jako poučování? Mně tedy ne. Jsem rád, že to sem Brož píše a dělí se o to s druhými. Tímto mu děkuji!
Jak může být někdo inteligentní pouze navenek? Člověk buď inteligentní je nebo si na inteligenta hraje, ale být inteligentní navenek?
Porovnávat inteligenci a vzdělanost na základě zcestovalosti vybízí spíše k zamyšlení se o inteligenci samotného pisatele.
Toto je typický projev čecháčkovské malosti, místo aby byl někdo rád, že mu druhý poskytne dobré informace, uráží ho to a hledá za tím kdeco.
Brož by si mohl v klidu sedět na gauči, přepínat si kanály a na smolení odkazů se vybodnout.

Něco jiného by bylo, kdyby sem psal třeba ve stylu: "MILÁNKOVÉ, já si užívám možnost přepínat na x kanálů, sledovat vysílaní z x kurtů, heč...Jestli chcete mít stejnou možnost, najděte si to všechno sami!" :D

Hlavně, že jsou diskuze přeplněné hloupými, ubohými plky a házením špíny na jednotlivé tenisty od fanatických příznivců, kteří možná ani nedrželi raketu v ruce.....
A vytváření psychologických profilů jednotlivých anonymních nicků na základě jejich příspěvků, mi opravdu vyvolává úsměv na tváři....
Reagovat
gigin
A v podstatě to Brozovo poukazování na gramtické chyby, bych bral taky jako službu ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Roger_Federer
opravdu nevěm, něpočujem, něpozerám
sebevědomí, uspěšný, namistrovaný a sebeironický člověk si může dát nick Roger_Federer, navíc jak už jsem tady nekolikrát psal mám tady tento nick už 8 let, z doby kdy ty si jistě chodil na zakladní 5 letku do Uzhhorodu na Ukrajině, natož aby si neco věděl o tenise.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach ty teliatko..To ze nosis ten nick 8rokov na veci nic nemení..Je to ozaj plytke..V skutocnosti ani necakam,ze by si to dokazal pochopit..Mr. Ypsilon
Reagovat
malar
Sice otočil, ale jinak nic moc. Obávám se, že Djoko bude konečná, pokud se k sobě dostanou a teoreticky by i měli, los vypadá dobře, ale to jsem si myslel i před tímto zápasem a nakonec to bylo takové podivné a haluzácké. Proč tam pořád cpe ten pojašený čop (nejen na trávě, prostě všude)?!? Proč nehraje při jasně nahraných míčích do míst, kde nikdo není? Nepřemýšlí? Nevidí? Je to děsivé... No, nic. I nadále budu fandit.
Jinak druhá půlka pavouka je mnohem zajímavější. Roddick, Del Potro, Tsonga, Goffin (?), Murray, Čilič atd. Zajímavé.
Reagovat
a.magerova
Kvůli takovým zápasům mi doma už několikrát řekli, že mi zakážou se na live zápas dívat!!!
Je sice pěkné, že mají o mne strach a nechtějí se mě zbavit, ale ... :-)).
Gratuluji Rogerovi, smekám před Julienem !!!
Reagovat
smazaný uživatel
roger toto mi uz nerob a naviac v takom teple, tlak 220. cholesterol 10, ale radost velka. Koniec treningom.
Reagovat
Heather_Fedex
asi tak!! pak se nedivme, ze v posledni dobe me problem prelezt do semi ;//
Reagovat
a.magerova
yavi to je milé překvapeníííí :-)))
Snad ještě větší než, že Roger vyhrál :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jeeeeej tak to ma tesi:))) nervy v prdeli dnes, ale mala som z juliaaana strach celkom ako vtedy v parizi a jak to potom dopadlo...
Reagovat
a.magerova
ve druhém kole to bylo a od té doby si je třeba na něj dávat bacha !!!
Už včera jsem měla obavy když vypadl Rafa, hned jsem si vybavila Rogera na FO 2009 s Tommy Haasem, také den po jeho vypadnutí - stejná situace a stejné nervy možná ještě větší... ufff
Reagovat
smazaný uživatel
jeeeeej tak to ma tesi:))) nervy v prdeli dnes, ale mala som z juliaaana strach celkom ako vtedy v parizi a jak to potom dopadlo...
Reagovat
a.magerova
Se uklidni už je po všem, nebo už piješ :-)))
Hele vymysli něco nového, nebo si tady budou myslet, že jsi postižená ...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
chyba mi modne okienko vo wimbledone-vsetci v bielom, no co uz len mozeme skritizovat :))) inak celkovo mi tento turnaj pripomina pariz 2009, snad aj tak skonci
Reagovat
a.magerova
Ale sem tam tu někoho za oblečení zdrbnem, Venus se letos moc nepředvedla teda ani hrou ani hadrama, Serena má suprové hadry. Roger má pěkný svetr a to je to ... v roce 2008 měl ve Wimbledonu taky svetr :-(( a v roce 2009 na FO den po vypadnutí Rafy málem vypadl taky a pak už ne. Takže která varianta bude letos ta správná ?!
Reagovat
smazaný uživatel
vyhra to cele v suchym triku, potom hodi na seba ten pekny sveter a odpochoduje ako nova svetova jednotka na olympiadu.
Reagovat
a.magerova
Tvoje proroctví... už jsem kolikrát hledala tady v diskuzích to, jak jsi v roce 2009 (březen-duben) a když se mu tak nedařilo a rozflákal i tu raketu na kurtu prohlásila: "Keď to nejde tak to nejde, treba počkať až to prejde" a pak jsi pronesla tu vizionářskou větu - "Roger přivítá své dítě jako světová jednička!!!"
No fakt, že si tu práci dám a najdu to !!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, yavanna, ještě musím přemluvit nicy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) dobri holubi se vraceji...citim v kostiach, ze bude super leto. Tomasinho na tej Nicy popracuj :))
Reagovat
smazaný uživatel
Posnažím se teda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Krása, Južnyj to zvládl, v dalším kole taky přijatelný soupeř Istomin, takže čtvrtfinále je hodně reálné. Jsem za něj, jeden z mých nejoblíbenějších hráčů, navíc s krásným jednoručákem.
Reagovat
smazaný uživatel
jako Zvonarevová vzdá zápas s Kim a za necelou hodinu už hraje čtyřhru :D zajimavé
Reagovat
smazaný uživatel
pardon splet sem se asi jsem měl vidiny :D
Reagovat
Heather_Fedex
nevim jak ty, ale ja se moc tesim na zapas kim vs angie ;)
Reagovat
smazaný uživatel
já taky a spíš to víc přeji Kim :)
Reagovat
Jabadu
... to zas bude hrát s tím "italským revolucionářem" ??? U nás (na Moravě) - jedině kudla! ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist