Stoprocentní Češky v Torontu: Strýcová, Kvitová, Siniaková i Šafářová jsou ve druhém kole

7. 8. 2017, 19:17
Aktuality 187
WTA TORONTO - Do turnaje WTA Premier 5 v Torontu vstoupilo kvarteto českých tenistek a všechny mají za sebou úspěšný start. Barbora Strýcová vyřadila světovou třináctku Kristinu Mladenovicovou z Francie, Petra Kvitová si poradila se Španělkou Carlou Suárezovou, kterou porazila po sérii čtyř porážek, Kateřina Siniaková poprvé na okruhu WTA vyhrála už šest utkání po sobě a v nočním zápase uspěla i Lucie Šafářová.
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová podvanácté v řadě a na šestnáctém ze sedmnácti letošních turnajů zvládla svůj úvodní zápas. V Torontu v prvním přípravném zápase před US Open porazila nečekaně snadno Francouzku Kristinu Mladenovicovou.

Jednatřicetiletá Češka v prvním setu nedala soupeřce šanci a dostala se do vedení 5-0. Podobný začátek měla i druhá sada, ve které 26. tenistka žebříčku vedla už 4-0. Mladenovicová pak sice dokázala snížit na 3-4, ale Strýcová už náskok udržela, vyhrála 6-2 6-3 a vzájemnou bilanci se světovou třináctkou vyrovnala na 2-2.

"Začala jsem velmi dobře. Hrála jsem hodně míčků a byla jsem trpělivá. Myslím, že to byl klíč k vítězství," komentovala Strýcová. "Ve druhém setu začala hrát trochu lépe a ukázala, že není příjemný soupeř. Pro mě je to velké vítězství," dodala plzeňská rodačka.

Ve druhém kole se 26. hráčka světa Strýcová utká v prvním vzájemném střetnutí s Australankou Darjou Gavrilovovou.

Petra Kvitová i na pátém letošním turnaji po vážném zranění prstů vyhrála svůj zahajovací zápas 2-0 na sety. V Torontu porazila 6-1 7-6 Španělku Carlu Suárezovou-Navarrovou, kterou zdolala poprvé po sérii čtyř porážek a ve vzájemné bilanci se tak ujala vedení 6-5.

Sedmadvacetiletá Češka se po jednoznačném průběhu prvního setu dostala ve druhém do problémů a pustila Suárezovou do vedení 4-1. Pak ale bývalá světová dvojka zabrala a v tie-breaku duel ukončila.

"Byl to pořád jen jeden brejk. Snažila jsem se nevnímat stav, pak jsem byla zpátky na servisu a chtěla hlavně hrát svůj tenis," komentovala Kvitová nepříznivý stav 1-4. Tie-break pro sebe rozhodla po využitém druhém mečbolu 7-5.


Zatímco první kolo Kvitová letos vždy zvládla, přes druhé se dostala jen na trávě v Birminghamu, kde nakonec triumfovala. Na French Open, ve Wimbledonu i minulý týden ve Stanfordu nestačila na soupeřku ze Spojených států amerických a právě na Američanku narazit ve druhém kole i na Rogers Cupu, který před pěti lety v Montrealu vyhrála.

Kvitová se totiž utká poprvé se čtyřiadvacetiletou Sloane Stephensovou, která v Kanadě zdolala 6-7 6-0 6-4 Kazašku Julii Putincevovou a připsala si první výhru od loňské olympiády. Po kvůli operaci levého chodidla téměř rok nehrála, letos bývalá světová jedenáctka startuje na teprve třetí turnaji.


Kateřina Siniaková poprvé v kariéře vyhrála na okruhu WTA už šest utkání po sobě. Osm dní po triumfu na antuce v Bastadu začala vítězně i na tvrdém povrchu v Torontu, kde zdolala 4-6 6-0 6-4 z kvalifikace rozehranou Kolumbijku Marianu Duqueovou-Marinovou.

Ve druhém kole jednadvacetiletá rodačka z Hradce Králové vyzve o 16 let starší americkou veteránku Venus Williamsovou (
h2h 0-1). Bývalá světová jednička se své první výhry v Torontu dočkala až v 37 letech a na šestý pokus, když do letošního ročníku vstoupila třísetovým vítězstvím 6-1 3-6 6-3 nad Rumunkou Irinou Beguovou.

Jako poslední z kvarteta Češek v pondělí uspěla Lucie Šafářová, jež 40 minut po půlnoci proměnila hned prvním mečbol proti domácí Francoise Abandaové. Přestože v první i druhé sadě neudržela výhodu brejku, porazila dvacetiletou Kanaďanku dvakrát 6-4.

O osmifinále se torontská čtvrtfinalistka z let 2009 a 2011 střetne se Slovenkou Dominikou Cibulkovou, s níž sice ve vzájemné bilanci prohrává
4-5, ale letos oba souboje se současnou světovou jedenáctkou vyhrála.

Ve druhém kole je tak v Kanadě všech pět českých tenistek. Karolína Plíšková, která v Torontu odehraje první turnaj jako světová jednička, měla v prvním kole volný los. Ve druhém se utká s vítězkou duelu Alizé Cornetová - Anastasia Pavljučenkovová.

• WTA PREMIER 5 TORONTO •
Kanada, tv. povrch, 2.735.139 dolarů
pondělní výsledky (07. 08. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (14-ČR) - Suárezová (Šp.) 6-1 7-6(5)
Strýcová (ČR) - Mladenovicová (13-Fr.) 6-2 6-3
Šafářová (ČR) - Abandaová (Kan.) 6-4 6-4
Siniaková (ČR) - Duqueová (Kol.) 4-6 6-0 6-4
V. Williamsová (9-USA) - Beguová (Rum.) 6-1 3-6 6-3
Cibulková (11-SR) - Curenková (Ukr.) 7-6(3) 6-4
Lepchenková (USA) - Ostapenková (12-Lot.) 1-6 7-6(2) 7-6(5)
Sevastovová (15-Lot.) - Davisová (USA) 6-1 4-6 6-3
Gavrilovová (Austr.) - Arruabarrenaová (Šp.) 6-3 6-3
Ósakaová (Jap.) - Watsonová (Brit.) 6-1 4-1 skreč W.
Kasatkinová (Rus.) - Vinciová (It.) 7-6(3) 7-6(1)
Flipkensová (Belg.) - Konjuhová (Chorv.) 6-2 skreč K,
Alexandrovová (Rus.) - Vickeryová (USA) 6-1 7-6(3)
Stephensová (USA) - Putincevová (Kaz.) 6-7(4) 6-0 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Krejčíková/Niculescuová (ČR/Rum.) - McHaleová/Muhammadová (USA) 6-1 6-3
Atawová/Gavrilovová (USA/Austr.) - Babosová/Hlaváčková (5-Maď./ČR) 6-3 3-6 10-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

187
Přidat komentář
tommr
měla včera štěstí, že začalo pršet. V prvním setu hrála Duque-Marino fantasticky a Katka neměla šanci i když nehrála vůbec špatně. Neskutečný hlavně bylo s jakou lehkostí dobíhala Duque-Marino i ty nejpovedenější kratasy. Deštová pauza před druhým setem ale zřejmě Duque-Marino vyvedla z tempa, protože od druhého setu hrála o třídu hůř. Dívám se na to ted ze záznamu a vypadá to jakoby byla na kurtu úplně jiná hráčka ... :)
Reagovat
EllNino
kde koukas ?
Reagovat
tommr
dávají to na O2TV Tenis ... :)
Reagovat
EllNino
aha :) díky, to si přetočím pak
Reagovat
EllNino
co to máte s tou Makarovou v databázi, že u ní není fotka a v rozpisu u ní jako u jediné nikdy nesvítí televize jako přenos ?
Reagovat
sprchon
Fotku už nemá hodně dlouho a databáze je poslední tejden u většiny hráček podivná...
Reagovat
EllNino
to jo, já si myslím, že to je od tý doby, co byla jednou v kvaldě nějaká stejnojmenná holka a oni jí tu s ní zaměnili ... pak jí zmizela fotka a od tý doby ji nemá
Reagovat
sprchon
Jo, vzpomínám si. :D A taky tam nemá fotku.

http://www.tenisportal.cz/hrac/makarova-728cd/?annual=2016
Reagovat
EllNino
tak to nemá spousta holek, ale zrovna Ekaterina jako tabilní hráčka v padesátce, dřív v desítce a jedna z nejlepších deblistek světa, by ji tam mít měla :))
Reagovat
dadaft
pro mě dneska hlavní hitovky Barty - Dodin (bohužel kurt č.1) a Kasatkina - Svitolina. ))
Reagovat
EllNino
přesně ... škoda, že na jedničce :/ ta kamera je tam uplě děsná
Reagovat
PetaM
Taky tam nemusela být žádná kamera a mohli jste mít po ptákách :D
Reagovat
EllNino
taky je mohli šoupnout třeba na Granstand místo její krajanky Garcíi ...:)
Reagovat
sprchon
J jsem rád, že budu pryč. 4 trháky souběžně, to bych stejně nevěděl co dřív. :D
Reagovat
dadaft
taková ta dost nízko, to je ona že?
na druhou stranu je líp vidět, že tenis je v reálu mnohem rychlejší a dynamičtější, než ukazuje ta klasická horní hlavní kamera, která má hodně přehledný, ale taky jakoby "zpomalující" záběr.

už jsem letos jeden zápas Ashleigh jen přes jednu kameru viděl, takže to nějak zkousnu. ))
hlavně ať to zmákne. )))))))))))))
Reagovat
EllNino
ono to nebude přes jednu kameru naštěstí, je jich tam více, ale ten sklon je naprd, druhá strana není skoro vidět ... ano máš pravdu, že je tenis z tohoto pohledu pěkný šupec, zvlášť když budou hrát Ash s Oceane, ale na Grandstandu bych si to asi užil víc, tam je to co do kamery nejlepší kurt v Torontu, centr má moc rozlehlý a na první pohled pomalý záběr, ikdyž je kurt krásně prostorný :)
Reagovat
dadaft
zatím to šlape jako hodinky, dva kanáry a nazdar...
Reagovat
tommr
zápas Barty-Dodin mi nepříjde jako nějakej výjímečnej tahák a nedivím se proto, že je na jedničce. Barty není zase až taková hvězda jak se z ní občas dělá a Dodinová je kopyto. Všechny zápasy na centru a na Grandstandu jsou mnohem zajímavější. Slušná řežba by mohly být hlavně zápasy Svitolinový s Kasatkinovou a Báry s Gavrilovovou ... :)
Reagovat
EllNino
tvůj slovník občas nechápu, jestli je Dodin kopyto, co jsou potom ty hráčky za ní ...
Reagovat
dadaft
fandím ji, takže mě to zajímá. ))
Reagovat
tommr
Bartyový nebo Dodinový, :)
Reagovat
tommr
překlep - místo čárky tam měl bejt otazník ...
Reagovat
bIbec
Tommre. S tím kopytem souhlas =) Pokud bych uvažoval jenom hráčky top 100 tak na Dodin mi tenhle "pojem" prostě sedí nejvíc. Je to svým způsobem srandovni hráčka, ale ránu jako má, to jo.
Ale myslím, že třeba ta Barty jednou hvězda bude. Zatím teda ne, no.. ale má na to.

Jinak asi ten zápas Coco s Radwanskou mi přijde takový nejvíc zajímavý.. Aga je tenisově nevybouřená zatím letos a něco mi říká, že to teďkom bude všecko kosit až do konce roku.
Reagovat
bIbec
jo a Bára s Gavrilovou jasný, ale to se hraje trošku pozdě na můj vkus.
Reagovat
bIbec
je fakt, že na Dodin je hezký, že ona má prostě příšernej pohyb, ale pokud na tom zapracuje, tak třeba jednou může být dost vysoko. Ten potenciál je tam taky slušný. Ale chce to zamakat.
Ona i ta Kontaveit byla svého času srandovní, ale dneska, když hraje proti mým oblíbeným hráčkám, tak mám naděláno v kalhotách.
Reagovat
tommr
na zápas Agy jsem samozřejmě taky zvědavej. Jestli chce letošní sezónu ještě zachránit tak už musí konečně zabrat. Jen doufám, že to nebude na úkor Karolíny ... :)
Reagovat
sprchon
Majda >= Mirjana
Sorana = Caroline
Ocean = Barty
C. C. >= Jule
Alison >= Aja
Donna = Genie
Shuai >= Ekaterina
Nasťa > Alizé
Aga = Coco
Elina >= Dasha
Bařena >= Dasha
Bianca Vanessa > Timea
Caro >= Ekaterina

Nic jasnýho, snad jen ta Nasťa by to měla dát. :)
Reagovat
Hector21
u Nastěnky není nikdy nic jasné, ani h2H 5:0...
Reagovat
smazaný uživatel
7.8. - 22:34
A reakce redakce žádná...
Reagovat
blixa
Jediná rozumná reakce by byla olověnou trubkou. To ale zatím ještě po netu nejde ...
Reagovat
smazaný uživatel
Když na něj redaktoři reagují - http://www.tenisportal.cz/zpravy/cesi-v-akci-patek-4-8-berdych-v-los-cabos-finale-nevybojoval-kvitova-ve-stanfordu-dostala-vyprask-21322/, tak by měli mít taky odvahu ho zabanovat za ty jeho ubohé komentáře.
Reagovat
sprchon
Zabanovali už spoustu nicků. Asi se nick Frick málo snaží...
Reagovat
Frick
A co třeba blixa, M25 a další, jenž tady vulgárně urážejí ostatní? Co ty věčný hejty na Mášenu? Atd. atd.

Asi mne u CSN irituje to, že vypadá jak ženská z TN ČST z roku 1987, jak tvrdí, že u ní v Jednotě nemají už v 10:30 žádný maso.
Reagovat
blixa
Nikoho neurážím, jen volím adresné výrazy dle zásluh, blbe ! A Karlička je čupr baba, ať už je jakéhokoliv vyznání, dementní břídile.
Reagovat
Frick
Hm, tak zaměnit vyznání (címž se v obecné řeči myslí náboženské vyznání) se sexuální orientací, to je vskutku zajímavé.

A já jsem jenom napsal, že dostala klepec kvůli tomu, že nebyla na zápas uvolněná.
Reagovat
EllNino
Pěkné probuzení, šel jsem spát po Petře, takže jsem to nechal na nich ... :)

Zápasy jsem neviděl, a asi ani nikde k vidění nebudou, viděl jsem jen proměněný setbol Lucky v 1. setu na twitteru, ale mečbol už tam nebyl :)

Tak snad 2. kolo nedopadne jako to wimbledonské, byla by to škoda, soupeřky mají sice těžké, ale hratelné ...

Lucka s Dominikou, to bude asi zase bitva, ale celkem věřím, že má na to ji zase porazit, viděl jsem včera utržky Dominiky s Lesií a nic moc, takže šance určitě je ... minimálně na to 3. kolo ...

Petra se utká opět s Američankou, s jinou hráčkou letos neprohrála, tak snad prolomí tu bilanci, Sloane jsem měl zaplou na ukrajincích a po otevření noťasu to tam zustalo, tak jsem viděl pár míčů, myslím, že vedla už snad 4:0 ve třetím, pak to bylo ještě drama, ale nakonec to dala :) ... čekám bitvu, ale myslím, že přijatelná soupeřka, s Putintsevou by bylo asi víc práce, tad je větší šance na vyházení se soupeřky ...

Dasha - Bára, to bude bitka už dneska, a netroufnu tipovat, Daria vypadal celkem dobře proti Arruabarreně včera, ale moc jsem toho neviděl, to nešlo stíhat ... Bára hrála soustředěně, ale Kiki hodně pomáhala, takže tohle bude asi celkem oříšek ...

Katka se utká s Venus, která poprvé v kariéře vyhrála v torontu zápas, a to tam první zápas hrála před více než 20 lety ... je pěkné vidět legendu, která hrála ještě v době, kdy jsem nebyl na světě :D ... myslím, že šance je, a ne malá, protože Venus podle obrzků z twitteru nic moc a Katka je celkem na vlně, navíc ta nelichotivá bilance, asi to tu Venus moc nesedí, takže klidně může být překvápko ...

No dneska na centru parádní zápasy, Julka s CiCi, Genie s Donnou, Aga s CoCo, a večer trochu slabší zápasy Andreescu - Babos a pak Caro s Katou Alexandrovou, mohli ten program poskládat trochu líp, ty denní zápasy naštěstí uvidím :D
Reagovat
EllNino
Na jedničce určitě parádní matchup Kasatkina - Svitolina a pak taky Barunka :) Škoda, že Barty - Dodin se bude hrát na vedlejším kurtu, tam ty kamery jsou pěkně na prd, ale co už, holt to zatím nejsou velké hvězdy :) ...
Reagovat
sprchon
Všechny potěšily, hlavně Katka, kde jsem se obával. :)

Lucce celkem věřím, v USA se jí celkem daří, kdežto Dominice moc ne a navíc se letos trápí a už s Luckou letos 2x prohrála.

Petře by Sloane mohla sedět, ale uvidíme, jak se zase vyspí. :D

Dasha celkem překvapila, že smázla Arruabarrenu, ale Barča na ni má. Bude to boj... :)

U Katky si myslím to samý. Když už se do toho dostala a zápas proti dobře hrající MDM otočila, tak i proti Venus, navíc s ohledem na tu její bilanci, by mohla překvapit. ;)

Ty první zápasy mi bohužel utečou, ale těším, že uvidím na Nasťu proti Alizé a na Coco s Agou.
Reagovat
fialka
hrala prvý raz po Wimb a znovu dlhší zápas. Zvláštny duel, najmä 1. set, kedy každá stratila svoje podania 3x. TB bol tiež čudný, Lesia stratila všetky servisy. Začiatok 2. setu z jej strany rozpačitý. Domi hneď viedla 3:0, ale ako vždy v zápätí servis stratila. Treba uznať, že súperka dosť pomohla.

No a teraz Lucka prípadne jej najmenej obľúbená Makarova - posledné 3 duely s ňou prehrala. S oboma má teda nelichotivú bilanciu posledných zápasov. Treba veriť a azda to dá. Domi potrebuje výhry, padá raketovou rýchlosťou, čaká ju obhajoba veľa bodov.
Reagovat
sprchon
Má do 2. kola pro změnu zase jinou Američanku. :D
Reagovat
sprchon
Takže první den postoupily všechny naše holky. :) U Katky jsem se trochu bál (taky že to bylo na tři sety), ale urvala to. Super. ;)
Reagovat
Mayo
Dnes má (ako Španieli hovoria Rojer) 36 rokov.
Reagovat
Pedronegro
když už tak to vyslovují "Rocher", rojer je blbina :)
Reagovat
smazaný uživatel
našich dívek dojde do ČF.
Reagovat
Krisboy
9.
Reagovat
VlS
gratulace. Takže 1. den Rogers cupu jak víno, 4:0. Pěkně holky.
Reagovat
gedzitka
Aby to nebylo jako např. ve Wimblu, po posvícení bývá s...
Reagovat
misa
po měsíčním "volnu" odehrála solidní zápas a postupuje ve dvou setech. Je fajn vidět, že na holky o 10 let mladší ještě stačí :) Pravda, soupeřka je až z druhé stovky, ale odehrála pěkný zápas, přinutila Lucku pořádně bojovat a vzala jí dvakrát servis. Ve vypjatých momentech ale často zkazila údery, které prostě nesměla, pokud zamýšlela postoupit. U takové začínající tenistky to ovšem nepřekvapí. Lucka v posledním gemu prohrávala 0:30, ale potom otočila a nepřipustila zápletku - třeba její eso za stavu 30:30 bylo moc důležité (celkem zvládla jen dvě) a bylo hodné zkušené veteránky. V příštím kole Cibulková, kterou už letos dvakrát vyřadila. Uvidíme, asi to bude zase velký boj...
Reagovat
misa
Ještě připomínám, že Lucie vyhrála v Torontu první zápas od roku 2011. Ve 13. skončila v prvním kole a v 15. jako sedmá nasazená ve druhém.

V hledišti ji podporoval přítel a sparingpartner Andy Gerst.
Reagovat
misa
Ti muži jsou dva, aby nedošlo k nedorozumění :)
Reagovat
tommr
zápas Lucky jsem neviděl, protože jsem šel spát když začalo pršet v domnění, že ho přesunou na dnešek. Mrzí mě, že jsem zápas zaspal, ale jsem rád, že ho Lucka zvládla bez zbytečných komplikací ... :)
S Cibulkovou to bude mít Lucka mnohem těžší a dá se čekat velká bitva. Lucka určitě nebude bez šance, protože Cibule proti Tsurenkový nijak nezářila ...
Reagovat
Frick
Ale nějak se nedá říct, že by Lucka nadchla. Proti Cibuli nevim, nevim.
Reagovat
misa
Měsíc nehrála.
Reagovat
Frick
To neni omluva.
Reagovat
misa
Raději buď rád, že vyhrála.
Reagovat
misa
po nadějném startu ztratila tři hry v řadě, tak se snad s postupujícím časem rozehraje. Je to její první zápas po měsíční přestávce.
Reagovat
misa
... a teď 3 hry pro bojovnou Lucinku :)
Reagovat
misa
Lucy dopodávala set, 6-4. Zápas se pomalu překlápí přes půlnoc, tak hlavně neusnout.
Reagovat
misa
Nadějný brejk na 2-1, ale cesta je ještě daleká.
Reagovat
misa
tak nic...
Reagovat
misa
4-3 s brejkem! Chtělo by to samozřejmě udržet podání.
Reagovat
misa
Šafažova 5-3
Reagovat
misa
Lucie celý den čeká a nakonec ještě prší.
Reagovat
misa
V Torontu už bude půl desáte večer, nejlepší by pro Lucku bylo odložení na další den.
Reagovat
misa
Vysoušení kurtu...
Reagovat
misa
Venus s Begu začínají dohrávku.
Reagovat
Frick
Nevíte, kde bych sehnal seznamy homosexuálů?
Reagovat
VlS
bude to těžký, ale musíte se s tím poprat beze mě, vstávám v 5. Hodně štěstí kočky!
Reagovat
Andrew89
taky mizim....ale verim jim. Dobrou noc vsem:)
Reagovat
EllNino
Celkem poledný zápas, ten 2. set si nechala utét, ale naštěstí včas zabrala, ona s Carlou už párkrát vyhrála jasně první set a pak postupně polevovala, až odpadla ... po té minele v TB na 6:5 jsem byl dost nasranej, ale naštěstí Karlička pomohla :) ....

Další duel Stephens nebo Putintseva ... no nevím, co je horší, snad by bylo lepší hrát s Vlčíma očičkama ....

Jinak Petra měla celkem dobrý pohyb, vrátila pár míčů z defenzívy, třeba ten na 5:3 v tb, to bylo klíčové ... nerozhodilo ji ani sluníčko, které ke konci 2. setu vysvitlo, a ona za stavu 5:6 servírovala proti, to je také třeba pochválit :)

Jinak psal celkem bekhend cross, těsně nad ítí, to je super úder, byly doby, kdy se ho bála, ale teď zase celkem stailně švihá ...forehand trochu zvolnila mám pocit, a celkem to přineslo dneska ovoce ... ikdyž pár pumelic tam bylo :) ....

Myslím, že Karlička je pro ni obravdu obtížná soupečka, takže výhra 2:0 je pozitivní ...
Nemá cenu z toho asi dělat závěry, protože Petřinu sinusoidu nározně ukázal turnaj ve Stanfordu, tak doufám, že vydrží co nejdéle nahoře ... los má celkem fajn :) chtěl bych vidět zápas s Angie ve 3. kole
Reagovat
tommr
obě soupeřky v příštím kole jsou hratelný. Stephensová se vrací po dlouhý zdravotní pauze a Putintsevovou by Petra měla bez problémů porážet. Rozhodně to jsou lehčí soupeřky než byla CSN. Pro Petru jsou ale ted druhý zápasy kritický ...
Reagovat
EllNino
Putintseva hraje podobně jako třeba Brengle, takže se nedá čekat, že s ní nebude mít problémy
Reagovat
Nancy_z
Jsou to obě nepříjemný soupeřky, ale nejdůležitější je, jak bude hrát Petra. Když dobře, tak na ně má. Ale sázet se na ní nedá :-)
Reagovat
Pavlis
Petro gratuluji, udělala si mi dnes fakt velkou radost. Fíha, respekt. V deváté hře druhého setu, hardcore, 40-15, přesto ne a ne. Obecně se ti málem vymstilo, žes v tutovejch příležitostech trestuhodně zvorala, co šlo. Ve zkrácené hře tě Carla taky málem sejmula, ale zase selhala v klíčovejch chvílích ona, tobě dala šanci, kterou si již nepustila. A samozřejmě, otočit z 1-4, to je naprosto fenomenální. Díky.
Reagovat
tommr
v tý devatý hře Petra promarnila dokonce tři brejkboly. Měl jsem docela obavy, že na to těžce doplatí ... :)
Reagovat
historik
no vypadal těžce frustrovaná, když šla na lavičku a taky jsem se bál, že to bude 4:6
Reagovat
historik
samozřejmě vypadala, vypadlo mi "a"
Reagovat
Pavlis
Jj, představy o tříseťáku jsem měl také. Má slušnou sérii, s těmi prvními zápasy a dvěma sety.
Reagovat
tommr
první zápasy ted po tý pauze vyhrává bez zaváhání, ale ty druhý jsou kritický. Jestli dostane zase Američanku tak to bude nejspíš průšvih ... :)
Reagovat
historik
no víc bych se bál putintsevy, dle mě má pro Petru hodně nepříjemnou hru. Na stephens je ještě hodně vidět ta nerozehranost po pauze, a tak si myslím, že by třeba víc pomohla chybama.
Reagovat
EllNino
souhlas
Reagovat
tommr
já narážím na tu černou sérii proher s Američankama ve druhých zápasech: Matte-Sands, Brengle, Bellis a ted Stephens? Ve všech případech byla Petra jasná favoritka a čekal se od ní bezproblémovej postup. Skutečnost ale byla úplně odlišná ...
Reagovat
VlS
pěkně. Dobrej zápas, prolomit blok proti Karličce není jen tak.
Reagovat
tommr
no hlavně že se Petra otřepala z toho výprasku od Bellisový ... :)
Reagovat
Fandina
Petře. Ve druhém setu už jsem myslela, že neotočí, ale Vaňkovo kouzlo zapůsobilo, naznačil jak to bude, Petru povzbudil a bylo. Gratulka, lehké to nebylo.
Reagovat
Torn
Super Petro, alejako některé ty chyby, to bylo brutální, jak moc to bylo mimo. Snad si to vybrala, proti hráčce ve formě by jí podobné "ústřelky" mohly stát postup. Carla nebyla úplně ve formě.
Reagovat
EllNino
Myslím, že pro Petru je Carla jedna z nejhorších soupeřek, takže výhra ve dvou setech se počítá :)
Reagovat
Andrew89
porazila neoblibenou souperku ce dvou...a to se pocita!:)
Reagovat
tommr
taky už bylo načase. Pátou porážku v řadě s CSN bych asi nerozdýchal ... :)
Reagovat
VlS
Petra jo, jestli to nebude tím, že ona je na kurtu a ty u televize :-)
Reagovat
Andrew89
jojo...diky bohu. Bilanci poslednich zapasu byla strasna. o to vic se tohle musi ocenit....Karla na Petru proate umi...nastesti si to Peta dneska pohlidala
Reagovat
vrabejka
Ano 80 body do žebříčku. Je to jen 1.kolo uvidíme jestli udrží výkonnost i v dalších zápasech.
Reagovat
PetaM
Letos je to na zkušenou. Ostrá sezóna bude až ta příští! :D
Reagovat
Andrew89
presne...taky tohle rikam????
Reagovat
Andrew89
bez otazniku...nezna to smajliky z mobilu :D
Reagovat
vrabejka
Nechápu jako proč. Vyhrála už titul dokázala že patří do širší špičky tak proč by jsme ji meli omlouvat nějakou pauzou.
Reagovat
EllNino
třeba proto, že je po operaci a je celkem zázrak, že zase hraje tenis ? :D to, že vyhrála titul, nic neznamená, tahle sezona je oťukávací
Reagovat
vrabejka
Nedostačující argumenty. Petře není 20 musí musí hrát na 1000% teď ne až příští sezónu.
Reagovat
EllNino
na 1000 procent nebude hrát nikdy ... nikdy nehrála a už vubec ne s pořezanou rukou
Reagovat
PetaM
Si ji neomlouvej, mně je to úplně jedno :D :D Pro mě Petřina sezóna začíná až v roce 2018. A jsem letos celkem spokojený :D :D
Reagovat
tommr
za postup do druhýho kola je jen 60 bodů, ale pro Petru je ted každej bod dobrej ... :)
Reagovat
historik
i když to pro ni nakonec dobře dopadlo, tak takovej error na matchball umí snad jen Kvitová
Reagovat
EllNino
ano :D
Reagovat
Torn
No, Tomáš jí může konkurovat. :D
Reagovat
EllNino
proč Tomáš ?
Reagovat
tommr
to si nevzpomínáš na žádný jeho minely při setbolech nebo mečbolech? :)
Reagovat
EllNino
tak ano, ale jsou horší bych řekl :)
Reagovat
tommr
jenže českej fanoušek si spíš pamatuje minely našich hvězd ... :)
Reagovat
EllNino
ano, a proto má zkresleé vidění
Reagovat
tommr
po takový chybě si snad Petra ani nezasloužila ten TB vyhrát ... :)
Reagovat
PetaM
Jasně no ... Předchozí míčky za ni asi vyhrál Bůh, nebo vítr že, Máchale ...
Reagovat
slacker
Uff
Reagovat
bIbec
no, počkám jak dopadne druhej set a jdu chrápat. Tak snad to Kvítko dá, ať se mi lépe usíná.
Reagovat
bIbec
tak cajk. Usnu jako miminko.
Reagovat
Fandina
Škoda devátého game, ale snad to Petra dá ve dvou setech. Pojď!!
Reagovat
COMEON
Pôjde to na niektorom zo športových programov ?
Reagovat
Jabadu
Nebýt mého včasného zásahu! ...
:-)
Reagovat
fujtajblick
óóóó vzýváme vaši prozíravost jasnosti
Reagovat
historik
Vaněk se mi vždycky líbil, už když radil karolíně:-)
Reagovat
Jabadu
Dát Karličku ve třetím?
Ani omylem.
Škoda, no.
Reagovat
smazaný uživatel
Brutálně na ni :-) Ale bude to bolet.
Dobře Jirka.
Reagovat
fujtajblick
Mertens i Naducánek, co by ne Petra... ( kéž by)
Reagovat
Lunej..
Zatim pekne, uspesna u site a voleje zatim funguji. A podle vyrazy Petry je se sebou spokojena:) ovsem zacina 2. set, vime ze?:)
Reagovat
Jabadu
Pro jistotu koukám pod postel, jestli tam jsou.
:-)
Reagovat
slacker
tentokrat jsou zapadle za skrini
Reagovat
Lunej..
Ja jsem nejak mimo, ale to se mi u tvych komentu stava casto.
Reagovat
Jabadu
Ježíšmarjá, myslím činky, neéééé?! Co asi jinýho?
:-)
Reagovat
Lunej..
A navaznost na muj koment byla jaka?
Reagovat
d@ve
Nejspíš to má Lunej souvislost s Petřinými výkyvy. :D
Páč, když Jabadu tahá činky, tak motivuje Kvítka. ;)
Reagovat
Lunej..
Aha, to jsem nejak nepostrehla. No, lina huba holy nestesti:)
Reagovat
fujtajblick
a radši u toho bude cvičit...
Reagovat
EllNino
radši už nic nepiš :D
Reagovat
Frick
Málo jí přítulka vylízala.
Reagovat
Jabadu
"Jaksitokurwadovolujetakovej ... taknapič ... ÚROVEŇ!!!"
:-)
Reagovat
misa
Snad sis nechal nějaké inteligentní komentáře i na poslední zápas dnešního programu...
Reagovat
Frick
Nenechal.
Reagovat
vendulkabendulka
Všichni mají holku, jenom ty sis nikdy nevrznul, vid? To musí být peklo.
Reagovat
historik
Jak jinak, zafáčovaný rameno
Reagovat
EllNino
ježiš, s Niculescu v páru :D
Reagovat
fujtajblick
zatím dobře
Reagovat
Frick
Hm, to je blbý :-( Takto před finálním útokem na kvótu 100....
Reagovat
EllNino
Petřiny výkony jsou opravdu stále stejné, jako noc a den ...
Reagovat
historik
jj asi to bude už navždycky hráčka, která dneska zahraje skvěle, ale pro zítřek to nic neznamená, protože zase může všechno dalekonosně vyhazovat
Reagovat
PetaM
Ále. Nějaký hloupý Premier. Ty ať si vyhrávají světové jedničky. :D :D :D Petra chce největší turnaje :D :D
Reagovat
Jabadu
A hele! Karlička chce soutěžit, kdo dá větší pecku. To mě zajímá.
:-)
Reagovat
PetaM
Zdá se to jenom mně, nebo Petra trochu změnila FH?
Reagovat
Jabadu
Místo pecky občas dá i polopecku.
To se ví od Bir?u.
:-)
Reagovat
EllNino
malinko, ale jinak se mi zdá pořád stejně dobrej :D
Reagovat
PetaM
To jo :D Jen jestli se mi to jen nezdá.
Reagovat
EllNino
Taky máte stream na Petru tak sekající a rozvostřenej ?
Reagovat
sprchon
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l

Ukrajinci makaj v pohodě.
Reagovat
sprchon
Už se seká všechno... Kašlu na to, jdu spát.
Reagovat
historik
mě to tady jede naprosto v pohodě: chrome-extension://cmeikikackmjcmgkcgpnangjlnicecml/player.html?videoId=0&embedType=1&ref=chrome%3A%2F%2Fnewtab%2F
Reagovat
historik
hm Andrea končí hned v 1. kole:-(
Reagovat
EllNino
Timea je hrozná poslední dobou, a stahuje dolů i Andreu ...
Reagovat
tommr
Andrea dneska vypadala, že je myšlenkama ještě na tý svatbě. A Babosová byla děsná jako obvykle... :(
Reagovat
Jabadu
"Vaše Nejtemnější Temnosti, Lucifere XIV.!
Přináším nejnovější zprávy o Dorotě Ostapenko. Myslím, že míra jejích hříchů byla právě dovršena!"
"Jaktože jsi opustil stanoviště?!"
"P..po ..považoval jsem za nutné ..."
"Mlč! ..."
:-)
Reagovat
historik
no a hned na začátku máme venku Mladenovič a Ostapenko. Ale úplně nejlepší byly dneska ty záběry na M. Garrigues v hledišti:-)
Reagovat
EllNino
Závěr pěkně vyházený ... inu, nahoře to fouká :) Gratulace Varvaře ...
Reagovat
EllNino
117-108 na míče pro Aljonu ... ale na to se bohuže nehraje
Reagovat
EllNino
tak teď to Aljona vzala do vlastních rukou, klobouček :) ten forhend v běhu byl luxusní ...
Reagovat
sprchon
Zapínám. :D
Reagovat
EllNino
a je srovnáno ...teď ukázala Aljona te žádaný charakter :))
Reagovat
sprchon
Má někdo lepší drive voleje? :)
Reagovat
dunphy
Belinda je mívala naprosto luxusní. :/ Vlastně ještě letos. Doporučuju zhlédnout čtyřhru na Hopman Cupu, hlavně proti Britům. Chybí mně. :/
Reagovat
EllNino
snad ještě někdy nějaký uvidíme :)
Reagovat
sprchon
Jo, ta taky, to je fakt. :) Dneska přidala video, že trénuje... Tak snad se příští rok vrátí.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis.com/pro-game/2017/08/montreal-rogers-cup-preview-federer-nadal-thiem-zwerev-berdych-tennis/68374/
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis.com/pro-game/2017/08/rogers-cup-toronto-preview-pliskova-halep-venus-williams-kerber/68372/

Plíšková dle prognózy Tignora dojde do SF.
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, s Ostapenkovou to teď tedy pěkně "cvičí", , těžké chvíle a vyloženě psychická deka. V podstatě z ničeho nic. Nadchází gemy, které nám zase víc napoví o charakteru současné mladé vycházející Superstar..................
Reagovat
gigin
Tvl, ty tomu dáváš vyšší level, miluju tvé glosky.
Reagovat
EllNino
dvojchyby se kupí ...v podstatě bez servisu teď ...
Reagovat
Jabadu
Její druhý servis je "uvedení kulimíče do hry".
To se ví.
:-)
Reagovat
EllNino
no, nebojí se toho, a to je dobře, jsem zvědavý na zkrácenou hru
Reagovat
EllNino
jojo, ty dvojchyby, ty bolí .....
Reagovat
dadaft
ha ha, třetí set. ))

tipnu si, že se teď Ostapenko předvede a smázne Lepchenko 6:2.
Reagovat
dadaft
0:2
tak to jsem neodhadl, leda že by už teď vyhrála Ostapenko všechno.
Reagovat
tommr
Lepchenko není žádný ořezávátko ... :)
Reagovat
dadaft
"Ukaž svůj charakter" jí řekla Medina.
Tak uvidíme...
Reagovat
Jabadu
To řekla moc hezky.
Ale "drzé čelo lepší, než poplužní dvůr".
:-)
Reagovat
dadaft
Reagovat
Jabadu
... povídá vyšetřovatel nadřízenému na průrvu mezi domy.
"Ještě včera večer tady stálo klenotnictví."
:-)
Reagovat
dadaft
"Již moji předkové zbožňovali hudbu. Tleskali odsouzenci, který zaječel na mučidlech vysoké cé a odměnili ho slavnostní popravou provázenou fanfárami pražských pozounerů."
:))
Reagovat
Jabadu
"Zrovínka jako můj děda. ... Zrovínka tak!"
:-)
Reagovat
dadaft
Stará dobrá škola technického tenisu potkala mladou dobrou školu technického tenisu. Hrály se všechny možné typy úderů, kromě horních a spodních rotací byly k vidění i boční.
Darja je nová Aga Radwanská - s Vinci hrála otevřenou partičku, kde nedominovala razance, ale postupné rozehrání si výměny...

A stejně jako Agu, i Darju budou přímočaré nátlakové razantní hráčky porážet.
Reagovat
EllNino
to srovnání s Agou není úplně na místě, Aga nikdy neměla takový forehand, jako má Dasha, sice víc pinká než její ruské kolegyně, ale myslím, že i ten útok jí není cizí, to spíš zápas s Vinci byl hodně specifický ....

Bobina to mohla klidně protáhout, ale prostě řekla NE
Reagovat
Torn
Tak to koukám, Strýcanda jede!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist