Stosurová vyřadila Keysovou a bude hrát v Ósace o titul

12. 10. 2013, 10:12
Aktuality 17
Teprve osmnáctiletá Madison Keysová, která v Ósace dosáhla na první semifinále turnaje WTA v kariéře, do finále nepostoupila. Nad síly mladičké Američanky byla turnajová trojka Samantha Stosurová, která do finále prolétla po hodině a jedné minutě vítězstvím 6-1 6-2.
Samantha Stosurová

Samantha Stosurová byla v duelu s o poznání mladší soupeřkou suverénní. Australanka vyhrála na servisu všech osm her, při nichž prohrála jen 12 výměn a díky dvěma brejkům v obou sadách opanovala semifinále.

„Proti Madison musíte velmi dobře podávat a neztrácet servisy,“ řekla Stosurová. „Ona má totiž velmi dobré podání. Je vysoká, silná a podává velmi tvrdě. Je to vždy náročné,“ dodala.

Stosurové se Ósace daří. „Poprvé jsem zde hrála v roce 2009 a získala jsem titul. Cítím se tady velmi dobře a je příjemné se tady vracet. Daří se mi tady a užívám si to. Určitě se tady chci vracet i nadále,“ řekla Australanka, která v pěti startech v Ósace prošla vždy minimálně do čtvrtfinále.

Madison Keysová na turnaji sice končí, ale dosáhla zde prvního semifinále na turnaji WTA. „Letos jsem odehrála hodně zápasů a cítím, že se má hra zlepšuje. Tvrdě jsem pracovala a jsem nadšená, že jsem se tento týden dostala poprvé do semifinále,“ řekla Američanka, která zatím hrála maximálně čtvrtfinále. Letos v Sydney, Charlestonu a Birminghamu.

Finálovou soupeřkou Stosurové bude Eugenie Bouchardová. Kanaďanka v semifinále vyřadila z turnaje domácí hráčku Naraovou, když zvítězila dvakrát 6-2 a ve finále na turnaji WTA se představí vůbec poprvé v kariéře.

Výsledky - Ósaka (tvrdý povrch, dotace 235.000 dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Stosurová (3-Austr.) - Keysová (6-USA) 6:1, 6:2, Bouchardová (5-Kan.) - Naraová (Jap.) 6:2, 6:2.

Komentáře

17
Přidat komentář
Fandina
Plíškovky jsou v Linci ve finále deblu. Tak držím palce holky a dejte to!!!
Reagovat
Sonja
Takže finále Anička x Andělka...pěkný:-)))
Reagovat
Fandina
OT ... tenhle týden vyšel v tištěném časopisu Týden pěkný rozhovor s Andrejkou Hlaváčkovou viz také upoutávka odkaz:
http://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/hlavackova-vrteni-zadeckem-mam-od-pritele-povolene_284797.html
Reagovat
tommr
v Osace se to nevyvinulo dobře pro Lucku Šafářovou. Jak Stosurová tak Bouchardová jí v případě zisku titulu předstihnou v kvalifikaci na Turnaj šampionek a odsunou jí na první nepostupový místo ... :(
Lucka bude muset bud ještě sama něco uhrát v Lucemburku nebo doufat, že některý hráčky co jsou před ní dají přednost finále FC před TŠ ... :)
Reagovat
slacker
nebo sebrat nekomu WC.
Reagovat
PetaM
No a jak by to bylo, kdyby Ana vyhrála Linz? Její WC by byla stažena?
Reagovat
tommr
to by byla zajímavá situace. Vůbec bych se nedivil kdyby v takovým případě dostala divokou kartu místo Ivanovicový Wozniacká ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a co když Wozniacká vyhraje příští týden Lucemburk? :D
Reagovat
tommr
nestraš. To by byl asi pro Lucku konec nadějí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo může vyhrát Sloane a Caro dát tu WC :DD
Reagovat
tommr
a nebo může vyhrát Lucka a vytřít všem zrak. To by bylo asi vůbec nejlepší řešení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo může vyhrát Lisická či Flipkensková
Reagovat
skott
v roce 2010 když se hrálo na Bali, tak měla původně jednu z wild cards dostat právě Ivanovič, ale vyhrála v Linzi a místo ní ji nahradili na turnaji Date-Krumm. Osobně si myslím, že by pravděpodobně někoho přeskočili a nechali hrát Danku.
Reagovat
tommr
není Lisická náhodou zraněná? Na její výhru ale nevěřím ani kdyby už byla fit a v Lucemburku startovala ... :)
Reagovat
tommr
tou Dankou myslíš Danielu Hantuchovou nebo Dánku Wozniackou? :)
Reagovat
skott
Hantuchovou:) Danka je loajální a tudíž oblíbená WTA, ikdyž to platí i o Wozniacki.
Reagovat
Jan
Kdo to ještě neviděl:

http://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/515355-po-hertlove-exhibici-se-jagr-chce-zucastnit-olympiady-jako-reprezentant-jamajky.html#article-artcl

Hokej je vlastně tenisu dost podobný. Forhend, bekhend, síť, všechno tam je :) A Hertlův gól mezi nohami je obdoba podobného tenisového returnu :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist