Středa v Praze: Tři Češky hrají o čtvrtfinále

14. 7. 2010, 09:00
Previews 1
Tři české tenistky se dnes představí na turnaji ECM Prague Open. Na štvanické antuce bude o postup do čtvrtfinále bojovat nasazená jednička Lucie Šafářová, osmička Barbora Zahlavová-Strýcová a Eva Hrdinová.

Lucie Šafářová se ve druhém kole utká se Švédkou Johannou Larssonovou, jež vyřadila Karolínu Plíškovou. Brněnská rodačka je nejžhavějším českým želízkem v ohni, což potvrdila včerejším dobrým výkonem proti Sevastovové.

Pokud postoupí, může ve čtvrtfinále narazit na Barboru Zahlavovou-Strýcovou, kterou čeká Ksenia Pervaková. Ruska v prvním kole přešla přes známější krajanku Čakvetadzeovou.

Evu Hrdinovou, jež se do hlavní soutěže dostala až jako poražená z kvalifikace za Dulkovou, čeká hratelná soupeřka Anna Tatišviliová. Gruzínka na úvod nečekaně vyřadila Slovenku Rybárikovou, byť dostala 'kanára'. "Podcenila jsem jí, to se nesmí stávat," smutnila Rybáriková.

Na ostatních kurtech bude dnešní den ve znamení čtyřher. 

Jako tradičně ve středu proběhne při turnaji ECM Prague Open na Štvanici také dětský den. Konat se bude ve dnes od patnácti hodin na kurtu č. 9. Děti se mohou těšit na soutěže i na setkání s hvězdami letošního ECM Prague Open.

- WTA PRAHA (Česko, antuka) -
středeční program (14. 07. 2010)

Centrální kurt ČEZ Koloseum (začátek 12:00 SELČ):
Hrdinová (ČR) - Tatišviliová (Gruz.)
Pěrvaková (Rus.) - Zahlavová-Strýcová (8-ČR)
nejdříve od 16:00
Šafářová (1-ČR) - Larssonová (Švéd.).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
steve79
Zdravím, byl jsem někdo na ECM prague Open? Jak to tam vypdá s navštěvou, chystám se tam zítra.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist