Strýcová nastoupí k wimbledonskému finále čtyřhry až v neděli

13. 7. 2019, 21:45
Aktuality 8
Barbora Strýcová nastoupí ve Wimbledonu k finálovému zápasu čtyřhry až v neděli. Plánovaný poslední zápas na centrkurtu pořadatelé kvůli protahujícímu se mužskému deblu odložili. Česká tenistka bude se Su-Wei Hsieh útočit na první grandslamový triumf, ve finále je čeká dvojice Gabriela Dabrowská, Yifan Xu.
Profily hráčů
B. Strýcová a Su-Wei Hsieh (© AFP)

Strýcová s tchajwanskou partnerkou Su-Wei Hsieh měly na závěr sobotního programu nastoupit proti kanadsko-čínskému páru Gabriela Dabrowská, Sü I-fan. Finále mužské čtyřhry Nicolas Mahut, Edouard Roger-Vasselin - Juan Sebastian Cabal, Robert Farah se však protáhlo až do pátého setu, proto vedení turnaje následující zápas zrušilo.

Třiatřicetiletá Strýcová na londýnské trávě došla až do semifinále dvouhry. Pokud se Su-Wei Hsieh získají titul, stane se Strýcová poprvé v kariéře světovou jedničkou v deblovém žebříčku WTA.

Zápas o titul v ženské čtyřhře začne na centrálním dvorci po skončení finále mužské dvouhry. To Novak Djokovič a Roger Federer rozehrají v 15:00 SELČ.

 

Komentáře

8
Přidat komentář
tommr
zítra bude muset pravděpodobně čekat na začátek svého zápasu 5-6 hodin než to Djokovic s Federerem dopytlíkujou a bude pak nejspíš hrát před prázdným hledištěm, protože drtivá většina diváků odejde po skončení finále mužů ...
Reagovat
blixa
Pak se má hrát ještě mix a teprve potom čtyřhra žen.
Reagovat
FulnekUltras
a poslední zhasne ;-)))
Reagovat
PetaM
https://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html

Podle rozpisu se mix hraje na jedničce :) Bára bude čekat opravdu jen na to, až skončí Roger s Novakem :)
Reagovat
blixa
Hmmm, tak zase změna. Ale pozitivní.
Reagovat
Jan
Aspoň, že nebude chtít opakovat ceremoniál :)

https://www.youtube.com/watch?v=tvyB4gOkUmI
Reagovat
Jan
Aspoň si odpočine její natažený sval.
Reagovat
FulnekUltras
a je klid ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist