Strýcová se Su-Wei Hsieh i Krejčíková se Siniakovou začaly v Shenzhenu vítězně

27. 10. 2019, 16:38
Aktuality 4
TURNAJ MISTRYŇ - České deblistky mají za sebou vítězný vstup do Turnaje mistryň. Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh zdolaly 2-1 na sety australsko-čínské duo Samantha Stosurová a Shuai Zhang, Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou pak přehrály ve dvou setech kanadsko-čínskou dvojici Gabriela Dabrowská a Yi-Fan Xu.
K. Siniaková a B. Krejčíková (© AFP)

Druhý nejlepší deblový pár letošní sezony Barbora Strýcová a Su-Wei Hsieh vstoupil vítězně do Turnaje mistryň v Shenzhenu. Česká světová jednička porazila spolu s tchajwanskou partnerkou v úvodním utkání Fialové skupiny Samanthu Stosurovou a Shuai Zhang 6-4 4-6 10-5.

Wimbledonské šampionky zdolaly australsko-čínskou dvojici, která v lednu triumfovala na Australian Open, za hodinu a půl.

Až večerní duel prvního dne Turnaje mistryň nabídl rychlý dvousetový zápas. Postaraly se o něj Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou, které přehrály 6-4 6-2 kanadsko-čínskou dvojici Gabriela Dabrowská a Yi-Fan Xu.

Krejčíková se Siniakovou, které obhajují loňské finále, v Číně útočí na třetí letošní zápas. V dalším utkání je v úterý čeká krajanka Strýcová se Su-Wei Hsieh.

Dva nejlepší páry z každé skupiny postoupí v Shenzhenu do semifinále.

Z českých tenistek dnes neuspěla pouze Petra Kvitová ve dvouhře, když podlehla ve třech setech Japonce Naomi Ósakaové. Australanka Ashleigh Bartyová pak otočila souboj se Švýcarkou Belindou Bencicovou.

• TURNAJ MISTRYŇ, SHENZHEN 2019 •
Čína, tv. povrch / hala, 14.000.000 dolarů
nedělní výsledky (27. 10. 2019)
• Dvouhra - Červená skupina •
Ósakaová (3-Jap.) - Kvitová (6-ČR) 7-6(1) 4-6 6-4
Bartyová (1-Austr.) - Bencicová (7-Švýc.) 5-7 6-1 6-2
• Čtyřhra - Fialová skupina •
Strýcová/Su-Wei Hsieh (2-ČR/Tchaj-wan) - Stosurová/Shuai Zhang (7-Austr./Čína) 6-4 4-6 10-5
Krejčíková/Siniaková (6-ČR) - Dabrowská/Yi-Fan Xu (4-Kan./Čína) 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
tommr
a po dnešku je velice slušná šance na to aby oba naše páry postoupily do semifinále ...
Reagovat
Jan
Když ne singl, aspoň debl.
Reagovat
tommr
jj vypadá to, že naše singlistky si na letošním TM ani neškrtnou a naší čest budou muset zachranovat aspoň ty deblistky. Nakročeno k tomu mají dobře ...
Reagovat
Jan
já jsem to s tím singlem čekal, že se dostanou maximálně do semifinále. Tak to funguje poslední roky. Ještě není všem zápasům konec.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist