Strýcová se Su-Wei Hsieh se jako první kvalifikovaly na Turnaj mistryň ve čtyřhře

2. 9. 2019, 13:18
Aktuality 6
Barbora Strýcová si podruhé v kariéře zahraje ve čtyřhře Turnaj mistryň. Ženská asociace WTA oznámila, že se česká tenistka kvalifikovala na vrchol sezony spolu s tchajwanskou partnerkou Su-Wei Hsieh. V čínském Shenzhenu se Masters uskuteční od 27. října do 3. listopadu.
Profily hráčů
Su-Wei Hsieh a B. Strýcová

Loni prožila Strýcová premiéru na Turnaji mistryň ve dvojici s Andreou Sestini Hlaváčkovou a v Singapuru vypadly v semifinále. Od letošního února hraje Strýcová se Su-Wei Hsieh, zatímco Hlaváčková je od srpna matkou dcery Isabelly.

A česko-tchajwanské dvojici se daří. Vyhrála turnaje v Dubaji, Madridu, Birminghamu a získala grandslamový titul ve Wimbledonu, od něhož je Strýcová světovou deblovou jedničkou. Na probíhajícím US Open zatím se Su-Wei Hsieh postoupily do třetího kola.

"Je skvělé být jedním z nejlepších párů světa, už se nemůžeme dočkat," uvedla Strýcová v tiskové zprávě WTA. "Jsme nadšené, že se spolu poprvé podíváme na finále sezony a završíme tam skvělý rok," dodala Su-Wei Hsieh, která bude na Turnaji mistryň potřetí a v roce 2013 slavila triumf s Číňankou Shuai Peng.

Strýcová a Su-Wei hsieh jsou prvním z osmi párů, které se na Turnaj mistryň ve čtyřhře kvalifikují. Z Češek mají šanci se do Shenzhenu dostat i Kateřina Siniaková s Barborou Krejčíkovou a Květa Peschkeová hrající s Američankou českého původu Nicole Melicharovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
mikimaus321
Hrají nejpěknější tenis
Reagovat
Jon61
Souhlasím, hrají technický tenis, jejich zápasy bývají plné pěkných výměn, přestřelek na síti. Když hrají čtyřhru ranařky, nebývá to pěkná podívaná.
Reagovat
Elip13
Přála bych holkám ještě aspoň společnou příští sezónu, ale něco mi říká, že už spolu příští rok holky hrát nebudou...
Reagovat
tommr
proč myslíš? Bára sice pořád vyhrožuje, že už s tenisem skončí, ale já tomu nevěřím. Přinejmenším v deblu by mohla hrát ještě několik let na nejvyšší úrovni ...
Reagovat
Elip13
Spíš mi přišlo, upřímně už nedohledám kde, ale přišlo mi, že Bára naznačovala, že příští rok už spolu hrát nebudou, ale třeba jsem to prostě jen špatně pochopila, věřím, že pokud udělají dobrý výsledek na US Open a TM konec kariéry snad odloží :)
Reagovat
bIbec
Teď se dívám, že Tomáš Macháč bude hrát proti Rosimu! Zajímavé střetnutí. Se přiznám, že bych si přál, aby vyhrál ten Tomáš (mládí vpřed!), ale nevím nevím...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist