Strýcová v Melbourne končí třetí rok po sobě na Azarenkové

25. 1. 2016, 06:03
Aktuality 110
Barbora Strýcová skončila na Australian Open třetí rok po sobě na raketě Viktorie Azarenkové. Letos při své premiéře v melbournském osmifinále podlehla suverénce letošní sezony 2-6 4-6 a nevyrovnala tak své grandslamové maximum. Devět zápasů neporažená Běloruska ve čtvrtfinále narazí na Kerberovou.
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová v prvních třech zápasech v Melbourne neztratila ani set, vyřadila světovou trojku Garbiñe Muguruzaovou a poprvé postoupila do osmifinále Australian Open. V něm však nedokázala zastavit v parádní formě hrající Bělorusku Viktorii Azarenkovou.


Devětadvacetiletá juniorská šampionka z let 2002 a 2003 Strýcová s o tři roky mladší vítězkou Australian Open ze sezon 2012 a 2013 Azarenkovou prohrála i pátý vzájemný zápas a znovu neuhrála ani set. V Melbourne ztroskotala na bývalé světové jedničce třetí rok za sebou.

"Musím uznat, že dneska jsem na soupeřku asi neměla. Azarenková je ve formě, hrála jsem tu s ní potřetí v řadě a tentokrát na mě třeba oproti loňsku působila, že je mnohem více hladová po úspěchu. Určitě může patřit k favoritkám na titul," řekla Strýcová iDnes a Radiožurnálu.

Barbora Strýcová a Viktoria AzarenkováStrýcová se dnes snažila hrát chytře a trpělivě, ale favoritku ve výměnách od základní čáry nepřetlačila. Sice vyhrála na vítězné údery 23-15, ale také udělala více než dvojnásobné množství nevynucených chyb (33-14).

V prvním setu Strýcová vedla 2-1, ale pak ztratila pět gamů v řadě. V druhé sadě se držela díky výbornému pohybu i hře u sítě až do stavu 3-3, než potřetí přišla o podání. Vzápětí nevyužila své první dva brejkboly a nakonec po hodině a 26 minutách prohrála 2-6 4-6. Při odchodu z Rod Laver Areny ji vyprovázel potlesk fanoušků i Azarenkové.


Strýcová tak ve svém druhém grandslamovém osmifinále nedokázala vybojovat vyrovnání svého maxima, kterým je čtvrtfinále z Wimbledonu 2014.



"Šla jsem vyhrát. Fajn, bojovala jsem, ale mrzí mě to. Pořád jsem byla pod tlakem a musela pořád běhat. To se hraje těžko," litovala Strýcová. Z Austrálie by se nyní měla přesunout do Rumunska k utkání 1. kola Fed Cupu a pak na další turnaje s cílem probojovat se na olympijské hry do Ria.

"Každý vyhraný zápas a dobrý turnaj je pro mě krůček k olympiádě. To je můj sen. Byla by to moje poslední olympiáda, tak věřím, že se mi může podařit se tam kvalifikovat," dodala Strýcová.

Plzeňskou rodačku může alespoň částečně těšit fakt, že šest gamů jako ona ještě letos proti Azarenkové žádná jiná soupeřka neuhrála. Běloruska, jež na začátku roku ovládla turnaj v Brisbane, v této sezoně odehrála devět zápasů s bilancí gamů 108-28. V Melbourne ztratila ve čtyřech duelech pouze 11 gamů.

Azarenková si zkompletování hattricku nad českou tenistkou cenila. "Je to těžká soupeřka, jsem šťastná, že jdu dál. Hrála jsem chytře, agresivně, využila své šance a udržela si potřebný klid," vypočítala. "Možná si příští rok zahrajeme spolu ve čtvrtfinále," glosovala svěřenkyně Wima Fissetta s úsměvem fakt, že v roce 2014 vyřadila Strýcovou ve druhém kole a loni ve třetím.

O své první grandslamové semifinále os US Open 2013 si Azarenková zahraje s Angelique Kerberovou. Tu porazila ve všech šesti vzájemných utkáních, naposledy ji smetla před dvěma týdny ve finále v Brisbane, kde ukončila dva a půl roku dlouhé čekání na titul.

Osmadvacetiletá Němka Kerberová dnes smetla 6-4 6-0 krajanku Anniku Beckovou a čtvrtfinále na Australian Open si zahraje poprvé v kariéře.

Shuai Zhang nezastavila ani Keysová
Ať už postoupí Azarenková, nebo Kerberová, je jisté, že vítězka bude v dalším kole favoritkou. Ve spodní čtvrtině pavouka se totiž o semifinále utkají dvě hráčky, se kterými se před turnajem příliš nepočítalo.

Shuai ZhangČíňanka Shuai Zhang se v Melbourne musela probít kvalifikací, a přestože v pořadí WTA už byla v roce 2014 na 30. místě, proti Simoně Halepové si v úvodním kole připsala svou vůbec první grandslamovou výhru v kariéře. A nebylo to jediné překvapení, kterého se od ní diváci na Australian Open dočkali: aktuálně 133. hráčka světa si poté poradila s dalšími dvěma soupeřkami a dnes dokázala otočit zápas i se světovou sedmnáctkou Madison Keysovou, která se po vyhraném prvním setu nechala v dalším ošetřovat. Američanka se po kurtu pohybovala s viditelnými problémy, utkání ale dohrála a Číňance podlehla 6-3 3-6 a 3-6.

Shuai Zhang, která je první kvalifikantkou ve čtvrtfinále Australian Open od roku 1990, může svůj životní turnaj vyšperkovat v dalším kole proti Johanně Kontaové. Také Britka musela svůj dnešní zápas obracet. Jekatěrina Makarovová se v úvodní sadě vzpamatovala z pomalého začátku a set ještě získala pro sebe, v dalším dějství už ale Kontaová podávala suverénně a vybojovala rozhodující set.

V něm pak měla za stavu 5-4 poprvé možnost utkání dopodávat; to se jí ještě nepodařilo, zachovala však chladnou hlavu, vybojovala další brejk a po více než tříhodinovém boji zápas ukončila.

"Byl to zápas na vysoké úrovni proti velmi, velmi dobré soupeřce. Určitě jeden z nejparádnějších zápasů, co jsem kdy odehrála," radovala se rodačka ze Sydney, která v roce 2012 přijala britské občanství. "Cítím se teď výborně, musím to zaťukat," odmítla, že by se na ní mohl dlouhý boj podepsat. "Je to hodně emotivní okamžik. Půjdu rovnou do postele, na to se fakt těším."

Výsledky - Australian Open (tvrdý povrch):
Ženy - dvouhra - osmifinále:

Azarenková (14-Běl.) - Strýcová (ČR) 6-2 6-4

Kerberová (7-Něm.) - Becková (Něm.) 6-4 6-0
Zhang (Čína) - Keysová (15-USA) 3-6 6-3 6-3
Kontaová (Brit.) - Makarovová (21-Rus.) 4-6 6-4 8-6
Dvouhra - 3. kolo:
Kar. Plíšková/Görgesová (13-ČR/Něm.) - Garciaová/Mladenovicová (3-Fr.) 6-1 7-6(5)
Smíšená čtyřhra - 2. kolo:
Yung-Jan Chan/Bopanna (3-Tchaj-wan/Indie) - Hlaváčková/Kubot (ČR/Pol.) 4-6 6-3 10-6
JUNIORKY
Dvouhra - 2. kolo:
Linová (Aus.) - Kaňková (14-ČR) 6-4 7-6(4)
Čtyřhra - 1. kolo:
Kaňková/Aiavaová (ČR/Austr.) - Drummyová/Šimizuová (Ir./Jap.) 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

110
Přidat komentář
Haitik
Tak zítra Maria a Serena... No.. :D Nevím, letos někde v duši cítím, že by to mohlo vyjít.. Nevím, vždy jsem spíš chtěl věřit, doufal jsem.. Ale teď.. :D Maruš proboha musíš..
Marii musí chodit servis, využívat šance a první nebo druhý úder po podání do stran, hlavně to nehrát na střed.. :D Prostě tak, jako hrála ve 2. setu ve finále loni.. A Sereně nesmí chodit servis.. :D a ten kiselý ksicht Patricka by byl jen sladký bonus.. :DD
Ale i kdyby to Maria nedala, tak zdá se, že je konečně zdravá, do Madridu si zajistila TOP 10.. :-) Už se ale těším na ten zápas..
Reagovat
smazaný uživatel
taky mám takovej pocit, ale mozek říká, ne, ne, ne, ty blázne ! :-)
Reagovat
blixa
Dřív by mi byl výsledek fuk ale teď budu tlačit Marušku !! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by to super! :) Ale viděl jsem Serenu z highlightů a vypadá zase ve formě. Zaskočit ji mohla jenom Giorgi v 1. kole, od té doby neměla žádnou vážnější soupeřku... Jak známo, proti Mashe si nevybírá slabé zápasy, ale každá série jednou končí. :D Masha hraje zatím taky dobře, jenom ten ztracený set proti Davis jsem nepochopil...

BTW: Podívej se, co jsem napsal o Mouratoglouovi v preview 8. dne na základě tvého tweetu... :D
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném čtvrtém kole na AO ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila na AO do čtvrtfinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 8375 (+4793) *
2. Halep 5545 (+1963)
3. Muguruza 4991 (+1409)
4. Radwanska, A. 4860 (+1278) *
5. Kerber 4130 (+548) *
6. Sharapova 3672 (+90) *
7. Pennetta 3611 (+29)
8. Suarez Navarro 3595 (+13) *
--------------------------------------------
9. Kvitová 3582
--------------------------------------------
10. Šafářová 3580 (-2)
11. Bencic 3260 (-322)
12. Williams, V. 3091 (-491)
13. Plíšková, Karolína 3090 (-492)
14. Azarenka 2935 (-647) *
15. Bacsinszky 2894 (-688)
16. Vinci 2885 (-697)
17. Kuznetsova 2535 (-1047)
18. Wozniacki 2511 (-1071)
19. Jankovic 2505 (-1077)
20. Ivanovic 2461 (-1121)
21. Errani 2405 (-1177)
22. Svitolina 2405 (-1177)
...

Naše elitní hráčky nebudou na letošní AO vzpomínat v dobrým ...

Petra Kvitová po nečekaný prohře ve druhém kole AO zatím klesla na 9.místo a ještě se před ní může dostat Azarenka pokud by postoupila do finále AO ...

Lucka Šafářová zatím klesla na 10.místo a ještě se před ní může dostat Azarenka pokud by postoupila do finále AO ...

Karolína Plíšková zatím klesla na 13.místo a ještě se před ní může dostat Azarenka pokud by postoupila do semifinále AO ... ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně nenápadnej vzestup Agy Radwanský a Kerberový - jedna z nich by se po AO teoreticky mohla stát novou světovou dvojkou.
Na úkor našich hráček míří nahoru i Sharapova, CSN a Azarenka ...
Reagovat
kada.tom
Uff. Petra bez trenéra. No, upřímně jsem zvědavej, kdo Kotyzu nahradí. Každopádně myslím, že je to dobře, že Petra tu změnu udělala - změna je potřeba a tohle řešení viselo ve vzduchu už hooooodně dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako celkem šok, že Kotyza už nebude Petřín trenér. Zrovna u těhle dvou jsem si myslela, že spolu zůstanou až do konce kariéry Petry. Uvidíme, jestli to k něčemu bude. Každopádně aspoň dají pokoj ti, co pořád tvrdí, že má Petra Kotyzu vyměnit. :D A jsem zvědava, kdo bude jejím novým trenérem...
Reagovat
PetaM
Vyjádření Petry:
"Po 7 krasny letech se rozchazime s trenerem Davidem Kotyzou. Meli jsme spolu spoustu uspechu, dvakrat vyhrany Wimbledon, 17 titulu a spoustu smichu. Chtela bych Davidovi timto moc podekovat za vse co pro me po celou tu dobu delal, jak na kurtu, tak mimo nej. Preju mu hodne stesti do budoucna"
Reagovat
freeteepek
Myslím, že Kotyza se chce víc věnovat rodině a sám hodil ručník do ringu. S Petrou už nezvládal psychicky.
Reagovat
PetaM
Jasně no ... ;)
Reagovat
tmora
Presne..
Reagovat
Fandina
Petra ho ničila ... žádný úspěch s ní nezaznamenal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to borka a né že né! :)
http://sport.idnes.cz/tenisove-australian-open-azarenkova-vyradila-strycovou-super-bowl-1gd-/tenis.aspx?c=A160125_121507_tenis_bem
Reagovat
Vaslab
Petra se rozchází s Kotyzou.
Reagovat
majkl005
ty vogo fakt :O
Reagovat
Serpens
Myslel jsem ze jsem první :D
Reagovat
freeteepek
Zpráva dne. To je úlet. Co ji k tomu vedlo? Řekl bych, že ponorková nemoc. Petra potřebuje změnu a Kotyza už to s ní nezvládal psychicky.
Reagovat
smazaný uživatel
No ty kokos, tak rekord TP v počtu komentářů je v ohrožení. :D
Reagovat
bIbec
drsné
Reagovat
PetaM
Konečně tady někteří dostanou to, co celou dobu chtěli ... Snad si Petra najde/nebo už našla/ někoho, kdo jí dovede k ještě lepším výkonům :)
Reagovat
Kozoroh
Pochyboval jsem, že k tomu kroku někdy dojde. Petra byla příliš moc fixovaná na Kotyzu. Kotyza byl dobrý trenér, ale už to chtělo změnu.
Reagovat
EllNino
"I hope next year we will play quarters" :)
Reagovat
VlS
Těžko, frick vybere sestavu a zavelí, tommr spočítá šprušle na žebřích a qf bude hrát 8 Češek, jinak dostanou od Fricka poznámku do žákajdy :-)
Reagovat
EllNino
nn třídní důtku :D ..palce jsem jakž takž bral, bylo to krátký, výstižný, tyhle známky :D ...dlouhý a nic to nevypovídá, k ničemu :D
Reagovat
smazaný uživatel
stejně jako ve škole :) ze všech systémů, které fungují, si Frick vybral ten co funguje nejméně :)
Reagovat
Frick
Dřívější palce byly příliš ovlivněny konkurencí která se ten který týden nabízela.
Reagovat
aligo
Doufám že to tam celé vyhraješ :))
Reagovat
LukasH
To vis. Sfoukne Azu i Serenu.:-)
Reagovat
VlS
Na rozdíl od expresek bych řek, že je ve QF, protože OF bylo tohle :-(
Reagovat
VlS
tak už to opravil pan Admin
Reagovat
vendulkabendulka
Zhang!
Reagovat
janek_da
Ona ta překvapení jsou u holek ovlivněné, že hrají na 2 vítězné sety. Teda s jednou výjimkou, možná to u ní je ale spíš vyjímka.
Reagovat
freeteepek
JJ. Ten tlak při hře na dva sety je větší. Když Djoker prohraje první set furt je v pohodě. Nebo když Berďa vyhraje první dva a ztratí třetí. Nepodléhá panice. Statistiky hovoří jasně:-)
Reagovat
mahycek
Kdo to je Zhang ???? Ve Wimbledonu se tenkrát objevil Rosol, pak Darcis, Stakhovsky, ale ti v dalším kole padli, když to přirovnám k mužům, jak padnul 2x Nadal a Federer s nimi.
Reagovat
EllNino
Číňanka, loni uvažovala o konci kariery, bolely jí kyčle, ale našla vnitřní sílu někde v Tibetu nebo co já vím a teď jede jako mašina :D
Reagovat
dadaft
Madison je mi líto, ale nakonec dobře, že jde dál nezraněná hráčka.
myslím ale, že Johanna Kontová cestu Zhang ukončí.
Reagovat
VlS
Taky myslím
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem nesledoval, co se jí tam stalo? dík za info.
Reagovat
dadaft
vypadalo to na zranění stehenního svalu.
Reagovat
VlS
Buď, nebo klasika křeče, měl jsem jen obraz bez zvuku, nevím, jestli se tam něco řešilo slovně
Reagovat
mahycek
Jak se může kvalifikantka dostat tak daleko???? A vyřadit 4 hráčky nad sebou !!!! Divím se, že ji některá nesejmula, že je tak daleko. To se u mužů nemůže stát. No nic, třetí prohra dnes.
Reagovat
EllNino
proč by se nemohla dostat tak daleko, už byla skoro ve třicítce :) a navíc rozehraná, což je na začátku roku stěžejní faktor
Reagovat
kada.tom
no, Kuznetsov taky nebyl žádný favorit a dostal se do OF v mužském pavouku :-)

navíc u žen se tohle státá častěji, že se prostě favoritky v pavouku neudržej na úkor překvapeních

ale jako AO dopadlo ještě docela dobře, nebyl to takový exodus nasazených, tedy až na spodní čtvrtinu pavouka, no :-)
Reagovat
EllNino
Kuznetsov předváděl dobré výkony, snad se dostane na nasazený pozice :)
Reagovat
lars
Kyrgios v 2014 byl pred Wimblem asi 144. a dosel tam do QF .
Reagovat
kada.tom
Zhang v QF ... na to, že ještě před startem AO nevyhrála na GS zápas, docela slušnej výkon :-)

dvě velmi překvapivé čtvrtfinalistky a určitě bude jedna velmi překvapivá semifinalistka
Reagovat
EllNino
Madison viditelně zraněná a Suai se povzbuzuje, to si mohla odpustit ...
Reagovat
VlS
To bych jí nevyčítal, ta holka naproti chce hrát, tak co?
Reagovat
EllNino
jj :) asi jo
Reagovat
smazaný uživatel
Proc? Holka ma nejvetsi zazitek kariery, asi uz se ji to nikdy nepovede a hrat proti zranene souperce je strasne tezke.
Reagovat
EllNino
jo asi jo, mně bylo jenom líto Madison
Reagovat
VlS
asi to zabal, ne? Jakej má tohleto smysl, když nemůžeš hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
veri jeste, ze by to slo uhrat na "jeden uder".. ta Peng v Cang je taky rozhozena, hra nema vubec rytmus. Ale taky uz neverim, Madison konci. :-(
Reagovat
EllNino
Madison bud odpadne nebo vzdá ...
Reagovat
dadaft
jestli dostala prášek, tak to možná utiší a dokáže dohrát, navíc se Zhang teď trochu sype psychicky.
otázka, kdyby vyhrála, jak v dalším zápase.
Reagovat
EllNino
no uvidí se :)
Reagovat
dadaft
já tyhle zápasy, kdy je jeden ze hráčů zraněný, ale hraje se zápas, který se zkrátka nevzdává, což 4K GS je, nemám rád.
Reagovat
EllNino
strašný :(
Reagovat
dadaft
nevšimli jste si někdo, dostala Madison nějaký prášek?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, extázi
Reagovat
dadaft
pro Madison jediná šance dovést to do tajbrejku a vyhrát ve dvou.
ale bude to těěžké.
Reagovat
bIbec
pojď Shuai. Jedem!
Reagovat
bIbec
jestli AO nevyhraje Zhang nebo JoKo, tak budu mrtě moc zklamanej.
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
EllNino
já taky :)
Reagovat
mahycek
Jestli Madison skrečne, tak mně jebne.
Reagovat
dadaft
se nebojí rozdělovat a Keys s tím může mít problém...
Reagovat
EllNino
teď má problém spíš sama se sebou ...
Reagovat
sprchon
Ve 4:30 českýho času... To je maso. :D Teď už si pořádně rozmyslím, jestli spát před tím nebo po tom.
Reagovat
janek_da
Pro fajnšmekry o programovani v Livesportu. Rozhovor začíná od cca 2.minuty

https://soundcloud.com/czpodcast-1/cz-podcast-135-livesport
Reagovat
janek_da
od 4. minuty :)
Reagovat
janek_da
tedy 5., od 4:00 :D
Reagovat
mayday
Jak vidíte Keys se Zhang?
Reagovat
EllNino
50:50
Reagovat
lars
Skoro nemozne takovy skore ve tretim setu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám vsazeno na Keys!
Reagovat
mayday
Taky bych to chtěl dát no. 1,45 se mi líbí, ale na druhou stranu jsem tady od ní viděl jen první set s Diyas a tam to bylo dost hrozný, Zhang navíc GS životka, tak nevím...
Reagovat
lars
Zhang je "prevtelena" Peng :)
Reagovat
mayday
Co je s Peng?:-)
Reagovat
janek_da
je teď v Zhang
Reagovat
Ravik
mám 1K na Zhang zatim mě tady na AO nezklamala
Reagovat
Ma3ek
Zhang keysova robi vela chyb
Reagovat
Ravik
přesně taky můj názor Ivanovič se proti ní porazila vlastně sama byla to hra o tom kdo udrží servis vyhraje. Podání má slušný, ale né natolik, aby se nedalo prorazit, silnější je určitě na returnu. Ale tady v tom zápase prohraje podle mě 2:0 na sety. Zhang hraje fakt dobře v AO. GL,)
Reagovat
dadaft
tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych sázel spíš na Čangovou. Zatím předvádí lepší výkony.
Ovšem taky se můžu mýlit a u ženských člověk nikdy neví.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to odhadl dobře...
No, ale ne že bych z toho měl velkou radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim to tak, ze bude stesti jak Madison ji porazi;)
Tlacim Mad, ale Zhang se celkem obavam...muze tu dojit k prekvapeni. Takze tech EllNinovych 50 na 50, celkem vyjadruje realny stav veci;)
Reagovat
EllNino
taky tlačím Madison a zatm drží míru rizika na únosný míře, otázkou je, jak dlouho jí to vydrží :) Ona je taková tmavší verze naší Petry :D
Reagovat
Fandina
Konta už zase jede. Porazila Makarovou a hrálu super. Docela se mi líbí jak hraje, nemá sice žádný zvlášť dobrý úder, ale výborně se pohybuje a hraje celkem rychle.
Reagovat
EllNino
přesně, nemá úder zabiják, ale tlačí oba údery do úhlů nízko po odskoku, má dobrý servis :) navíc je to sympaťanda :) Snad postoupí do semi :)
Reagovat
EllNino
výborně ! :) První Britka ve čtvrtfinále GS od roku 1987 :) Tenis velice pěkný, Ekaterina to obšem na konci nezvládla ...tak snad je Gábor spokojen :D
Reagovat
EllNino
tak dokonce 1983 :D
Reagovat
janek_da
Já bych si na ty národnosti u západních zemí moc nehrál.
Konta narozena v Australii maďarským rodičům trenujici ve Španělsku.
Reagovat
EllNino
já vím :D Ale tak říkali to, tak jsem to jenom ztlumočil :) První Maďarka ve čtvrtfinále AO od roku nebreč :D
Reagovat
horska.kraslice
Chm, zajímavé, že Austrálii unikla. V poslední době je pohyb hráček spíš opačný (Jarmila, Darja, taky Ajla se snaží..)
Reagovat
EllNino
Ona za Austrálii dlouhou dobu hrála, za Británii jen pár let :)
Reagovat
EllNino
http://sport.idnes.cz/andrea-hlavackova-sazky-na-australian-open-f2z-/tenis.aspx?c=A160125_094924_tenis_ald
Reagovat
janek_da
"Jednotka pro bezúhonnost tenisu" hodně zajímavý název
Reagovat
Fandina
Na kurz jsem se nedívala, ale favorizovala jsem Andrejku s Kubotem. Přece jenom na USO spolu hráli a došli dost daleko, tak jsem to ještě měla v paměti.
Reagovat
EllNino
Joe hraje parádní přímky a Ekaterina ještě lepší :D Jsem zvědav, která první ztratí podání :D
Reagovat
EllNino
Joe pojď, dopodávej ! :)
Reagovat
EllNino
hm tak nic 5:6
Reagovat
Fandina
už zase 6:6
Reagovat
Ma3ek
Strasne opatrny tenis tak na istotu ako pri rozcvicke htaju zatial
Reagovat
Serpens
Tak žádný zázrak se nekonal...
No, můžeme ženskou část letošního AO označit za neúspěch, jenom Allertová potěšila svým vylepšením
Reagovat
aligo
No Bára taky překvapivě v OF
Reagovat
EllNino
poprvý od roku 2012 tam byla hráčka ve 4. kole :) ...například v roce 2013 postoupily do 2. kola jen Šafi s Petrou a obě vypadly záhy :) takže nějaký posun tam je :) Ono většinou spousta holek postoupí v Melbourne z 1. kola, ale pak už to moc nejde :D
Reagovat
aligo
Přesně 64 holek postoupí pak už jen 32 :/
Reagovat
EllNino
;)
Reagovat
tmora
První gem jsem nevidel, ale teď je to fantasticky tenis. Makarova pod tlakem a Konta hraje neskutečné výměny. Moc pěkný.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist