Strýcová v Praze udolala Siniakovou, o finále si zahraje i Kr. Plíšková

4. 5. 2017, 16:10
Aktuality 103
WTA PRAHA - Barbora Strýcová na třetí pokus na turnaji WTA v Praze uspěla. Po dvou čtvrtfinálových účastech poprvé postoupila do semifinále, když po dnešním téměř tříhodinovém boji udolala 6-3 5-7 6-3 o jedenáct let mladší krajanku Kateřinu Siniakovou a oplatila jí tak dva roky starou porážku z pražského čtvrtfinále. O finále si ve Stromovce zahraje i Kristýna Plíšková, která prožívá svůj nejlepší antukový turnaj.
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová absolvovala své první letošní vystoupení na antuce ve Stuttgartu, kde nejprve potvrdila roli favoritky proti Jennifer Bradyové a následně jasně nestačila na Simonu Halepovou.

Letošní konzistentní výkony předváděla také na domácím turnaji WTA v Praze, kde v prvních dvou zápasech nejprve ztratila jen čtyři gamy s Julií Görgesovou a poté ve dvou těsných setech přetlačila úspěšnou kvalifikantku a stejně starou krajanku Lucii Hradeckou.

Naopak Kateřina Siniaková předtím zkoušela své štěstí na antuce už dvakrát. V Charlestonu musela pro zranění vzdát hned úvodní duel proti Monice Puigové, z Bogoty odjížděla s bilancí 1-1 a v Praze zvládla dva třísetové souboje, když přehrála Danku Koviničovou a rozjetou ruskou kvalifikantku Nathalii Vichljancevovou.

Se Strýcovou se o jedenáct let mladší Siniaková, jež letos získala v Shenzhenu svůj premiérový titul na okruhu WTA Tour, utkala dvakrát a pokaždé byl průběh, na rozdíl od dnešního téměř tříhodinového souboje, jednoznačný.

Statistiky zápasu
Strýcová - Siniaková
2 esa 2
2 dvojchyby 1
71% 1. podání do kurtu 70%
67% úsp. po 1. podání 48%
34% úsp. po 2. podání 58%
28 vítězné míče 30
42 nevynucené chyby 44
7/13 brejkboly 5/12
čas 2:40

Siniaková absolutně nechytla začátek, kdy nechala výborně hrající Strýcovou diktovat tempo výměn a prohrála úvodní čtyři gamy. Od stavu 1-5 začal být průběh prvního setu hodně vyrovnaný.

Mladší z obou Češek dokázala zlikvidovat pět setbolů, v deváté hře ale přišla o podání potřetí a úvodní dějství po 50 minutách ztratila, když na šestý setbol soupeřky odpověděla chybou na síti.

Déle než hodinu trvala druhá sada. Siniaková si tentokrát začátek utéct nenechala, dokonce začala brejkem, který ovšem ihned ztratila. Siniaková si poté za stavu 3-6 3-4 nechala ošetřit pravý zadní stehenní sval.

Další brejk dramatického českého souboje přišel až v devátém gamu, kdy si Siniaková vybojovala možnost srovnat 1-1 na sety. Tu však mladá Češka nevyužila, přestože disponovala dvěma setboly, a bojovalo se dál.

Strýcové v koncovce trochu odešel první servis, čehož Siniaková dokonale využila, opět své krajance sebrala podání a tentokrát na servisu nezaváhala.

Rozhodující dějství probíhalo zpočátku stejně jako to předchozí. Siniaková opět nepotvrdila brejk z úvodní hry. Do té doby vyrovnanou bitvu přerušila v šestém gamu Siniaková, když třemi nevynucenými chybami darovala Strýcové své podání. O jedenáct let starší Strýcová si nakonec výhodu brejku pohlídala až do konce.

Strýcová tak oplatila Siniakové dva roky starou porážku. Tu utrpěla právě ve čtvrtfinále v pražské Stromovce. Na třetí pokus se tudíž mohla poprvé radovat z postupu mezi čtyři nejlepší.

V boji o své první letošní finále vyzve německou kvalifikantku Monu Barthelovou, se kterou má vyrovnanou bilanci, přičemž poslední tři vzájemná měření sil vyhrála.

"Ve třetím setu jsem byla trošičku aktivnější a šla jsem si pro to," řekla Strýcová. "Výhra ve čtvrtfinále mi dala sebevědomí, ale v dalším utkání musím hrát zase o něco líp. S Monou se známe, dobře čte hru a já musím hrát pestře," dodala.

Kristýna Plíšková, dvojče světové trojky Karolíny, která v Praze v roli jedničky vypadla hned v prvním kole, vstoupila do čtvrtfinále proti Beatriz Haddadové Maiaové špatně. Hodně chybovala a ve výměnách zaostávala. "Myslela jsem si, že jsem favoritka, ale byla jsem tuhá a nervózní," komentovala prohraný první set v tie-breaku.

Trenér Martin Fassati 58. hráčku světového žebříčku zklidnil. Fedcupová reprezentantka zlepšila servis, převzala iniciativu a další dva sety proti kvalifikantce ze 144. místa pořadí WTA získala.

"Je to moje první semifinále letos a ještě v Praze, tak jsem nadšená," radovala se vítězka loňského turnaje WTA v Taškentu. Čtvrtfinále na antukovém turnaji WTA hrála dnes poprvé, do semifinále se včetně podniků ITF dostala teprve počtvrté v kariéře.

V prvním kole Plíšková vyhrála v české metropoli zápas po deseti letech, ve druhém měla hrát s Lucií Šafářovou, která však kvůli nemoci nenastoupila. Dnes si připsala druhou výhru na antuce. "Všichni se mi smáli a odepisovali na antuce, ale udělala jsem pokrok v pohybu, což je velké plus a doufám, že to pro mě ještě nekončí," řekla Plíšková.

V boji o vé druhé finále Plíšková narazí buď na Chorvatku Anu Konjuhovou, nebo Lotyšku Jelenu Ostapenkovou. Jejich zápas byl za stavu 1-1 na sety a 1-1 v rozhodující třetí sadě přerušen kvůli dešti a bude se dohrávat v pátek dopoledne.

Strýcová i Kristýna Plíšková si na J&T Banka Prague Open na antuce ve Stromovce zahrají mezi nejlepšími čtyřmi poprvé. A může se stát, že druhý ze tří ročníků bude mít ve finále dvě domácí hráčky. Navíc stále existuje šance na třetí domácí šampionku po Karolíně Plíškové a Lucii Šafářové.

Už v pátek je na pořadu finále čtyřhry a je jisté, že bude mít českou vítězku. Bývalá deblová světová jednička Květa Peschkeová si společně s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou zahraje o titul proti českému páru Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká. Ty jsou letos ve finále už počtvrté, na společný titul ale zatím čekají.

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
ČR, antuka, 250.000 dolarů
čtvrteční výsledky (4. 5. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Strýcová (3-ČR) - Siniaková (8-ČR) 6-3 5-7 6-3
Kr. Plíšková (ČR) - Haddadová Maiaová (Braz.) 6-7 6-4 6-2
Barthelová (Něm.) - Giorgiová (It.) 7-6(0) 7-6(6)
Konjuhová (7-Chorv.) - Ostapenková (Lot.) 6-3 4-6 1-1 přerušeno kvůli dešti
• Čtyřhra - semifinále •
Hradecká/Siniaková (1-ČR) - Voráčová/Atawová (3-ČR/USA) 6-4 6-4
Grönefeldová/Peschkeová (2-Něm./ČR) - Muhammadová/Rosolská (4-USA/Pol.) 6-4 6-2
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

103
Přidat komentář
EllNino
Reagovat
Haitik
Ten Mashy výraz.. :DD
By mě zajímalo jestli si takhle sedli dobrovolně.. :D
Reagovat
VlS
kam se hrabe Aga

http://www.wtatennis.com/videos/prague-shot-day-barbora-strycova-1
Reagovat
Jabadu
1. Česká děvčata - rostou, rostou ... "Pane Mikulášek (básník), všiml jste si, co je venku hezkých děvčat? Urodilo se, že? - Ne, to je tím, že jsme si starý báby natahali domů!" (pardon)
K věci:
2. Výhra Kristýnky je velmi cenná. Není to o povrchu, dnes bylo teplo a balóny letěly. Po prvním setu jsem nevěřil. Co se týká servisu - i na antuce podává jako zvíře! Ale o té Brazilce ještě hodně uslyšíme. Ta je sakra dobrá.
3. Barunka - dobrý. Emoce, třískání raketou, odezírání ze rtů při rozlišení 720 px - luxus!
4. Podporujme na dálku zastupující královnu Karolínu I. Madrid a Řím mohou naznačit ... no, raději nic.
Ale může trénovat s tím, který udělal dvojnásobnou. A já mu věřím. (Podporujte svého šerifa).
:-)
Reagovat
bella
Dobry den, poradil mi mi, prosim, nekdo, kde muzu najit PDF pavouky na turnaje. Jak se zmenili oficky WTA, tak je to opravdu hrozny. Byla jsem zvykla to stahovat prave z WTA stranky a vsude jinde maji vetsinou jen nePDF verzi :(. A to dobrodrustvi hledani na ofickach kazdyho turnaje - to mne opravdu nebavi. Mate nekdo nejaky tip? Diky.
Reagovat
sprchon
V PDF fakt nevím, novej web WTA je fakt hroznej. Ale i tady na TP máš pavouky aktuálních turnajů a dá se v nich dobře orientovat.
Reagovat
bella
jj ja vim, ale ja ty PDFka potrebuju na tisk, behem turnaju si do nich totiz rucne doplnuju - takova moje uchylka ;)
Reagovat
EllNino
nejsi sama :D mám podobnou
Reagovat
EllNino
ale pavouky si vyrábím sám :D :D
Reagovat
Jabadu
Mno, já nejsem žádnej programátor ani mladík, kterej ví, vo co gou, ale pokud máš na mysli rozpis turnajových pavouků ve formátu PDF, tak bych zkusil tohle:
Livescorehunter (klasika):

http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.php

- vybrat si nahoře turnaj (je u toho vlaječka)
- rozbalí se stránka a přímo na rozbalené stránce jsou údaje o turnaji a v závorce je u nich napsán formát - většinou PDF.
Reagovat
bella
jj taky hodne sikovny, jen ne vzdy to hodi opravdu na PDFko a vcera tam jeste Madrid ani nebyl, ale zkusim na to myslet. Kazdopadne diky.
Reagovat
VlS
Zkus se podívat po aplikaci WTA - ATP live scoring. Pro apply je to v Apple storu, pro windowsy to existuje taky, někde to najdeš a je to bezplatný. Tam jsou jednak live výsledky ATP včetně challengeru , u holek jen WTA, bez ITF. Jsou tam i pavouky včetně kvalifikačních a kalendář turnajů. Jen na GS to nefunguje, každej GS má vlastní aplikaci.
Reagovat
bella
Urcite to zkusim ;). Diky moc. Vic hlav vic vi ;).
Reagovat
Fandina
tady jsou
http://www.wtatennis.com/press-center
Reagovat
bella
wow, diky moc, to je ono ;) To aby jeden byl detektiv a vsechno to tam prolez... Ja si totiz rada pavouky tisknu a behem turnaje rucne doplnuju, takova moje libustka ;) a ty PDF jsou na to jediny mozny formaty ;)
Reagovat
tommr
přesně tak. WTA to snad schválně schovala tak, aby to běžnej uživatel náhodou neobjevil ...
Reagovat
bella
Vsem moc dekuju za pomoc. Vic hlav vic vi a ten odkaz Fandiny na WTA stranku, to bude mozna to nejlepsi a asi je to nahrazka puvodniho odkazu. Ale i ostatni tipy jsou fajn, diky vsem. Ja jsem fakt uz lina to nekde sama aktivne hledat, uz nemam tu trpelivost ;).
Reagovat
sprchon
https://www.youtube.com/watch?v=fCQHB6ptllA

Mluví se tam o prolomení bilance ve finále. Tu má Lucka hroznou i v singlu. A v deblu s Katkou mají 3 finále a všechny prohrály. Ve všech třech případech ale byly outsiderky. Zejtra by to fakt mohly prolomit. ;)
Reagovat
Haitik
To je pořád keců, jak jestřába na antuku ne a ne a teď při exhibici v Madridu není problém.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý postřeh... Jsem asi předevčírem na Twitteru zahlídnul, že Masha bude hrát proti Monče. Tak jsem si myslel, že se jedná už o 1. kolo Madridu a ona je to naštěstí jenom ta exhibice. Bylo mi teda divný, že by se turnaj losoval tak brzy... :D
Reagovat
Haitik
No, to by bylo brutáální první kolo.. :D
Aga vs. Mugu
Masha vs. Monča

a už nevím.. :DD
Reagovat
Haitik
Ještě Konta vs. Halep a Kuzna s Madison tedy :D
Reagovat
Patri.k
Tak vždycky se někdo chce utrhnout a předvádět se :D
Reagovat
Hector21
Bára a její "rodinná" klaka na tribuně, to mě dneska pobavilo nejvíce :)

jinak to byl hezký zápas na houpačce, konečně jsem také něco z turnaje viděl...
Reagovat
sprchon
Tak pro dnešek dohráno, už je tma. A vypadá to, že ten jeden fanoušek tam zůstane do zejtra... Asi taky není místní. :)
Reagovat
sprchon
Ne, tak už taky jde. :D
Reagovat
Patri.k
Já měl za to, že mají umělé osvětlení :D
Reagovat
sprchon
TO, co mají, rozhodně nestačí. :D
Reagovat
horska.kraslice
Včera hrála Markéta při nmělém osvětlení.
Reagovat
sprchon
Jo, ale zápas skončil ještě dřív než byl přerušen ten dnešní poslední. Stmívalo se a osvětlení nestačilo.
Reagovat
d@ve
Jelena nějak rychle zapomněla na bolest. :/ Že by adrenalin? Nebo to byla show?
Reagovat
sprchon
Tak leccos se dá rozhejbat. Asi to nebylo až tak hrozný. ;)
Reagovat
d@ve
Asi.. Ale hrozně to vypadalo a hrozně se na to dívalo.. :D
Reagovat
sprchon
Jak poskakovala na jedný noze místo toho aby doběhla míč. :D :D
Reagovat
Frick
Hl. tribune zaplněná tak ze 40% na zápas Týny. Přestože QF, přestože slušný počasí, přestože v podvečer (a tedy i třeba po prasovní době). Že by kvůli tomu, že Týna proste není taká stár a tak netáhne?
Reagovat
Patri.k
Tak ono celkově na večír tribuny rychle prořídnou, třeba je tam hodně lidí mimo Prahu :D
Reagovat
sprchon
Jo, to bude ono. I v úterý během zápasu Lucky to postupně odcházelo.
Reagovat
Patri.k
Jo, ale třeba v NY, tam prostě i o půlnoci máš napěchvoanej stadion a nikdo neodchází, což je obdivuhodný. Tady už to prchá o šesté :D
Reagovat
PetaM
To byl vtip doufám :D :D
Reagovat
Patri.k
Nebyl :( :D
Reagovat
sprchon
Stejně mě to pobavilo. ;) :D
Reagovat
Patri.k
Ale tam asi budou lidi vlastníma autama v USA to asi ani jinak moc nejde, takže čas moc neřeší.
Reagovat
Patri.k
Ale samozřejmě, těch opravdových nadšenců do tenisu zas tolik u nás není... málokdosleduje celou tenisovou sezónů je to obrovský maratón zápasů a máme spoustu hráček, takže přirozeně to nejtvrdší jádro je na tenisportalu :D
Reagovat
FulnekUltras
a ještě kolikrát v prasovní době ;)
Reagovat
lars
treba nechteli videt ocekavanou prohru Tyny na vlastni oci :)
Reagovat
Jabadu
Ale néééé! ... Vždyť je čtvrtek!
(Ve středu to dělají jenom blbci)
:-)
Reagovat
Krisboy
Jinak Kristýna samozřejmě super, gratuluju. Ta ty výhry potřebuje jak sůl.
Reagovat
bIbec
hmm, nevím nevím, jestli to Ostapenko a Konjuh dneska dohrají. To počasí nevypadá moc dobře.
Reagovat
Krisboy
Taky už je tam snad jenom nějakejch 100 lidí.
Reagovat
marekv
Týna SF, to je slušnej job. Teď koukám ze záznamu a Jelena to včera asi přepískla, už jí masírujou. Bych taky pomasíroval (smajlík co se stydí).
Zejtra suprovej program !
Reagovat
sprchon
Vypadalo to, že skrečne. Ale asi to nepřepískla, protože teď už jí to zase píská. :D I kraťasy dobíhá...
Reagovat
Patri.k
Zítra bude hodně nabitej, dvě české semifinále a finále čtyrhry. Už se těším na zítřek až vyrazím do Prahy :D
Reagovat
Lunej..
ja premyslim, jestli se juknu kdyz to mam za rohem.:)
Reagovat
Patri.k
Mohl bys no :D
Reagovat
Lunej..
jsem rodu zenskeho:)
Reagovat
Patri.k
ok :D
Reagovat
sprchon
Najednou přemejšlíš... Jakto? :D
Reagovat
Lunej..
no Tyna me mile prekvapila a i Barca muze byt s Barthel zajimava. I kdyz tam budexasi naval, mohla bych si vzit taxika a jet az ke vchodu:D
Reagovat
sprchon
Zajímavý to rozhodně bude. Já kdybych to měl 20 minut od baráku, tak jsem tam furt. :D Barča s Monou bude show, Mona si věří a nevypadá unaveně i když má za sebou 6 zápasů. ;) Tynda podle mě na Anu stačit nebude. Zase ale je fakt, že Aně dokáže taky občas prdne v kouli a dává dost dvojchyb a prohrává si servisy. :D Obojí bude zajímavý a debl by mohl bejt hezkej.
Reagovat
Lunej..
ja to nemam 20 minut, jak jsi ode me jel? tak pulhodky ne?:) Tyne bych to snad prala vic nez Barce.
Reagovat
sprchon
Tak možná 25 minut... Od tebe jsem jel tramvají asi v 9:40 a stihl jsem ten bus z Holešovic v 10:00. ;) A když se nacpeš dopředu, tak si i sedneš.
Reagovat
sprchon
A Tyndě víc než Barče? Jakto? Já myslel, že Barča je tvoje srdcovka. :)
Reagovat
Lunej..
jako je, ale zase Tyna ted bojuje a zadne uspechy nema:)
Reagovat
Lunej..
asi pojedu, pres den tenis a vecer hokej, tesim se na Plekyho. Tak budu mit bezva sportovni den:)
Reagovat
sprchon
No jo vlastně, začíná hokej... To tu bakalářku nikdy nedodělám, sakra. :D
Reagovat
FulnekUltras
beztak zase hudlaři skončí v čf... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=PRmEwlavTAQ
Reagovat
Frick
Obě SF budou mít českou účast, asi lepší než kdyby hrály v SF Češky proti sobě. Byť samozřejmě jistota Češky ve finále by též zlá nebyla.
Reagovat
George_Renel
Kristýna potěšila, výsledkem i hrou.
Tedy on to nikdy nebude na antuce super zázrak, ale na trávě a betonu by letos mohla uhrát slušné body.
Reagovat
Frick
https://abload.de/img/pliszburs.png

Docela zajímavý cifry. I když asi zas tak nepřekvapí.
Reagovat
EllNino
Tohle jsem celkem nečekal :D Že Týna porazí levačku :D ... na antuce ... no i zázraky se dějí :)
Reagovat
sprchon
Včera jsem tu Brazilku neviděl, ale dneska nehrála nijak zázračně. Nechápu, co tam Sam včera vyváděla. :D Tynda hrála skvěle už proti Jeleně, to jsem čučel. Takhle dobře jsem ji ještě hrát neviděl, a to se hraje na pomalý antuce. Asi to s tou dvacítkou fakt myslí vážně. Dneska měla špatnej start, v prvním setu to byla Tynda z doby před rokem, hrozně pasivní. Pak se do toho ale dostala a hrála skoro stejně dobře jako proti Jeleně. :) Mám z ní dobrej pocit a jsem zvědavej na další zápas...
Reagovat
lars
v IW hrala nelip letos.
Reagovat
sprchon
Z IW jsem viděl akorát dva zápasy Rogera, na víc nebyl čas...
Reagovat
lars
* nejlip
Reagovat
EllNino
Trochu mi Beatriz z dálky připomíná v obličeji Belindu :D
Reagovat
Lunej..
s horsi pleti:)
Reagovat
Frick
Mne tou pletí připomíná letošní vítězku IW :o)
Reagovat
EllNino
no tak hlavně že ne Báry příští soupeřku ;))
Reagovat
sprchon
Jo, něco mezi Vesnou, Belindou a trochu i Nicole.
Reagovat
EllNino
jj Nicole :))
Reagovat
Lunej..
Co ty Tyne chybi, ze se placa dole, kdyz ma mnohdy lepsi udery nez Kaja a krasne copuje. Tak ve 3. setu drzim palec, i kdyz Maia dost pomahala.
Reagovat
blixa
To, že nemá lepší údery než Kája. Jen má vyšší stupeň elegance, ale za to jí nikdo nic nedá.
Reagovat
Lunej..
Videla jsem ji parkrat nazivo a libila se mi vic nez Kaja. A rika se o ni, ze ma vetsi potencial, jen neni vyuzity.
Reagovat
EllNino
má o dost horší pohyb, a to je v porovnání s Kájou docela ostuda :D
Reagovat
Lunej..
tak Kaja na nem dost zapracovala, predtim taky zadna slava. ale zrovna v realu se mi nezdalo, ze se spatne hybe.
Reagovat
Lunej..
Tyna zatim moc pekne.
Reagovat
EllNino
hraje dost dobře, příjemný překvápko zatím :)
Reagovat
Lunej..
skveleeeee:) moc ji to preju.
Reagovat
horska.kraslice
S tím potenciálem je to trošku jinak. Ta Plíškovic první trenérka řekla, že v Týně viděla větší potenciál, PROTOŽE HRAJE LEVOU RUKOU. Jenže postupným přenosem informace se ta druhá polovina souvětí vytratila, a tím vznikl dojem, že Týna měla obecně větší potenciál. Názorný příklad, jak vznikají fámy.
Reagovat
Patri.k
No, hlavně co si pamatuju, občas kazí i úplně jednoduché údery.
Reagovat
vendulkabendulka
Dobrý zápas, některé momenty byly pěkně ostré. Přála jsem to Kačce, ale ani vítězství Báry mi nijak nevadí.
Reagovat
Patri.k
Proč je po pravé straně tak málo lidí, když je to blíž ke kurtu a po levici kde je to dál je narváno? Oni udělali i z té pravé strany snad VIP?
Reagovat
sprchon
Už loni tam v dalších kolech nepouštěli. Ta krytá je VIP, ta napravo je klubová, takže taky VIP.
Reagovat
Patri.k
Jo aha, mě to bylo právě divný, dík za info :D Já byl jen předloni, chtěl jsem i letos, ale všichni mi to odříkávají kamarádi, rodina, takže zas budu muset vyrazit sám, ale doufám, že Kristýna postoupí :D
Reagovat
sprchon
Jestli vyrážíš, tak doporučuju hodně brzo, zejtra na SF bude určitě narváno už před obědem. ;)
Reagovat
sprchon
No hodně brzo... Tzn. bejt tam hodinu před začátkem prvního zápasu.
Reagovat
Patri.k
Jo s tím počítám tam být hodinu předem, ono hodinka nic není, člověk si to může krátit na mobilu :D
Reagovat
sprchon
Já se chodím vždycky projít dozadu směrem k jedničce a koukám, kde kdo trénuje. ;) Ale samozřejmě když se hlavní tribuna plní, tak je dobrý jít co nejdřív tam a vybrat si dobrý místo.
Reagovat
Patri.k
Jo, ono někdy není špatný jít na ty vedlejší kurty, sice se tam nehrají hlavní mače, nebo jen čtyrhry, ale zas člověk má realizační tým a hráče kousek od sebe a je to prostě jiný zážitek než být anonymní v davu.
Reagovat
sprchon
Tak tak. Ale zejtra už se hraje jen na centru.
Reagovat
Patri.k
Jo s tím trénováním to taky musí být dobrý.
Reagovat
tommr
sice jsem to přál víc Katce, ale možná že je lepší když vyhrála Bára. Pro Báru je to letos možná poslední šance jak ještě urvat titul na okruhu zatímco Katka těch příležitostí ještě bude mít víc. Katka se ted navíc může plně koncentrovat na zisk deblovýho titulu ke kterýmu mají s Luckou Hradeckou dobře našlápnuto ...
Reagovat
FulnekUltras
Tak teď už nech to Bára v tej Prahe nejak dotáhne... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist