Strýcová vyhrála i bitvu s Wozniackou. O finále si v Sydney zahraje s Radwaňskou

11. 1. 2017, 05:49
Aktuality 225
WTA SYDNEY - Urputnou bitvu na rozpáleném kurtu svedly ve čtvrtfinále turnaje WTA v Sydney Barbora Strýcová a Caroline Wozniacká. Česká tenistka nejprve nevyužila nadějné vedení, ale nakonec bývalou světovou jedničku po třech a půl hodinách udolala 7-5 6-7 6-4. V semifinále vyzve světovou trojku Agnieszku Radwaňskou.
B. Strýcová (© womenstennisblog.com)

Barbora Strýcová nemůže být s letošními výsledky spokojenější. I když byla v Aucklandu ve čtvrtfinále jasnou favoritkou, předvedla v letošních šesti zápasech jediný výpadek právě proti pozdější vítězce Lauren Davisové. Takhle kvalitní generálku na Australian Open zaznamenala jen jednou v kariéře před dvěma lety.

Skvělou formu si přivezla i do Sydney, kde beze ztráty setu přehrála Jekatěrinu Makarovovou i Robertu Vinciovou. Ve čtvrtfinále s Caroline Wozniackou ovšem strávila na kurtu přes tři a půl hodiny, což je více než v předchozích dvou duelech dohromady. Dánku nakonec potřetí v kariéře v utkání plném zvratů a nervů udolala.

Do sedmého vzájemného měření sil vstoupila Strýcová rychlým brejkem, o nějž vzápětí přišla. Výhodu brejku nedokázala udržet ještě dvakrát, ve dvanáctém gamu konečně slavila úspěch a urvala první set.

Obě hráčky se střídaly v obraně a útoku i v průběhu druhé sady, kterou odstartovala lépe bývalá světová jednička. Wozniacká se ujala rychlého vedení 3-0. Ani Dánka ale vedení neudržela a bylo srovnáno. Následně se nechala Dánka ošetřovat.

Za stavu 4-4 se rodačce z Plzně povedl nadějný brejk, zápas však nedopodávala, a ve dvanácté hře dokonce čelila setbolu. Výborným volejem se Strýcová v dramatické druhé sadě udržela a o dalším osudu dnešního utkání musela rozhodnout zkrácená hra.

V té Wozniacká kupila jednu nevynucenou chybu za druhou a prohrávala už 0-5. Vzápětí přišel kolaps Strýcové, která prohrála šest bodů v řadě a i když zvládla zlikvidovat i druhý setbol soupeřky, do třetice už Dánka uspěla a vynutila si rozhodující dějství.

Po desetiminutové pauze Strýcová přišla pošesté o servis. Ani na jedné z hráček nebylo znát, že mají v nohách skoro tři hodiny fyzicky náročného souboje. Bojovná Strýcová si nakonec vzala ztracené podání zpět v šestém gamu.

V následující hře ale o něj znovu přišla, naštěstí pro českou tenistku se jí povedl rebrejk. V následujících dvou hrách předvedla Strýcová fantastický výkon. Čistou hrou uhájila servis a v závěrečném gamu byla poprvé míček od postupu. Druhý mečbol byl vítězný, Strýcová dnešní duel zakončila krásným vítězným míčem z forhendu.

"Jsem ráda, že jsem to zvládla, ale jsem totálně vyčerpaná," řekla po zápase Strýcová. "Myslím, že dnes bylo nejtepleji, co jsem kdy zažila, bylo to šílené. Děkuji divákům za úžasnou podporu, moc si toho vážím," dodala pleňská rodačka, jež má díky úspěchu v Sydney jistotu posunu na 16. místo. Vylepší tak své žebříčkové maximum, kterým je její aktuální 19. příčka.

O finále si zahraje s Radwaňskou
O své celkově osmé finále na okruhu WTA Tour si české tenistka zahraje s polskou šampionkou z roku 2013 Agnieszkou Radwaňskou, která si ve večerním čtvrtfinále poradila 6-3 6-2 s čínskou kvalifikantkou Ying-Ying Duan.

Strýcová s Radwaňskou prohrála všech šest vzájemných duelů, loni však zaznamenala zlepšení, když favoritku donutila do dvou třísetových soubojů. Proti soupeřkám z Top 10 má Strýcová bilanci 6-40, přičemž tři výhry zaznamenala právě proti světovým trojkám (ve Wuhanu 2015 proti Šarapovové, na Australian Open 2016 proti Muguruzaové a v Madridu 2016 proti Kerberové) a jednu proti druhé hráčce světa (ve Wimbledonu 2014 proti Na Li).

Strýcové se v Sydney daří navíc i ve čtyřhře se Saniou Mirzaovou. Poté, co vyřadily čerstvé šampionky z Shenzhenu Andreu Hlaváčkovou s Shuai Peng, postoupily po dnešní výhře 6-3 6-4 nad dvojicí Madison Brengleová a Arina Rodionovová do semifinále.

V něm se nejvýše nasazená dvojice, jež na šestém společném turnaji usiluje o třetí trofej, utká s Američankou Vaniou Kingovou a Kazaškou Jaroslavou Švedovovou.

Velmi dobrou formu nabírá na začátku sezony Eugenie Bouchardová, která si v Sydney vybojovala své první semifinále na turnaji WTA od loňského března. Bývalá světová pětka ve čtvrtfinále porazila přemožitelku loňské šampionky Kuzněcovové Rusku Anastasii Pavljučenkovovou a navázal tak na skalp Slovenky Dominiky Cibulkové.

Semifinálovou soupeřkou Bouchardové bude její Johanna Kontaová, jež zvládla duel s Darjou Kasatkinovou. Ruská tenistka nedokázala navázat na včerejší skalp světové jedničky Angelique Kerberové, s níž zaznamenala první výhru nad hráčkou Top 5.

• WTA PREMIER SYDNEY •
Austrálie, tv. povrch, 776.000 dolarů
středeční výsledky (11. 1. 2017)
Dvouhra - čtvrtfinále
Strýcová (ČR) - Wozniacká (10-Dán.) 7-5 6-7(6) 6-4
A. Radwaňská (2-Pol.) - Ying-Ying Duan (Čína) 6-3 6-2
Kontaová (6-Brit.) - Kasatkinová (Rus.) 6-3 7-5
Bouchardová (Kan.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-2 6-3
Čtyřhra - čtvrtfinále
Mirzaová/Strýcová (1-Ind./ČR) - Brengleová/Ar. Rodionovová (USA/Austr.) 6-3 6-4
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

225
Přidat komentář
vrabejka
Smitkova bude ráda za gem.
Reagovat
vrabejka
Lauro zaber!
Reagovat
vrabejka
Ta bohužel ještě to bude dlouhá cesta vrátit se tam kde byla před pár lety.
Snad na konci sezóny bude aspoň na hraně 100ky.
Reagovat
smazaný uživatel
už vše i s Hráďou i Krejčíkovou na streamech
Reagovat
Patri.k
Bylo to děsný, ani jsem to nedokoukal do konce, viděl jsem jak ztratila rozjetý tie-break 5:0 a ve třetím hned ze začátku ztratila servis, v duchu jsem si pak říkal, že je to ?kráva? a že na světovou elitu nemá a ráno se probudím a ona vyhrála, no ne :D
Reagovat
blixa
Večer sis říkal "je to kráva" a ráno se probudíš a vidíš že seš vůl :D
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
VlS
Barčo, že drzý čelo je lepší, než poplužní dvůr je stará pravda a u tebe tak krásně platí. _ A na saku to píše úplně skvěle. Moc se mi to píbilo. Zítra na Agu ještě víc trpělivosti imdrzosti naráz.
Reagovat
FulnekUltras
Žabku pinkalku a tak vůbec ;) plně respektujeme, ale kdo jiný než právě Barča umí mnohdy zcela popírat a na hlavu stavět "zákony" h2h ? Loňské dva zápasy už byly na tři sety, a ten úplně poslední i v závěru hodně těsný. Takže proč ne a třeba v tom sydneyském šusu chvílemi i trochu připlužit... ;)
Reagovat
dunphy
Ups...

https://twitter.com/Scores_WTA/status/819224165886656512
Reagovat
smazaný uživatel
:D to už je vážně k smíchu nebo k pláči? NÉÉ já a kada.tom se za břicho popadáme :DDD http://www.tenisportal.cz/hrac/schmiedlova/?annual=2015 každopádně nění to tak dávno co byla ve ČF v Cinci kde porazila Radwanskou a Jankovič, nebo Wuhan kde porazila Wozniacki a Zhuhai kde porazila Robertu 6:1 6:0 a teď dostane kanára od hráčky z páté stovky... to je ještě horší než u Nicole Vaidišové v letech 2008-10
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc Schmiedlovou čekají za chvíli velké obhajoby a může brzy spadnout do šesté stovky no a pak asi konec, to budou i kvaldy na turnaje ITF
Reagovat
smazaný uživatel
Ne vlastně ona nemá žádné obhajoby, já furt koukala na tu sezonu 2015 :) ale i tak padá a padá
Reagovat
FulnekUltras
takhle neletěl snad ani Baumgartner ;)
Reagovat
VlS
Boha jeho, Ančo, dělej něco se sebou, nebo skončíš leda jako trapná modelka. Vždyť nic, než tenis neumíš.
Reagovat
blixa
Hele, nepodceňuj jí. Třeba se umí dobře vdát ;-)
Reagovat
VlS
No, ale to považuju za modelkovskej atribut - jo a pak se ještě bohatě rozvést.
Reagovat
EllNino
https://twitter.com/tennis_jarkag/status/819093571089272832/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

takový poslední rozloučení :)
Reagovat
janek_da
dopr
Reagovat
VlS
Tak to je, Jarka je stejnej ročník jako Lucka, tzn, je jí 29, to zas není nijak předčasnej konec profi kariéry.
Reagovat
dadaft
viděl jsem jen druhý set a jak to Bára nedopodávala a projela i náskok 5-1 v tajbrejku, tak jsem myslel, že to ve třetím nedá....
příjemné překvapení.

dost na mě působí Bouchard.
Pavljučenu smetla.
Reagovat
Krisboy
V tom TB vedla dokonce 5:0.
Reagovat
EllNino
Jak to mluvíš o Nastěnce :D ... ne dělám si srandu ...

Jo Genie je docela ve formě, já narozdíl od většiny zde proti ní moc nemám, jo je to taková fiflenka, ale myslím si, že není zlá, a její tenis je velmi pohledný, když jí to jde :)

Jinak Barunka teda hodně pocuchala nervy všem, nevedla totiž 5:1 ale dokonce 5:0 a měla dva servisy :)) Pak jsem odcházel na vlak po tom tiebreaku, takže jsem 3. set neviděl, ale jsem rád, že se Bára nerozpustila ...
Zejtra s Agou to budou taktické šachy, v posledních 2 vzájemných zápasech ukázala, že na ní herně má, a Aga teď není rozhodně neporazitelná :) ...
Uvidíme zítra, těším se :)
Reagovat
VlS
No, tak používat k Nastě zdrobněliny, to chce buď oční vadu, nebo představivost, páč je jí kusisko.
Reagovat
EllNino
nebuď hulvát :D v reálu není tak "kusová" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsi mi připomněl jednu příhodu z Prague Open 2015, když jsem byl na zápase Nasti proti Hradecké. Tak jsem to našel v archivu... :D

Taky musím zmínit, že během toho zápasu si vedle mě stoupnul takový děda a pořád mi něco říkal. Teda kdyby něco - co věta, to perla. :D Konkrétně k tomuto zápasu: "Ta Pavljučenka má ale blbou figuru, co?" Já mu říkám tak rozpačitě: "No, je taková podsaditější." A on na to: "Jo, je jak lahůdkový špekáček." :D
Reagovat
EllNino
je podsaditá, neříkám, že je to nějaká modelková figura, ale v obličeji moc sympatický kukuč :)
Reagovat
VlS
Jarka je krásná holka s laníma očima.
Reagovat
EllNino
ono to mělo bejt jako reakce na Nastu ale skočilo mi ta zase to seshora -_- ...

Ale jinak s tebou souhlasím :)
Reagovat
janek_da
píše o Nastě
Reagovat
EllNino
ale s Vlsovým komentářem souhlasím :D
Reagovat
VlS
Ale jo, nasťa je sympoška, jen je jí prostě kus, to neznamená, že je ošklivá.
Reagovat
janek_da
no aby ne
Reagovat
horska.kraslice
Třeba to budou taktické šachy o delší odpočinek před AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Se v Neděli vrací ve sjezdu v Altenmarku i na ČT Sport, pojede i Ester Ledecká
Reagovat
smazaný uživatel
Návrat Lindsey je skvělá zpráva! Ani jsem nevěděl, že to bude i na ČT Sport, ale nejsem si úplně jistý, jestli zvolím zrovna komentář dua Vichnar-Holický. Ono ale vybírat si mezi nima a Kárníkem na českém Eurosportu, to je jako vybrat si, jestli mám dostat ránu do koulí nebo na solar... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se dívám na lyžování na ČT Sport jen proto že vysílají úplně celý závod až do konce, jinak dávám přednost Eurosportu zejména Evě Kurfustové, ale jo poslouchat duo Vichnar-Holický je jako poslouchat mého děda a jeho historky z lesa kdy měl zácpu :D toho se taky nemůžu nabažit
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))))) dvakrát třikrát na posed a zase dolů ;)))
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
smazaný uživatel
ČT dává jen závody z rakouska, dřív dávali jen slalom díky Šárce, ale teď i sjezd, kombinaci a super-G kvůli Ester, naopak ČT úplně vypustila obřáky. ČT má asi nějakou dohodu s ORF protože vysílají i jen rakouskou část turné čtyř můstků, myslím že by klidně dávali i závody v alpském lyžování i z jiných zemí ale konkurenční Eurosport se dost brání, ale MS ve Svatém Mořici také na ČT Sport, na to se také těším hlavně na závodnice z Maroka, Libanonu a Řecka které dojedou z 20 sekundovou ztrátou nebo nedojedou vůbec :D
Reagovat
kada.tom
je to tak, ČT má s ORF smlouvy o vysílání rakouských svěťáků v alpském lyžování :-) MS ve Sv. Mořici na to nemá vliv, to ČT kupuje automaticky, tam nehraje roli, kde se to koná :-) a u toho alpského lyžování - ČT Sport dává to, co se jede v Rakousku, takže kdyby se tam konaly obřáky, ČT by je dávala :-)

třeba u Turné 4 můstků je to tak proto, že Němci prostě chtějí mít exkluzivitu u sebe, takže to má jen ten Eurosport ...
Reagovat
smazaný uživatel
No ze Semmeringu obřáky nedávali, ale loni pokud vím tak zase nedávali sjezdy a Super-G ani z Rakouska, takže to možná záleží na češích, když ještě jezdil Ondra Bank tak dávali i muže, teď jen ženy
Reagovat
FulnekUltras
cestou ještě posbírají nějaké tyčky ;)))
Reagovat
kada.tom
taky se těším na Lindsey! každopádně já preferuji Vichnara, Holický mi úplně sympatický svým komentářem není, ale Vichnar je prostě takový "starý bard" a jeho komentování, byť takové jaké je, je vcelku příjemné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Vichnar tak hroznej není ale u mě je jednička Eva Kurfustová, na ni se mi hodně líbí ten hlas, hezky se mi poslouchá a celkově o tom lyžování něco ví, má i zajímavé informace i o stavbách trati a dalších lyžařských poznatků
Reagovat
VlS
se zabít:
https://www.sport.cz/ostatni/lyzovani/clanek/843208-lyzarska-kralovna-vonnova-se-vraci-do-svetoveho-poharu-sni-o-zavodech-s-muzi.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi zjistil až teď, že si chce jednou zajet s chlapama? :D Záleželo by na okolnostech, kde by se to jelo a jaké by Lindsey (ne Lindsay) měla číslo. Kitzbühel nebo Wengen asi těžko, ale třeba Lake Louise proč ne?
Reagovat
VlS
Monty, už fyzikálně je to ztracený, s kopce jedou kila a těch jí na chlapy tak 30 chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
Co si pamatuju, tak před několika lety se Lindsey vsadila s nějakým svým tréninkovým partnerem, že si spolu zazávodí a kdo prohraje, ten umyje nádobí. Myl on. :D
Reagovat
VlS
No, tak gentlemani nevymřeli, no
Reagovat
FulnekUltras
tak jedině tahle dáma... ;)

http://ipravda.sk/res/2014/01/31/thumbs/janka-gantnerova-nestandard2.jpg
Reagovat
tommr
v kvaldě máme sice 5 hráček (Štefková, Martincová, Hradecká, Smitková a Krejčíková), ale ani jedna z nich není nasazená a s jejich šancema na postup to nevypadá moc valně. Navíc naše nejzkušenější hráčka Lucka Hradecká má nejtěžší los takže čekám že z kvaldy nepostoupí z našich nikdo. V hlavní soutěži tak budeme mít letos nejspíš jen 6 hráček což by bylo nejmíň od roku 2008 kdy jich tam měli jen 5 ...
Reagovat
blixa
To zní nadějně, to by aspoň tak 3 mohly projít ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
já bych řekla že jich postoupí 6
Reagovat
Krisboy
Reagovat
vrabejka
Tak Smitkova už je dead ta je bez šance. Ale třeba Štefková má velice slušnou formu a Hráda si vyšlápla v Hopman Cupu na Gavrilovou takže čekám že aspon tyhle 2 postoupí.
Reagovat
George_Renel
Začala pro O2 spolukomentovat Klárka Koukalová. Jak se vám její výkon líbil?
Já myslím, že si nevedla zle a že některé její in side postřehy byly zajímavé. Třeba se v budoucnu dozvíme z tenisové kuchyně ledacos nového.
Reagovat
smazaný uživatel
na tenisovou kuchyni se ptejte mne já jsem na to odbornice, jídlo je má parketa
Reagovat
Fandina
Který zápas?
Reagovat
George_Renel
Aga s tou Číňankou. Tuším Dou Ying, ale za správnost jména neručím.
Reagovat
EllNino
Ying Ying Duan :)
Reagovat
George_Renel
Díky. Na první dobrou jsem nebyl tak daleko. :-)
Zaujalo mě jak Klárka popisovala čínské skupinové trénováni.
Reagovat
VlS
Mě se to líbilo
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak se obávám že Lucka letos ukončí singlovou kariéru a bude se plně věnovat deblu, Lucku přehrává i hráčka mimo stovku a její ranking brzy nebude stačit na turnaje WTA, pochybuji že se bude chtít plácat v kvaldách nebo hůře na turnajích ITF
Reagovat
misa
Do French Open se ve stovce udrží, pak se uvidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Jarmilko, ale už se k tomu schylovalo, žádné překvapení.
Reagovat
FulnekUltras
maj sa pekne u tých vtákopyskov
Reagovat
VlS
O půl zeměkoule vedle, ona je vdaná v Texasu.
Reagovat
smazaný uživatel
OZAKI UPSETS SAFAROVA
http://www.wtatennis.com/news/article/6224664

Lucka:
"These conditions don't really suit my game because I like to be aggressive, but I was making too many mistakes. She was putting a lot of balls back; she ran and served well, especially at the end. This isn't the result I would have liked, but it's tennis and things happen. It's good that I got an extra two matches before Melbourne. Hopefully I'll peak there."

Nooo, Lucy, tak jednak na ten peak jsme vseci zvedavi;)
a dale...
Lucy...ty udery proste ciste nebyly, a vetrem to faaakt nebylo, spis nohama, lucko, spis nohama;) Ale jak ti psychicky pomuze, ze nebude foukat, tak v Melbourne, v te horke panvi, si myslim, ze na to bezvetri budes mit sanci...takze peakuj, peakuj Lucy;)
Reagovat
tommr
no jestli si Lucka opravdu myslí, že Ozaki hrála něco mimořádnýho tak potěš pánbůh. Co bude říkat až narazí na skutečně kvalitní hráčku? Včera hrála prostě tužku a podmínky na kurtu nebo hra soupeřky s tím souvisely jen zcela okrajově ... :(
Reagovat
FulnekUltras
nechme kategorické soudy po AO - Japonečka je podobná pracantka jako Bára, a dobře si pamatujeme, jak uměla dokonale znechutit např. i Bel ve vrcholné formě
Reagovat
dunphy
To byla jiná.
Reagovat
FulnekUltras
máš recht - Doi? - ale typově to teď Lusy musí skousnout, no... ;)
Reagovat
VlS
Pracantka jo, ale bezzubá. Nemá smysl si něco namlouvat, Lucka teď hraje blbě, i když u ní paradoxně roste výkon s výkonem soupeřky. No, je to její job.
Reagovat
Frick
Bylo by asi velmi naivní si myslet, že by chlapi mohli bejt stabilně na bedně, ale jednou za sezónu, při dobrý konstelaci (přiznějme si, je třeba výpadek někoho z favoritů, což byla dnes Francie) by to vyjít mohlo. Dnes tato konstelace byla, ale Soukup to zkrátka pos.ral...
Reagovat
EllNino
nevím, proč furt řešíš štafety, ty jsou hodnotné jen na MS a olympiádě
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to velké body do hodnocení národů
Reagovat
smazaný uživatel
Protože biatlonu (nejen biatlonu teda :-) nerozumí :-)
Reagovat
vrabejka
Ty vole kaslete na to. Biatlon se v Česku strašně zpopularizoval a vy musíte hned dělat velké biatlonové odborníky. Ani ty ani Tommr tomu nerozumíte tak si své biatlonové hypotézy nechte pro sebe. Nerozumíte tomu.
Reagovat
Frick
A čemu nerozumíme? Že to Soukup prostě podělal? Podělal.
Reagovat
vrabejka
Viz vaše názory že Česko je nejlepší ve štafetách na světě a že Soukalova nemá jezdit štafety.
Reagovat
Frick
Já jsem napsal, že naše holky patří do TOP 3...
Reagovat
vrabejka
Kdo sleduje biatlon tak ví že to není pravda. Vždyť už jsme na bedně nebyli dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvalitou naše holky mají znovu ve štafetě na malý křišťálový globus, bohužel Charvátové je připosra.ná a prostě nedá položku bez trestného kola, to je pak těžký, předloni se Landová vschopila a nejezdila trestná kola hned z toho byl malý globus, možná kdyby Charvátová jezdila na 1.úseku tak by to vypadalo jinak, ten tlak by tam nebyl tak velký a byl by tam čas to stáhnout
Reagovat
vrabejka
Štafety teď dost kazí i Vítkova na Charvatovou bych to jen nesvadel.
Snad se líp chytne Davidová.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Charvátová nechodila na kola, jsem v každém závodě min. na bedně
Reagovat
blixa
Na bedně od whisky a leješ ? :D
Reagovat
vrabejka
To si nemyslím. Poslední dobou šla bezecky strašně dolů.
Reagovat
Frick
V Pokljuce by na bednu stačilo, aby Charvátová šla jen na jedno.

Eva, Gábi i Verča byly skvělý. Stačilo by tam mít podprůměrnou závodnici s průměrnou formu, co by to nějak odšoupala a vešla by se do dvou dobití na každý položce. Ne sabotérku Charvátovou.
Reagovat
vrabejka
A tu prostě nemáme. Na kdyby se nehraje.
Reagovat
blixa
Sabotérku ? Jako vážně ? Myslíš že záměrně chtěla poškodit tým ? Ty bys opravdu potřeboval výchovně nakopat řiť !
Reagovat
VlS
Na malý globus bychom potřebovali ještě jednu Gabču a Evičku. Veronika je nepredikovatelná a momentálně jsme holt bez čtyřky, čili nám 1 - 2 holky chybí.
Reagovat
Frick
Holky nebyly na bedně 2x za sebou. Jednou na MS, protože to Charvátová pos.rala (absence Evy fatální nebyla) a podruhé v Pokljuce protože.... to Cahrvátová pos.rala...
Reagovat
blixa
Jenže momentálně nepatří protože nemáme čtvrtou. Jistě, můžou dojet mezi třemi ale jen při mimořádné klice kdy té čtvrté vyjde střelba, ne jako standardní výkon.
Reagovat
Frick
V TOP 3 při stadarním výkonu (ne při sabotáží Charvátový) bychom měli bejt vždy.

"při mimořádné klice" by holky byly jasně první
Reagovat
tommr
nejsi náhodou nějakej moc přechytralej? Jaký jsou tvoje kvalifikační předpoklady k tomu, že tady machruješ jako kdyby si byl největší expert na biatlon?
Reagovat
vrabejka
8 let sleduju biatlon. Každou sezónu vidím 99? zavodu. A samozřejmě každý závod si procházím statistiky. Z top 60 žebříčku znám 95? závodníků takže se fakt vyznam.
Ale prostě vy biatlon srovnávate s Fed Cupem a to fakt nejde dohromady.
Reagovat
EllNino
https://twitter.com/JJlovesTennis/status/819094763848613888

Dneska jsem se dozvěděl jednu nemilou zprávu, moje dlouhodobá nejoblíbenější tenistka Jarka Wolfe ukončila v tichosti karieru, důvodem jsou zřejmě neustálá zranění ... škoda, že se nemůže rozloučit ve své milované Austrálii na svém domácím GS, ale co už ...

Jarku jsem poprvé viděl v roce 2009 ve 2. kole Wimbledonu proti Sereně, říkal jsem si, Jarmila Groth, zní to trochu zvláštně, pak mi někdo řekl, že má slovenské kořeny a hrála chvíli i za Slovensko, prostě mi učarovala, nejen svým roztomilým kukučem a milým úsměvem, ale hlavně svojí hrou, kterou, když rozbalila, dokázala vymlátit z kurtu nejednu dobrou hráčku ...
Bohužel ji často srážela hlava, a tak se nedostala výš než do 3. desítky žebříčku ...

I tak ale nezapomenu na některá vítězství v její kariéře, která byla provázela různými trampotami, ať to bylo neúspěšné manželství s Grothem, úmrtí maminky, mononukleoza a spousta návratů a nezdarů ...

aposledy jsem ji měl možnost vidět na AO v loňském roce, kdy skrečovala Sevastově, říkal jsem si, že to bude možná jen něco méně vážného ... no a nakonec se objevila už jen na pár turnajích a asi uvážila, že tenisu obětovala dost a že nemá cenu se dále trápit, koneckonců jí bude 30 a tenis hrála opravdu dlouho ...

Jsem docela smutnej, ale přeju ti do života jen to nej, ať to druhé manželství vyjde lépe než to předchozí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Oj...tak to je trochu bolestive i pro me... Fajna cerka, skoda ji...
Reagovat
misa
Jarku jsem viděl naživo v Ostravě při Fed Cupu 2013 v zápase s Petrou. Loni se pak měla potkat s Lucií na Hopman Cupu, ale ze známých důvodů k tomu nedošlo.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/news/article/6218831

"I still enjoy tennis; I think it's a great game and there's always new challenge. Getting back to the Top 10 and winning a Grand Slam are big motivations. I love playing doubles with Bethanie; we have so much fun on the court.

Toz, ted to jeste prenest na kurt...;) To rikam furt, jesteze ma tu Betku, jinak by to taky mohla byt mnohem vetsi deka...
Reagovat
janek_da
Je to u Lucky nějak na silu. Dyk ona se tváři teď tak "hrozivě" sveřepě a pak se sesype.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkove me to prijde jak z filmu typu Davida Lynche...
Lucy onemocni, stoji par mesicu... vraci se, a Rob z ni dokaze vytriskat v rychlym tempu nemozne, je tu nadeje...jenzeee Lucy ma smulu, mala zraneni a do toho Rob zacina mit potize, ktere nikdo presne nekonkretizoval, a asi to jeste zustane dlouho tajemstvim...Rob nedokaze odejit hned od Lucy, a ta ho nedokaze opustit, zacina cvicit jogu..., a pak si prihrci na scenu Kvitova, ktera ji doporuci Frantu, a shrabne Jirku Vanka, Franta nema zadne zkusenosti jako trener, krom Petry, ktera ho Lucy doporuci. Lucy tohle bere, ale ten trener ji, ale vubec - dle toho, jak to vypada behem koucingu - nebere. Jeho koucing je vice zahadnejsi nez tajemstvi Laury Palmer...A tak se v tom Lucy slusne placa i po Floride....
Kdyz je ovsem s Betkou, tak ji tenis celkem jde, ...ale bude to tak stale?
Nebot naposled kdy s ni vyhrala turnaj, byl u toho jeste Rob. Ale je s tou Betkou nastesti stastna, tak stastna, ze to jejich "divadlo" v 1.kole Wimblasu bylo neco neuveritelneho.,,,holky si davaly slusne prednost...chvilu to vypadalo, ze to bude novy maraton ve stylu Mahut va. 1111. Takze s Betkou by to mohlo fungovat, jenze v singlu na tom kurtu s ni Betka behat nemuze...atd.

A tohle si ted muzes premodifikovat na desitky zpusobu...
...vysledek toho vseho je, ze jeji hra je tak trochu psycho, jedno jestli vyhrava, nebo prohrava.

A ted Janku jedna zasadni otazka na zaver.

Rekni mi, ten Rob ji naucil hrat samostatne na GS, tam preci na ten kurt trener nemuze...tak proc to nedokaze Lucy nejak v te pameti ozivit, tuhle zkusenost vytahnout?

Nechavam to tak nejak otevrene...
tenhle pribeh bude mit asi jeste zajimavy prubeh...
Reagovat
tommr
já se obávám, že tenhle příběh bude mít smutnej konec. Vrátit se po tak těžký nemoci je obtížný pro každou hráčku a Lucka už je bohužel v létech kdy k tomu navíc začíná přirozenej proces stárnutí a klesání výkonnosti. Na nějakej návrat do top-10 už nevěřím ani náhodou ... :(
Jediný v co ted doufám je to, aby se tím Lucka nenechala otrávit a hrála dál aspoň toho debla ve kterým můžou s BMS v příštích pár létech klidně vystoupit až na samotnej vrchol ... :)
Reagovat
misa
Ale Kuzna se vrátila do desítky i po třicítce. Nebo Venus a Vinci. Lucii vyřídila ta artritida. Z deblů je letos hodně streamů, takže se můžeme dívat. Bohužel Lucka se nevejde v singlu na velké turnaje, takže s Beth bude hrát letos asi málo. Grandslamy, IW + Miami,...
Reagovat
janek_da
třeba by ji mohla koučovat Bětka a spolu hrát debla
Reagovat
misa
To by bylo super :)
Reagovat
misa
Sice nejsem janek_da, ale dovolím si napsat pár vět.

Rob odjel (asi) z rozehraného turnaje v Praze, potom se objevil až v Kanadě. Pak s ní byl ještě týden v NY a konec. Tipnul bych si nějakou nemoc, buď jeho nebo v rodině.

S Beth vyhrála Lucka turnaje ve Wuhanu a Pekingu, kde už byla s Čermákem. Ten u ní nemá žádný respekt, to je vidět z jeho návštěv během zápasů. Myslím, že ještě max. pár měsíců a rozejdou se.

Lucie hrála fyzicky velmi náročný tenis, plný topspinů a agresivity od BL, nebála se dlouhých výměn v max. tempu. Teď je často zatlačená v defenzivě i proti průměrným hráčkám, vrací neškodné obloučky na střed. Určitě by chtěla hrát aktivněji, ale tělo jí to asi nedovolí. Sám sis všimnul, jak špatně se hýbe a krokuje. Na antuce bude na všechno víc času, takže by tam mohla něco uhrát. Ale jinak nevím...
Reagovat
blixa
Jestli to s tím Čermákem nebyl od Petry špinavý konkurenční boj ! :D Jeh, napište to někdo na iDnes, tykvák bude skákat tři metry dvacet :D. Já tam nemám účet.
Reagovat
Krisboy
Začíná to do sebe zapadat jako puzzle: Petra doporučila Lucce Čermáka, Kája poslala na Petru Hrdličku...
Reagovat
janek_da
nejdřív ale Hrdličku poslala Petra na Káju
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat
smazaný uživatel
FORMER world No. 5 Lucie Safarova has been sent packing from the Hobart International by Japanese qualifier Risa Ozaki after blowing a one set lead.

She blew a pair of match points at 40-15 before Safarova sent a forehand long to give Ozaki one of the best wins of her career.

Safarova started 2016 ranked inside the top 10 following a breakout 2015 campaign _ which included reaching the French Open final _ but missed the first seven weeks of the year with a bacterial infection which derailed the end to her 2015 season.

Doctors told the 29-year-old the infection could leave her unable to walk again, and while she is now fit and healthy she is yet to regain her dominating best from 18 months ago.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.news.com.au/sport/tennis/tennis-2017-day-four-updates-from-the-hobart-international/news-story/7d506c0ea3a23c3ab3631a92163a4d9d
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena se stala komentatorkou pro Fox Sports Australia, bude komentovat deni ted v Australii na GS, ale nejen to. Take psat urcite postrehy kolem okruhu WTA, ale tak ATP. No uvidime jak si povede v nove zivotni roli;)

Par postrehu jiz publikovala.

Nadchazi boj o svetovy trun, a veri Serene, ze se opet na neho vrati. V tomto roce ji take veri na titul z GS... Jelena si mysli, ze Serena s nama bude na okruhu tak do te ctyrycitky...no zajimava predikce (pochopitelne, pokud bude zdravi slouzit...)

Postreh k Angie Kerber, mene jista v uderech a pohybu. Muze o trun prijit...

Jestli jde o ATP, tak jasne nic prekvapujiciho...ceka nas asi delsi boj o trun mezi Andym a Nolem...toz jednou to prijit asi muselo.

Pochopitelne se take vyjadrila k zname australske dvojce, Hilmy and Cobra;)
Tak Kyrgios del Jeleny jiste patri, vzhledem k potencial mezi absolutni spicku, ma dokonce na GS i No1...jenze musel by zmenit svuj postoj k tenisu a chovani, ktere ho dost stahuje;)
Jeste hur dopadl Cobra...zmeny ve stylu hry sice probehly, ale neni schopen je dobre vyuzit...takze zatim mrhac, ktery by mohl mit na vic.

Jelenu ted ceka jeji prvni GS, ktery bude komentovat...takze preji hodne zdaru;)

http://www.puntodebreak.com/2017/01/11/jelena-dokic-veo-serena-williams-jugando-40-anos
Reagovat
smazaný uživatel
Kdysi dávno moje úplně první oblíbená tenistka. Dneska už bych ji ani nepoznal...
Reagovat
Frick
Tp i s "eliminací" Rasputina to měli lehčí.
Reagovat
Frick
Rasputinova smrt se stala legendou. Jeho vrazi se jej snažili otrávit cyankáli ve víně a koláčích, ale jed na něj nepůsobil. Poté jej postupně střelili, do srdce, do zad, do hlavy a následovně jeho tělo vhodili do řeky Něvy. Důvod, proč nepůsobil jed, není zcela zřejmý ? předpokládá se, že částečně byl kyanid neutralizován cukrem a je také možné, že jako silný piják měl Rasputin sníženou kyselost žaludku, takže cyankáli se nerozložilo na smrtelný kyanovodík, existuje i teorie že jed byl příliš starý a proto neúčinný. Když byl Rasputin vhozen do Něvy, ještě žil ? vyplynulo to z výpisu pitvy. Dokonce se pokusil dostat i ven z řeky, podle odřenin na konečcích prstů. Zajímavostí je, že Rasputin nakonec zemřel na nedostatek kyslíku ? utopení.
Reagovat
smazaný uživatel
Já o něm znám akorát tuhle písničku... :D
https://www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYg
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/neuveritelne-zurila-strycova-ve-vedru-16192cz/
Reagovat
Fandina
Moravec předává na prvním úseku štafetu na druhém místě. Jardo pojď!
Reagovat
kada.tom
Jarda to po*ral ...
Reagovat
Fandina
postoupila i ve čtyřhře. Tak paráda.
Reagovat
vendulkabendulka
Moc šancí Báře nedávám, ale jestli je šance zlomit tu sérii s Agou tak asi teď.
Reagovat
freeteepek
Teda nejdřív jsem si myslel, že půjdu spát, pak jsem ale začal koukat na naše holky a měl o zábavu postaráno až do rána. Nejvíc mě dostal ten ztracený tiebreak ze stavu 5:0. Pak už jsem přestal věřit, ale dokoukal jsem to srdnatě až do konce:-) Bára v tom vedru na konci neskutečně zabrala. To bylo k neuvěření, jak do Carol i po těch třech hodinách bušila!
Reagovat
Fandina
Ve třetím setu to byl boj od obou a Bára se ukázala jako lepší. Tak to mě dost překvapilo, protože Caro se mi v té pokročilé době zdála lepší, ale Bára to nakonec otočila a ubojovola.
Reagovat
janek_da
Bylo vidět jak je Baruška při pozápasovém rozhovoru pořádně zdrchaná.
Reagovat
brixner
Jen to tam sypejte!
Barunu mám čím dál reději!
S Evžou bych se klidně spářil v zájmu zachování jedinečných genů, žáno :-))
Reagovat
blixa
Evženo ??!! No co to, kurwa, je ????
Reagovat
janek_da
vyzír
:D
Reagovat
janek_da
Za Bušičku jsem rád, ale pořád mi přijde, že bude muset dostat ještě jednou přes hlavu.
Ale není se co divit, když i WTA po včerejší výhře twítuje jak vzteklé. Jak se vyspala, co bylo po prvním setu, konec, zhodnocení Buši, jaká bude budoucnost Evženky a já nevím co ještě.
Reagovat
VlS
Holt je to ziskutvorný artikl, Maša stárne, teenagery už brát nebude a tak je potřeba vyrobit novou figuru, ne?
Reagovat
tommr
myslím si, že za to jak se do ní každej navážel když byla dole si trochu tý dobrý publicity zaslouží ... :)
Reagovat
kada.tom
3 ze 4 QF dopadla tak, jak jsem chtěl. Jen Bouchard to musela zkazi :-/ :-D

Bára to neskutečně vybojoval ... 3:20 na kurtu a pak ještě debl :-D
Reagovat
janek_da
dyk Bušičce fandíš, já to nějak nechapu
Reagovat
janek_da
navíc Kanaďanka proti Rusce ...
Reagovat
kada.tom
fandím jí max. proti Cibulkový :-D
a já nic proti Rusku, Rusům a Ruskám nemám ...
Reagovat
janek_da
Země, co dokáže napdnout neutrální zemi, případně už napadenou, porušuje smlouvy a ty proti ní nic nemáš?
Reagovat
Hector21
Nasti, Nasti...to je fakt někdy utrpení ti fandit

twl tak prohrát s touhletou to mě pěkně štveš :(

ani tím vítězným deblem to nevyžehlíš
Reagovat
George_Renel
v 7 hodin, bez znalosti výsledků jsem z archívu shlédl utkání našich děvčat a pravda, žádné koncerty se nekonaly. Bára to nakonec ubojovala, ale co tam prováděla Lucka bylo naprosto nepochopitelné. Vypadá to, že s Čermákem cesta zpět nepovede, jestli ještě vůbec nějaká existuje. Byl to zmar, ten stereotyp do středu hraných míčků, sem tam kros zakončený óbrchybou.
Reagovat
janek_da
Mirza byla dneska neviditelná?

https://pbs.twimg.com/media/C1389cHUAAAFfph.jpg:large
Reagovat
VlS
Ale přepychový postavení rakety na BH. Takhle se klame tělem.
Reagovat
janek_da
Jsem zvědav, kdy Baruna zavře montymu ústa. Teto, trhej!
Reagovat
janek_da
Ale musím uznat, že se Caro dost snažila pinkat. Nebylo to jenom o chybách Tety.
Reagovat
VlS
No, tak potom co se dozvíme, že Caro byla limitována kotníkem a nedozvíme, jak s tím limitovaným kotníkem mohla lítat jak s raketou v zadku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem ji nemusel a jsem přesvědčený o tom, že kdyby to nebyla Češka, tak by většině lidí moc sympatická nebyla (snad jenom giginovi :D). Ale protože je to "Barunka", tak i její nadávky jsou pro některé lidi strašně super... Navíc chci, aby se Katka stala českou dvojkou, takže buď Katka musí jít nahoru nebo Bařena dolů (nebo nejlépe oboje). :D
Reagovat
George_Renel
Strýcová není zrovna můj nejlepší český šálek kávy, ale pokud je pro tebe Bařenou, Šarapovová je odteď pro mě dopingovou Mařenou.
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi u zadku, ty Mashu hejtuješ furt...
Reagovat
George_Renel
Určitě ne tak, jako ty spoustu jiných.
Ale hlavně když ti Mařena Dopingovna bude dělat radost.
Reagovat
smazaný uživatel
A koho podle tebe tak strašně hejtuju? :D Jo, mám nějaké neoblíbené tenistky, ale že bych je tady nějak řešil nebo snad slavil jejich prohry, to teda vůbec. Nejsem Kadlec. :D
Reagovat
George_Renel
Ne strašně, ale tak normálně. Všechny co se vyjádřily k dopingu Rusky a distancovaly se, většinu z těch co si dovolily porazit tvé nedotknutelné. .-)
Takže dokud bude Bařena, bude i Mařena, po dobu trestu i Dopingovna.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě ne všechny, co se vyjádřily. Jenom Kikinu a Cibuli. :D
Reagovat
Oin
Neurážejte chudáka diabetičku!
Reagovat
blixa
Je to Baruška šmudlo ! A je super !!! :-P
Reagovat
Krisboy
i na deblovej WTA žebřík je teď pěknej pohled, je vidět, že naše holky jsou fakt kámošky a držej spolu:
http://live-tennis.eu/en/wta-doubles-live-ranking
Reagovat
aligo
Spolu nedrží.. hrobě Hrada hrají všechny s cizinkama, ale vím jak to myslíš, jsou hezky seskladane
Reagovat
jirkaS
výhra i v deblu TVL! :-o
Reagovat
Krisboy
Twl to je mašina! :D
Reagovat
VlS
Teta jede
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tohle asi EllNina nepotěší...
https://twitter.com/JJlovesTennis/status/819094763848613888
Reagovat
janek_da
mě u tohodle uživatele zaujalo oznámení o konci Petrove. Tu už jsem neviděl hodně dlouho hrát
Reagovat
VlS
Taky jsem koukal, že oznámila konec 2 roky po tom, co skončila
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na tom stejně. Myslel jsem si, že skončila už dávno...
Reagovat
VlS
Nechce se mi to propátrá at, ale tuším, že hrála naposled snad někdy 2014 ( Naďa)
Reagovat
vrabejka
Kdy se uzavírá nasazení?
Reagovat
Krisboy
Zřejmě až na poslední chvíli, 15.1., ale to se mi nějak nezdá:

http://www.ausopen.com/en_AU/players/index.html
Reagovat
rusedski
Tak když se losuje už někdy v pátek, tak logicky to musí být podle aktuálního žebříčku, ne?
Reagovat
Krisboy
Vždyť píšu, že je mi to divný.
Reagovat
aligo
Tento týden.. Bára bude bohužel mimo 16
Reagovat
PetaM
Bára je 16. nasazená ... Teď je na 19. místě ... AO se nezůčastní Vika, Petra a Madison, tudíž Bára poskočí na 16. místo :)
Reagovat
PetaM
Zde potvrzeno: http://www.wtatennis.com/news/article/6221341/title/australian-open-the-projected-seeds
Reagovat
Krisboy
Pěkně vodšoupla Caro :)
Reagovat
aligo
Spolu nedrží.. hrobě Hrada hrají všechny s cizinkama, ale vím jak to myslíš, jsou hezky seskladane
Reagovat
aligo
To nemělo být sem
Reagovat
vrabejka
Genie si poradila s další kvalitní hráčkou ve 2.setech!!
Což se jí snad na 1 turnaji nepovedlo víc jak sezónu. Vypadá to že už se zase pomalu vrací.
C'Mon Genie!!!
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz ja zrovna Pavlju muzu.. :-( S Kontou ale neni co resit. Come on! :-))
Reagovat
VlS
Která má jít kam? Je to trochu jak od Pythie :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to fuk, hlavne kdyz postoupi Evzena.. :-)
Reagovat
VlS
No a je to jasný.
Reagovat
smazaný uživatel
jeeeee, jsem to "je" (fuk) prece napsala.. :-)
Reagovat
VlS
Já nejsem malichernej, já jsem si to je představil :-). Jsem si myslel, že i Johanka britská, nejen švédská se ti líbí. Tak asi ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Prohra s Bařenou po třech a půl hodinách, ještěže jsem to neviděl... Caro mě teda po Aucklandu moc nepotěšila ani v Sydney, dvě čtvrtfinále jsou prostě málo. To už radši měla postoupit Monča, Putintsevu by dala taky...
Reagovat
kada.tom
je to málo, ale dneska vyhrát určitě mohla, zase se jí třeba povede AO :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jo. Aspoň nebude unavená... :D
Reagovat
VlS
Jak by mohla bejt po tom dnešním relaxu unavená? Barča si šla hodit ještě deblíka :-)
Reagovat
Frick
MD List

Babos
Beck
Petkovic
Goerges
Wickmayer
Safarova
Parmentier
Kovinic
Dodin
Flipkens
Cirstea
Rodina
Witthoeft
Hsieh
Allertova
Khromacheva
Linette
Sakkari
Broady
Vekic
Kozlova ( #98 )

Správně Lucko. Nakonec máš tam 3,5 roku nevyřízené účty, že?
Reagovat
misa
No jo, nechce se jí do kvalifikací, ještě ne.
Reagovat
Fandina
Genie porazila Pavlu celkem s přehledem ve dvou setech. A hrála dobře. Pěkné.
Reagovat
vrabejka
Jak ji šel servis a return?
Reagovat
Krisboy
Se chudák ani moc neradovala po mečbolu, musela toho mít fakt dost.
Reagovat
Lunej..
Velka gratulka, ta jede:) Steve mi taky dela radost, tak vydrzet:)
Reagovat
jirkaS
!!
Reagovat
Krisboy
J1rka to má rozehraný taky dobře, tak vydržet!
Reagovat
Fandina
Tři a půl hodiny v třicetiosmi stupních a to už dávno měla nastoupit ještě k deblu.
Reagovat
FulnekUltras
i tohle proti "maratónkyni" Wozniacki mluví za vše
Reagovat
tommr
no jsem hodně zvědavej jestli k tomu deblu vůbec nastoupí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to by Mirza taky nemusela zapomenout
Reagovat
aligo
To by ji mirza asi neodpustila
Reagovat
lars
mela dopodavat 2.set
Reagovat
FulnekUltras
to jsou ty poloprázdný sklenice, kwa ;)))
Reagovat
Krisboy
Teda podle výsledku a hlavně podle průběhu to musel bejt zápas jaxviň! Super Báro, jseš bojovnice!!! To drama v TB sis sice mohla odpustit, ale hlavní je, že tě to nezlomilo!
Reagovat
tommr
se dneska opravdu vyznamenala když se jí po urputný bitvě trvající skoro tři a půl hodiny podařilo udolat Wozniackou. Bára měla v těžkejch podmínkách v závěru víc sil než soupeřka což je rozhodně velký překvapení. Potěšilo i to, že měla pevnější nervy - nenechala se zlomit neštastně ztraceným TB ve druhým setu a v závěru zápasu otočila z beznadějně vyhlížejícího stavu 2:4 na 6:4 ... :)
Dnešní výhra zaručuje Báře posun na 16.místo v žebříčku což je její nové kariérní maximum ... :)
Reagovat
Fandina
16 na žebříčku? Tak to je super a zaslouženě. Dneska pěkný mač a byla lepší.
Reagovat
Krisboy
Je to tak. Nr. 16! Tak ještě jedna gratulace!!
http://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Reagovat
Fandina
A koukám v race hezký český žebříček :-))
http://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
smazaný uživatel
to by se melo nejak politicky uchopit a ideove vyuzit.. :-)
Reagovat
Fandina
v politice anebo ve verších ... hezký český
Reagovat
smazaný uživatel
ale tady prave se drive versovalo.. ;-)
Reagovat
Fandina
vím, někdy jsem se taky zapojila, ale hlavně mě bavilo to číst,
tak třeba na to dojde zas
a nastane takový čas,
že místo některého slova
se bude vyjadřovat znova,
v různých verších
i třeba neumělých.
Reagovat
smazaný uživatel
Češky válí ..a Zeman snad teď se svou slivovicí taky neotálí
Reagovat
Fandina
a vida kluka
propojil hned politika
a hezký český žebříček
to by v tom byl políček
kdyby se k tomu
snad znovu
někdo přidal.
Reagovat
Fandina
někdo nepřidal
Reagovat
smazaný uživatel
a sojka chvali.. :-)) jen prosim bez Zemana jeste.. ;-)
Reagovat
Fandina
sojka chválí,
Praguna válí
Reagovat
smazaný uživatel
tak jo, užijme si ranní hodiny.. a pošleme Zemana do Číny
Reagovat
VlS
No bez Zemana, a co s tou slivovicí?
Reagovat
smazaný uživatel
Přeji krásné psaní, tenis k pokoukání, ..mě snad tělo zvedat hodinu činky(bodypump) nezabrání
Reagovat
FulnekUltras
Peťa s dlahou, Lusy z formy,
však nemusíme měkčit normy,
a obávat se konce světa,
první Plíšek, šestá Teta... ;)
Reagovat
Fandina
A mezi nimi Vlasatice
nelze si přát něco více.
Reagovat
Krisboy
WTA Tour Czech Championships :)
Reagovat
FulnekUltras
to při těch dnešních výkyvech ve špičce ještě zvedneme ;)
Reagovat
janek_da
Baruna je teď pořádná korba. Nechtěl bých teď být její hater.
Reagovat
FulnekUltras
nejen v reprezentaci a v tenisu...moc příjemný noční zážitek s Baruškou, která má už třetím rokem úžasnou vnitřní sílu a nebojí se ji použít. Caro dělala všechno možné, otočila dokonce TB ve druhém setu z 0:5 pro sebe, ale ani to nestačilo. Pojď si za tím dál, Bári !!!
Reagovat
smazaný uživatel
videla jsem kvuli Jurovi po ocku jen pulku. Skutecne mam Carol rada, sleduju se zajmem tatika - osudove rodinne psycho, mam uz dokonale nactenou jeji hru, fandim ji, je to skvela sportovkyne, ale proti "te Strycove" mi to nejak neslo od srdce. Dobre, Baruno, poznala jsi to! :-))) Rukopis Krupy ale pise zlatym pismem.. ;-)
Reagovat
Fandina
Tak to jsme na tom obdobně, já Caro občas fandím, obdivuji její pohyb a jistý tenisový čich. Nicméně jsem dneska ani na okamžik nezafandila, protože jsem přála Barče, která hrála opravdu moc dobře.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist