Su-Wei Hsieh v Hirošimě úspěšně vykročila za obhajobou titulu

10. 9. 2019, 10:47
Aktuality 0
WTA HIROŠIMA - Su-Wei Hsieh v japonské Hirošimě úspěšně vykročila za obhajobou loňského triumfu. Nasazená jednička si v prvním kole ve třech setech poradila s domácí divokou kartou Risou Ozakiovou. Její další soupeřkou bude Priscilla Honová.
Profily hráčů
Su-Wei Hsieh (© j48tennis.net)

Su Wei-Hsieh loňský premiérový ročník podniku WTA International v Hirošimě ovládla a z pozice nasazené jedničky se bude v tomto týdnu snažit loňský triumf zopakovat. Začala úspěšně, když si v úvodním zápase poradila s domácí divokou kartou Risou Ozakiovou.

S bývalou 70. hráčkou světa, jež momentálně figuruje až na konci třetí stovky a dnes utrpěla šestou porážku v řadě, ale měla nečekané potíže. Ve druhé sadě favorizovaná 33letá Tchajwanka dvakrát přišla o servis a dostala se k jedinému brejkbolu, který nevyužila. Rozhodující set však měla pod kontrolou, přestože ho nedokázala dopodávat.

Další soupeřkou největší favoritky bude Priscilla Honová. S o 12 let mladší Australankou se utká poprvé.

Vstup do turnaje naopak nezvládla Anastasia Potapovová. Nasazená Ruska překvapivě podlehla 7-6(4) 4-6 4-6 kvalifikantce a až 163. hráčce světa Zoe Hivesové, jež zaútočí na své první čtvrtfinále mimo okruh ITF.

V prvním kole skončila i Tatjana Mariaová. Nasazená Němka nestačila 4-6 4-6 na domácí divokou kartu Kurumi Naraovou a připsala si čtvrtou porážku v řadě.

Další nasazené hráčky už byly neomylné. Prvním kolem prošly Zarina Dijasová, Alison van Uytvancková, Sara Sorribesová, Laura Siegemundová i nasazená dvojka Veronika Kuděrmětovová. Zápas prvního kola ještě čeká Tatjanu Mariaovou.

• WTA INTERNATIONAL HIROŠIMA •
Japonsko, tv. povrch, 250.000 dolarů
úterní výsledky (10. 9. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Su-Wei Hsieh (1-Tchaj-wan) - Ozakiová (Jap.) 6-1 3-6 6-3
Hivesová (Austr.) - Potapovová (4-Rus.) 6-7(4) 6-4 6-4
Naraová (Jap.) - Mariaová (5-Něm.) 6-4 6-4
Sorribesová (7-Šp.) - Cirsteaová (Rum.) 6-2 3-6 6-2
Siegemundová (8-Něm.) - Savinychová (Rus.) 6-4 6-1
Buzarnescuová (Rum.) - Tomovová (Bulh.) 6-1 6-4
Hibinová (Jap.) - Fernandezová (Kan.) 6-7(2) 7-6(5) 7-5
Flinková (Rus.) - Kučová (SR) 6-3 6-2
McHaleová (USA) - Minnenová (Belg.) 6-2 6-4
Tigová (Rum.) - Šimizuová (Jap.) 6-4 6-2
Doiová (Jap.) - Namigataová (Jap.) 4-6 7-5 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist