Svatba? Teď ne, popřela Wozniacká spekulace

31. 12. 2012, 13:47
Aktuality 14
Tenisově v Brisbane neoslnila, když dnes vypadla hned v úvodním kole. Přesto se Caroline Wozniacká v Austrálii postarala o rozruch: stačil k tomu nový prsten na prsteníčku levé ruky, který vyvolal vlnu spekulací o jejím zasnoubení s golfistou Rory Mcilroyem. Svatbu nechystáme, odmítla je Dánka.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká se svým přítelem

"Byl to vánoční dárek a právě na tenhle prst mi sednul. Tak jsem si ho nasadila a najednou slyším, že jsem zasnoubená. Ale nejsem," řekla dnes po překvapivé porážce s Ksenií Pěrvakovou Wozniacká, která si společně s nejlepším golfistou světa Rorym McIlroyem nedávno zakoupila dům na Floridě.

"Už je to podruhé, co musíme popírat spekulace o zasnoubení. Nebojte, pokud k tomu dojde, dáme vám vědět," uvedla dvaadvacetiletá Dánka, jejíž kariéra má na rozdíl od McIlroyovy sestupnou tendenci.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
freeteepek
Víte, kdo právě teď vede závod do Istanbulu? Nejstarší tenistka na okruhu. Zatímco její mladší kolegyně odpočívaly, ona makala!
Reagovat
tommr
a kde to vidíš? Na oficiálním webu WTA není letošní Race to Istanbul ještě ani založená. Zatím jsou tam jen 3 normální žebříčky: http://www.wtatennis.com/singles-rankings

Kimiko ted navíc trochu nečekaně vypadla v Shenzhenu už v prvním kole ...
Reagovat
smazaný uživatel
na hlavní stránce. Má 317 bodů
Reagovat
tommr
aha, tak už jsem to taky našel - to nový uspořádání mě trochu zmátlo ...
Kuriózní je i to, že v první desítce je na devátým místě Karolína Plíšková ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Omyl. Nový race žebřík začali vyvěšovat už v listopadu! Pak změnili design webu a z neznámých důvodů na příslušné stránce nejsou odkazy na pdf verze, které můžeme stáhnout. Nebo jsem to přehlédl?
Původní odkazy pořád fungujou, ale pár týdnů to vůbec neaktualizovali. Race žebřík je momentálně pro den 10.12. Singl žebřík je už konečně aktuální k dnešnímu datu.

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Rankings_Stats/ytd_champ_sgl.pdf

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Rankings_Stats/Singles_Numeric.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
v tom druhym se nevyznam :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se ptají na svatbu a za chvíli se budou ptát, jestli Caro neplánuje děti, ne? :D Já myslím, že na tohle všechno je ještě dost času... Třeba v roce 2025 (to bude určitě šťastný rok) přijde na svět nějaká malá tenistka nebo malý golfista, ale teď mají Caro a Rory zájem hlavně o svoje sportovní kariéry. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo? U Caro mi to teda nepřijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jí to napiš na twitter... Mně to nepiš. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám důvod, když se to nenabízí.
Reagovat
smazaný uživatel
Prý hlavně :-) Montíku, já bych tvoje poslední rozsáhlé texty nedal dohromady ani za týden, ale psát méně by bylo rozumnější.
Kariéra Karolínky je bohužel už za zenitem a zájmy má evidentně jiné. V širší špičce do top padesátky může být ještě roky, ale na největší turnaje dávno nemá. Pravděpodobnější je, že tenis předčasně zabalí stejně jako Vajdiška a bude mu dělat doprovod na golfové turnaje.
Reagovat
VlS
Odkládat dítě na 35 let je značně riskantní a z hlediska ženské nezodpovědné. Riziko Downovy choroby například stoupá řádově už po 30ti letech, to nevíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to nevím. V této oblasti nemám až takový přehled... Proto jsem si o tom onemocnění našel něco na wikipedii: "Jeho vznik ovlivňuje stáří matky ? pokud je matka starší 45 let, činí pravděpodobnost jeho vzniku 1:40." Já se třeba narodil, když bylo mámě 31 let. A myslím, že dobrý. :) Víš co, to už záleží na Caro a Rorym. Jestli někdy budou mít potomka, tak hlavně ať je zdravý. Kdy to bude a co to bude, to nechávám na nich. :) Ten rok 2025 jsem jen tak plácnul, protože 25 je moje oblíbené číslo...

Sice s tebou o tomhle tématu nemůžu moc polemizovat, ale zareagoval jsem na tebe, protože aspoň nejsi tajtrlík, co mi chce určovat délku mých komentářů. :D
Reagovat
tommr
z příspěvku na jedný tenisový diskusi:
Caro: I can't believe this! First match of the year and I lose again.
Rory: I'm getting pretty fed up with this too. I didn't fly all the way down here just to have sex with you. I flew all the way down here to have sex with you and watch you win a few matches. Because of you I now have a reputation as guy who's having sex with a loser. It's bad for my Q rating!
Caro: You want your ring back?
Rory: Yes.
Caro: Well you're not getting it! Come Hell or high water you're in this one for the duration Mister! For better or worse!
Rory: Okay, okay, I'm sorry....you win!
Caro: (all happy) Hey, I won something!
Rory: (sadly) As always, it's a hollow victory.
Caro: I'll take any victory I can get at this point!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist