Světová jednička Bartyová hrála tenis na střeše nemocnice

5. 5. 2020, 15:49
Aktuality 5
Světová tenisová jednička Ashley Bartyová dnes sehrála exhibici na střeše nemocnice v Brisbane. Loňská vítězka French Open a Turnaje mistryň tím chtěla vzdát hold místním zdravotníkům pečujícím o lidi s nemocí covid-19. Jejím partnerem na heliportu byl někdejší úspěšný tenista Patrick Rafter.
Profily hráčů
Ashleigh Bartyová

"Bylo to pro všechny něco výjimečného. Lidé tady teď pracují jako otroci a bylo fajn, že se na pár minut mohli rozptýlit. Ash i Pat tu mají spoustu fanoušků," ocenil iniciativu tenisových hvězd David Rosengren, ředitel nemocnice, která se stará o většinu nakažených pacientů z celého Queenslandu.

Bartyová i Rafter, dvojnásobný šampion US Open a někdejší lídr žebříčku, si po exhibici nemocnici prohlédli a osobně pracovníky v první linii podpořili. "Bylo neuvěřitelné vidět, jak vše funguje. Jsou to hrdinové," řekla čtyřiadvacetiletá tenistka. S iniciativou podle médií přišla sama, protože její sestra i matka jsou lékařky.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
paddy
někdo si jen buduje image, někdo i pomáhá

https://www.idnes.cz/sport/tenis/carla-suarezova-navarrova-potravinova-banka-pomoc-kariera-prodlouzeni.A200505_195339_tenis_elv
Reagovat
smazaný uživatel
Maminka a sestra Ash jsou lékařky. Dobrý nápad. V reportáži působila přirozeně.
Reagovat
milik254
Přijde mi to trochu zvláštní. Dole pod ní v budově lidé bojují o život a ona si nahoře pinká s tenisákem.
Reagovat
sojka1
a mne toto zase prijde jako prehnana reakce... naopak, prisla je osobne podporit, podekovat jim, obdivovat je a "vzdala cest" tim, co umi nejlip. To bychom nemohli vubec nic, kazdou vterinou prece nekdo umira....
Reagovat
annah
+1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist