Světová jednička Bartyová se po 11 měsících vrátí v Melbourne

7. 1. 2021, 10:45
Aktuality 0
Světová jednička Ashleigh Bartyová se vrátí po téměř roční pauze na WTA Tour začátkem února na jednom ze dvou turnajů v Melbourne před Australian Open. Potvrdili to organizátoři.
Profily hráčů
Ashleigh Bartyová

Čtyřiadvacetiletá Australanka hrála naposledy koncem loňského února v Dauhá, kde vypadla v semifinále s Petrou Kvitovou. Po několikaměsíčním přerušení sezony kvůli koronaviru a následném restartu se už Bartyová loni na kurtech neobjevila a mimo jiné tak neobhajovala titul na Roland Garros.

Generálku na Australian Open obstarají dva turnaje v Melbourne, jež se budou hrát současně od 31. ledna do 6. února. Akcí Gippsland Trophy a Yarra Valley Classic se zúčastní 49 tenistek z první padesátky žebříčku, přičemž nejvýše nasazených 32 hráček bude rozděleno mezi dva turnaje.

Úvodní grandslam sezony začne v Melbourne Parku 8. února, kvůli koronavirovým opatřením zahrnujícím dvoutýdenní karanténu o tři týdny později než obvykle.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist