Švýcaři podlehli Řekům, Federerova výhra jim však k postupu do finále stačila

3. 1. 2019, 12:51
Aktuality 101
HOPMAN CUP - Švýcarští tenisté si znovu po roce zahrají finále Hopman Cupu. Dnes sice podlehli 1-2 na zápasy Řekům, ale už bod z úvodní dvouhry, který získal Roger Federer proti Stefanosi Tsitsipasovi, stačil obhájcům triumfu na vítězství ve skupině.
Belinda Bencicová a Roger Federer

Sedmatřicetiletý Federer zdolal o sedmnáct let mladšího Stefanose Tsitsipase ve dvou tie-breacích, které vyhrál 7-5 7-4. Hráči po většinu utkání kralovali na servisu a k vidění bylo osm čistých her.

"Bylo tam hodně málo nevynucených chyb a tenis to byl opravdu kvalitní. Klidně to mohlo jít do třech setů. Já se snažím udržet vysokou úroveň hry a mám z ní radost," uvedl dvacetinásobný grandslamový šampion Federer, jenž v Perthu vyhrál všechny své dvouhry. Dnes nečelil jedinému brejkbolu.

Řecko zápas otočilo díky výhře Marie Sakkariové nad Belindou Bencicovou a vítězství ve smíšené čtyřhře. V konečné tabulce tak obsadilo druhé místo se dvěma výhrami před Británií.

V sobotním finále Švýcaři mohou narazit stejně jako loni na Němce Anhelique Kerberovou a Alexandera Zvereva. Ti se  první místo ve skupině A utkají v pátek v přímém souboji s domácími Australany Ashleigh Bartyovou a Matthew Ebdenem.

"Budu to zítra pozorně sledovat a uvidíme, s kým se utkáme ve finále. Díky tomuto formátu je k vidění napínavý tenis," dodal Federer, jenž může vyhrát Hopman Cup potřetí v kariéře. Po loňském triumfu ovládl Australian Open.

Poslední bez vítězství skončily ve skupině B Spojené státy americké navzdory tomu, že Serena Williamsová stejně jako Federer vyhrála všechny své singly. Třiadvacetinásobná grandslamová šampionka pod "dohledem" dcery Alexis Olympie z tribuny porazila 6-1 7-6 Britku Katie Boulderovou, ale její parťák Frances Tieafoe podlehl 6-7 0-6 Cameronu Norriemu a Británie vyhrála i závěrečný mix.

• HOPMAN CUP 2019 •
Austrálie / Perth, tv. povrch
čtvrteční výsledky (03. 01. 2019)
• Skupina B •
Velká Británie - USA 2-1
Norrie - Tiafoe 7-6(4) 6-0 ... 1-0
Boulterová - S. Williamsová 1-6 6-7(2) ... 1-1
Boulterová/Norrie - S. Williamsová/Tiafoe 3-4(2) 4-3(4) 4-1 ... 2-1
Švýcarsko - Řecko 1-2
Federer - Tsitsipas 7-6(5) 7-6(4) ... 1-0
Bencicová - Sakkariová 3-6 4-6 ... 1-1
Bencicová/Federer - Sakkariová/Tsitsipas 3-4(4) 4-2 3-4(3) ... 1-2

Tabulka:
# JMÉNO V P Z S G B
1. Švýcarsko 2 1 6-3 14-6 97-74 2
2. Řecko 2 1 5-4 11-12 105-96 2
3. Velká Británie 2 1 4-5 9-12 77-96 2
4. USA 0 3 3-6 9-13 86-99 0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

101
Přidat komentář
COMEON
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes Nishi dobrý výkon s Dimitrovom, ze by konecne mohol ziskat titul?..

Zajtra bonbónik, Tsonga vs de Minaur...

Mladý Austrálčan raz može byť pred , Khachanovom, Tsitsipasom aj Zverevom, netreba zabudat ze je mladsi, este stále tínedžer..

2019 bude velmi zaujimava aj v sledovaní progresu, resp. stagnácie mladých pušiek..Okrem spomínanej trojice este Rublev, Shapovalov, Coric...Kyrgiosa a Thiema uz za mladých nepovazujem a objektivne treba za posledne roky skonstatovat, ze Kyrgiosovi uteká vlak, Thiem síce lepsie, na antuke mal smolu na Nadala, no mimo nej sklamanie.
Reagovat
gigin
No na USO hrál super. I pak na hardech velké zlepšení. Nick je v pytli se zdravím.
Reagovat
smazaný uživatel
Kyrgios, dobrá sezóna 2017 ked mal 21-22. Posledná sezóna mu ale vyslovene nevyšla, dostal sa mimo nasadenia, kde moze byt aj v aprili, ked uz bude mat 24, co je dost..A bez prenikavého vysledku na GS.. Zranenia sú, ale GS nevynecháva, chyba bude aj inde..
Reagovat
gigin
To uso a hardy jsem myslel Doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Viem viem, ja som hovoril uz len o Nickovi..

Thiem, hej.. Posledné dve USO mal aj smolu..Ale tiez, tento rok uz 26 a ten naozaj dobry vysledok na harde chýba. Na antuke naopak asi najlepší level tenisu vo vseobecnosti spomedzi "mladých". Pravdepodobne by mal dve RG, ale Rafa je v Parizi proste to najhoršie, čo ta moze v kariére stretnut :)
Reagovat
gigin
No Thiem má paradoxně největší titul z betonu :) ale jinak pravdu máš.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tož ten mu aspoň chvílu vydrží, určitě delší než kdyby byl z cihly.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud někdo Thiemovi porazí Nadala, tak může letos RG klidně vyhrát. Na antuce to má 2:2 i s Nolem a poslední dva utkání vyhrál Thiem. Ta prohra ve finále mu dodala určitě zkušenosti a v kombinaci s tím zápasem na USO s Rafou bude letos silný. Můj názor
Reagovat
steve79
Roger vyborny vykon. Zatim hraje nadočekavani dobře. Federer do stareho zeleza rozhodne nepatři.
Reagovat
Roger_Federer
To tu dlouho nebylo, Napoleonek opet v akci.
Forehende, muzes me ukazat kde, v ktere sazkovce si vzal ten kurz, nato, ze ,Federer vyhraje vsechny 4 granslemi 2000, diky.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tipáč to má :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Zverev má kurz 5000 :)
Reagovat
Kozoroh
Opět s problémy, ale znovu odchází No1e jako vítěz z kurtu. Měl špatný start do utkání, prohrával 1:4 v prvním setu a např. měl v tu dobu úspěšnost zisku bodů po 2. podání jen 29 %! Ale od zisku rebreaku pomalu začínal přebírat otěže zápasu.

Co si přeji, aby zítra proti RBA No1e vyhrál bez problémů, dva ztracené sety stačí.
Reagovat
Kozoroh
Novak s problémy, ale přeci jenom doservíroval druhý set! Idemo!! Ale to nejtěžší má No1e před sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Basilashvili, Khachanov, Thiem, Delpo..To bol proste extremny zreb a ukazuje sa, ze aj Nole by mal problem sa prehryzt..
Reagovat
Herbert_Hoover
Delpo?

Novak mi přijde nějaký fyzicky vyšťavený, nebo? :)
Reagovat
Marduch
jj, v poslední době vypadá, že mu nevoní hrát po těžším zápase hned další den. Jestli únava psychická, fyzická nebo jaká..
Reagovat
ipko
tak on ešte hraje štvorhru so svojim bratom a dostali sa až do semifinále..
Reagovat
Marduch
Jinak teď Basil dobře, ta raketa si o to svým provokativním postojem, jak tam stála tak vágně opřená jako by se nechumelilo, doslova říkala..
Reagovat
smazaný uživatel
No to bol Nadalov zreb z NY predsa. Sa necudujem, ze to neustál..

Dufam, ze za odmenu dostane v Austrálii niečo na sposob Laszlo djere, Ivan Ilyashka, z nasadenych potom Gasquet, Busta a Swartzman, ktory mu vzdy robil problémy, aby sa nepovedalo. V semifinale si uz clovek nenavyberá, Andersona by som strpel.
Reagovat
EllNino
Ilya Ivashka když už ... děkuji :)
Reagovat
Herbert_Hoover
:) Gasquet na AO nebude, tak toho si můžeš rovnou škrtnout. No, těžký los to byl, Djoker se musel popasovat jen s jedním z nich a jeho akcie hořely..Basi hrál vážně dobře, jestli tak bude pokračovat, tak na rychlejších površích to bude velmi nepříjemný soupeř pro každého. Spodní polovina pavouka teď v Dauhá vypadá oproti té vrchní celkem komicky. Jsem zvědav, jak se Nole vypořádá s Bautistou..ten taky umí přiložit pod kotlem, obzvlášť ze začátku sezony a Novak se pravděpodobně zase naběhá. Každopádně lepší los než Staník.
Reagovat
turista
Nic nehořelo. Djoker vyhrál zase ve 3.setu tak jako loni postupoval pavoukem v Cincinnati až k titulu. Basilašvili se prostě posunul úrovní hry nahoru. Koneckonců ty jeho dvě vyhrané pětistovky nebyly náhoda. Takévéto boje Novaka jen zocelí.
Reagovat
Nola
iste :D s tym rozdielom, ze Cincy je 1000 a Doha je iba 250.....
Reagovat
turista
Ano, ale na začátku sezóny jsou všechny 250 zatraceně kvalitně obsazené.
Reagovat
Kozoroh
S Thiemem by Djoker nešel do pěti setů a neschytal by od něj kanára. Dle mě jen Khačanov mohl Novakovi nadělat stejné problémy, jak Rafovi.
Reagovat
No-le
Dokonce bych řekl, že byl horším hráčem. Bez nápadu, stále stejná hra od BL a mnohdy i bez podání. Nevím, jestli to bude takto stačit na celkové vítezství v turnaji.
Reagovat
Nola
Nikoloz sa s tym neparal, ma skvely servis, FH, FH mu tam padal rychlostou, vacsou ako Noleho 2.servis, k tomu slusny BH, hra na velke riziko, ak mu to tam pada, je radost ho sledovat, Novak v uvodnom sete hral totalne s.acky, servis nulovy, aj ten prvy dokonca, dnes si este struhne znovu celkom zbytocnu stvorhru, asi sa potrebuje nacisto vystavit.....
Reagovat
Marduch
Ja nevim, snad bych dneska vsadil na to, ze mu dneska neco bylo nebo podmínky na kurtu nebyly optimální, vlastne se tim zapasem protrapili oba, z myho pohledu.. Basil stridal bh pinkacku s fh hit or miss, zatimco Nole jel temer vyhradne bh cross pinkacku. Taky po zapase Nole gestikuloval do boxu, ze to bylo na vuli.. S Fuckovicsem to byl o dost zabavnejsi tenis. Z posledních dvou zapasu mi přijde, ze Nole předvádí uplne totozny herni styl jako vloni, netroufám si odhadnout, jestli to bude letos stacit, bez durazne umisteneho bh po lajne se mi Nole zda pro soupere prilis čitelný..
Reagovat
turista
To ano, Novak momentálně hraje minimálně na riziko, ale myslím si, že když to bude potřeba tak Novak ten BH DTL zahraje. Zapomenout ho nemohl.
Reagovat
Kozoroh
No1e opět v problémech, v prvním setu dokonce prohrával o dva brejky. Ale před chvílí Djoker dosáhl brejku, tak snad půjde vývoj utkání správným směrem.
Reagovat
Mayo
Vrcholná forma Babrinka neuhral ani set. Djokovic zdá sa rad otáča z 0-1 :D
Reagovat
Pe3k
Jen sem Babrinku pochválil a on hned rupne, holt Babrinka...Mohl by rupnout i Veganovič ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic vyhra vsetky styri GS - kurz 45.
Federer vyhra vsetky styri GS - kurz 2000.

Lol. Dvaja univerzálni tenisti vraj :)
Reagovat
ipko
a Rafa kurz 10000000000000 :)
Reagovat
ipko
ide o to, že Roger má tu šancu väčšiu ako Rafa a to je o 5 rokov starší.. z Rafovho pohľadu je to smutné, ale je to realita..
Reagovat
smazaný uživatel
Si si pokecal sám so sebou.

Nabuduce si predtym pozri kurzy, aby si nerobil zo seba blbca :)
Reagovat
ipko
bože môj, bookmakeri vypisujú kurzy podľa aktuálneho postavenia v rebríčku, bez toho, aby niečo o tenise vedeli.. racionálne uvažujúci človek sledujúci tenis dlhší čas by si mal vedieť urobiť lepší úsudok :)
Reagovat
Pe3k
No Federerovi bude 40 nestartuje na RG tak jaký bude asi kurz?...
Reagovat
Denis92
Lol. To myslis vazne toto?
Reagovat
smazaný uživatel
No ved ja som Federera za univerzála nikdy nepovažoval. Pariz vyhaluzil a sanca, ze sa to niekedy bude opakovat je tak 1:2000.
Reagovat
EllNino
Přesto má jako jediný tenista v historii titul z modré antuky :) až tak neuniverzální je :)
Reagovat
Pe3k
Ano Peťko, Paříž to byla taka haluz, že tam byl 5 v řadě ve finále a jediný kdo ho dokázal zastavit byl nejlepší antukar všech dob, takže jak říkáš, haluz :D
Reagovat
Denis92
To by tam najprv musel hrat, aby ju mohol vyhrat a teda vsetky 4 GS.
A ako by asi vyzeralo taketo kurzove porovnanie pred 10 rokmi?

Ved toto je uplna pi*ovina, co si tu teraz vytiahol..
Reagovat
smazaný uživatel
Pred 10 rokmi vstupoval do sezóny 2009 s jedným GS z minulej sezóny. Rovnako ako teraz :)
Reagovat
janek_da
Koukam, ze ted jsi v puntickarskem modu. Toho si vazme, ten je jednou za 10 let.
Reagovat
Pe3k
Vytahovat ty největší možné nesmysly jen aby někoho naštval to je prostě On.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím s tebou. Za éry Fedal byl Federer druhy nejlepší antukar na okruhu. Nebýt Nadala tak má 25 GS a 130 titulu. Rikat, ze není univerzální je kravina stejně tak, jako rikat, ze Nadal umí hrát jenom na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
PS: ten neuniverzalni Federer je pořad jediný, kdo dal Nadalovi kanara na antuce a 2x !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale tu partička tvojich súputnikov nizsie, o niečo fanatickejších, uz roky nic iné nehovorí :)
Reagovat
Mayo
45? To sa oplatí naložiť (:
Reagovat
Kozoroh
Víš, že pokud Roger získá jakýkoliv GS titul, počínaje AO 2019, tak překoná Rosewallův věkový rekord?
Reagovat
Patik
Rafa medzi tými kurzami asi ani neni veď asi aj vedia že ich ani nedokončí :)
Reagovat
peRFect
Pravděpodobnost že kanadské bodování NHL letos vyhraje Malkin je 1/2000.
Pravděpodobnost,že jej vyhraje McDavid je 1/10
Zhruba stejné stovnání s tvoji tabulkou.Šašo.
Reagovat
Mayo
Malking je už starý pán na vyhravanie KB
Reagovat
skott
nemůžu si pomoc, ale ten Tsitsipas je hroznej vůl, zápas ve kterém o nic nejde, všichni ostatní na kurtu se to snaží odlehčit včetně Sakkari, jedinej on do toho celou dobu řeže jako šílenec, Belindě pomalu ustřelí hlavu a na konc oslavuje jakoby vyhrál GS.
Reagovat
Herbert_Hoover
Prahl po krvi za singla, ve kterém hrál dobře, ale nestačilo to :)
Reagovat
skott
asi jo, vypadalo to že si musí něco dokázat...
Reagovat
Herbert_Hoover
No, ale přitom může být naštvaný na sebe, "stačilo" dopodávat..Roger sice od stavu 1:4 zahrál pěkné míče, ale pořád to měl ve svých rukách a double fault při 5:5 to už byl hřebíček..no ono porazit Fedexe v čemkoliv je výzva, ať už je to mix, exhibice nebo singl a ostrý zápas. To, že to bral vážněji mu asi nejde úplně zazlívat. Spíše těm ostatním. Přeci jen dělat srandu můžou během nějaké dobročinné exhibice s mikrofony u pusy, jejíž výtěžek jde na charitu..
Reagovat
Pe3k
Roger je jeho idol a tak se chtěl co nejvíce ukázat.
Reagovat
skott
ok, neviděl jsem ten singl, jak píše Herbert, ale v tomhle zápase už bylo pozdě se předvést. I s takovým Zverevem byla na Hopmanu sranda.
Reagovat
Pe3k
Já zas (ztm) neviděl ten mix, ale v podstatě jsem raději když je někdo premotivovany na exhibici než když Gyros nebo někdo jiný vypouští zápasy...
Reagovat
Herbert_Hoover
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne príde celkom sympatický, trochu mu chýba šťava, aby som mu vyslovene fandil, ale mozno sa vyprofiluje..Ukazal aspon chtíč, podla mna to nebolo za hranou, lepsie ako tie falošné úsmevy,
tore sa tvaria, ze im o vysledok nejde, ale pritom ide.
Reagovat
skott
tak tady ale bylo už rozhodnuto. Hopman Cup byl vždy i o srandě, i když samozřejmě o výsledek jde. Přišlo mi prostě, že ostatní se chtěli bavit, jen on se snažil všechno zabít, po Belindě tam střelil několikrát a vypadalo to na konci, že se jí to moc nelíbilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Moze byt. Ale táto športová, možno až nezdravá súťaživosť je ideálna vlastnosť, aby niečo dokázal...Je to ešte mladý rošťák a na Federera pozeral posledných 10 rokov len v TV. Po tej vyhre bol pri mikrofóne až dojatý, prišlo mi to milé a smiešne zároveň, ale u mne dobrý :)
Reagovat
ipko
tak finále je isté.. no a doňho by som si viac asi prial Austráliu ako Nemecko.. kvôli tomu že finále proti domácim by malo skvelý náboj s Nemcami hrali už minulý rok.. celkovo Ebden s Bartyovou tu predvádzajú skvelý tenis a vôbec by som sa nečudoval, ak by zajtra postúpili..
Reagovat
Herbert_Hoover
Němci vyhrajou 2:0 :)
Reagovat
turista
Australani jsou tam fakt dobří. To máš pravdu.
Reagovat
Pe3k
https://youtu.be/6ymakjhN2Y8

Roger i přes svůj pokročile pokročilý věk kosí jednoho soupeře za druhým ;)
Tahle sezóna by mohla být top a to nepíšu jako fanda RF, ale tenisu obecně.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Tahle sezóna může být TOP. Stará dobrá TOP10 je zpátky. A Rodži dneska klasik, FH luxusní, BH cross slušný, po lajně nic moc, serve standard, pohyb místy neskutečný.
Reagovat
Pe3k
Mura Del Po jsou bez šance, Nadal dost možná taky, takže stará dobrá top 10 určitě ne. Dobrá zpráva je návrat Babrinky do vrcholné formy, jenž může gradovat na AO a pro Novaka to bude asi největší strašák na gs. Rao, Nisi, Dimi ta Ztracená generace bude mít dobrý rok k tomu přidej young guns Zod, Šapo, Tsitsi, Medvěd a old Goats Roger a Novak, myslím že se máme na co těšit.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad máme pravdu. DelPo má takovou smůlu prakticky celou kariéru, uvidíme co Můra. Od Rafy mimo antuku nic moc nečekám, každý rok to bude mít na hardu tězší. Nemyslím teď herně, ať se Rafafans neurazí, ale hlavně zdravotně. Od AO je více v nemocnici, než na kurtu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, jestli se o někom dá bez uzardění tvrdit, že jeho největším kariérním soupeřem byla zranění, tak je to právě JMDP.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kokkinakis..neskutečné, při čem všem on se dokáže zranit. Ale ještě je brzy bilancovat jeho kariéru. Dalo by se říci i Soderling, i když nešlo přímo o zranění. Každopádně je to smutný příběh. Téměř jedním dechem pak můžeme dodat ještě Ančiče, i když ten se mi zdál vždy trošku přehypovaný..Delpo z těch všech rozhodně největší potenciál a zranění mu zkřížila cestu nejdříve..(co do jeho věku).
Reagovat
janek_da
"dobry" byl i Nalba
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo mozno vynechal o nieco viac GS ako Rafa. Ale vzhladom k tomu, ze za celu karieru a desiatky zucastnených GS vyhral ten jeden jediný, tak tych 10-15 vynechaných GS by jeho celkové cisla zrejme moc neovplyvnilo.

Naopak ked vynechá 10GS, 17-Grandslamový vítaz, logicky to jeho cisla vyrazne ovplyvnuje. Lsn v Austrálii Rafu 3-krat vyradilo zranenie, ziadny iny super ani dvakrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastne áno, Hewitt. Raz v piatich.. Ked mal Rafa 17 a 18 rokov..No vidis, to bola zlatá generácia hardarov, Nadal koncil prvy tyzden :)
Reagovat
spaniel
To je blbost. Zraneni Delpa nebylo na 1GS. Ztratil 2 roky pote co zazaril jak kometa. Po kazde operaci mi trva rok nez se zacne blizit ke svemu maximu. A to z 2009 nikdy uz nedosahl.
Reagovat
smazaný uživatel
Po vyhranom USO, odohral este niekolko turnajov, ziaden nevyhral. V Austrálii2010 sa nedostal ani do stvrtfinále, Šangaj a Pariz Masters uplny prepadak. Co presne bola jeho uroven?..Rozujme pod urovnou nejaký standard, nie ojedinelý turnaj, kde ak by Federer nezblbol, nehra sa vo finále ani 5 setov..

Delpo je skvelý, ale za velkou stvorkou uz s patricným odstupom.
Reagovat
spaniel
Ty jo, ty zas placas. 2009 porazil Nadala 3x v rade (asi proto ho snizujes, jako obvykle). Ten rok porazil 2x i Federera. Tolik k jeho top urovni a podle tebe zaostavani za big 3...
Po US Open vzdal na dvou turnajich a na AO uz sel se zranenim zapesti. Po AO mesic nehral, pak zkusil a opet vynechal dalsi turnaje, az sel v kvetnu na operaci.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj a myslím si, že ten rok by JMDP dal i RG, nebýt toho, že Roger po vyřazení Rafy Soderlingem chtěl ten pařížský titul získat, i kdyby ho měli z kurtu odvézt nohama napřed, tak ten zápas s ním otočil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tehdy tam hrálo hodně roli to, že Rogerovi chyběl poslední GS na zkompletování toho kariérního. Otáčel i zápasy s Haasem, kterého před tím zápasem porazil 7x za sebou a v dalším souboji mu dal zase 3:0. Ztratil set s Acasusem, nebo Mathiem. Tady to je zrovna špatný turnaj na polemiku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Teď koukám, že jsem tu formulaci překombinoval, vypadá to, jako by měl JMDP otáčet zápas s Rogerem, ale ono to bylo opačně, Roger až do pátého setu tahal za kratší konec, ale silou vůle to nakonec dotlačil do finále. JMDP naproti tomu do semifinále ztratil jediný set a myslím, že by ve finále dal i Robina, v roce 2009 jej porazil předtím i potom.

Ale samozřejmě, jsou to spekulace, počítá se samozřejmě jen to, co se stalo, ne to, co se mohlo stát, jak si myslí někteří.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná uznatelná spekulace je ta, že kdyby Soderling nevyřadil Nadala, tak by to Roger s největší pravděpodobností asi tehdy nevyhrál a je otázka, zda vůbec někdy. Naštěstí se to stalo a on i Fedfani mají klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Boze moj :)

A v roku 2015 porazil 3x Nadala Fognini :)...Ked teda argumentuješ Nadalom a jeho mizernou formou po zranení v roku 2009...Cely zivot pises, ze H2H nemoze byt bernou mincou, ze tou su vysledky, a teraz popieraš sám seba..

Urovnou by sa nemal rozumiet jeden ojedinelý turnaj, opakujem..Delpo smolu na zranenia mal, ale tvrdit, ze ak by bol zdravý, vyhrával by GS je nezmysel jak mraky. Kedze vyhral len jeden jediný, ziadny masters, ziadne finále GS, ziadna vyhra na turnaji po USO09...Suche fakty
Reagovat
spaniel
Nadal 2015 byl v totalni krizi, kdy prohraval s kdekym. A vidim, ze Jezisek ti neprinesl rozum, bohuzel. Po US Open tezko mohl vyhrabat turnaje, kdyz uz marodil. Delpo dokaze porazet big 3, vcetne Novaka, kdyz ma den. Takze je dost pravdepodobne, ze by nejaky GS pridal. Nikde nepisu, ze by jich vyhral 10.
Reagovat
smazaný uživatel
V čom bol Nadal v druhej polovici sezóny 2009 lepší ako Nadal v roku 2015?..Aj vies vysledkx,
alebo len cucáš z prstu ty smutný šoumen :)

Del po premarodil?..A kde?...Ved odohral normálne turnaje, kde nasiel svojich premozitelov, spaniel rozprávkar..:)...Kde mal ten svoj standard na TM, v Austrálii, ha?..
Reagovat
spaniel
Jakykoliv Nadal 2009 je lepsi nez ta komedie z 2015.
Delpo vzdal po US na dvou turnajich. Na TM byl ve finale a porazil Rogera.
Zapesti si zranil jeste pred AO 2010 a po nem uz vynechaval.
Umis apon cist, ty koalo? Big 3 porazil celkem 17x. Na GS by mohlo stacit porazit jednoho. Kde beres tu nafrnenost tvrdit, ze by to nedokazal?! Klidne mohl mit 3-4.
Reagovat
smazaný uživatel
A kolko z tych 17 vyhier bolo na GS?..

Bavime sa o Gs, preco pletieš zápasy, ktore su irelevantné?..Treba trochu zapojit mozog do vyssej ako jednotkovej sustavy, ak tam más ten switch..Nemas, co?..

Nadal v druhej polovici 2015 vyhral turnaj, hral SF turnaja majstrov, kdezto v 2009 uhral velké nic..Fakty bejbe, s tým si hlavu netrap..
Reagovat
spaniel
Kolik z tech GS hral Delpo aspon na 60% toho, co umi.
Reagovat
Kozoroh
No jo, jenže Novaka na GS nikdy neporazil. Zrovna jemu by žádný GS titul DelPo nevzal, na to bych dal ruku do ohně.
Reagovat
spaniel
Porazil ho na olympiade, kterou Novak moc chtel. Myslet si to muzes, u tebe nic jine ani neprekvapi.
Reagovat
Kozoroh
Předhazuješ mi tady zápas, který byl hrán na dva vítězné sety. GS se hrají na tři vítězné, což je podstatný rozdíl. Škoda, že ti to musím vysvětlit polopaticky, holt každému to hned nedojde - DelPo na No1eho v zápasech na TŘI VÍTĚZNÉ SETY neumí.
Reagovat
spaniel
Delpo neumi? Vzdyt poslednich 8 let je bud zraneny, nebo se vraci do formy. Ale fajn ze z toho vychazis :D Ty jsi fakt jen Noleovce, vsichni ostatni jsou nuly. Vitej v trollhand klubu.
Reagovat
Kozoroh
Jo, tak loni na US Open nebyl ve formě? To je mi novinka :D
Reagovat
spaniel
Ne ve forme z 2009. V te uz nebyl nikdy, jen se k ni zacal blizit, tak vzdy dalsi zraneni.
Reagovat
smazaný uživatel
Len preto, ze vyhral jeden 5-setovy zápas?..S Big 3.

Odohral ich na GS aj neskor s Big 3, mozno mal akurat viac smoly, resp. to súperi nepodcenili, ked boli o set a break hore :)
Reagovat
Pe3k
Lol, dobrovolně přijít o ruku :D
Reagovat
Kozoroh
No tak napiš, na kterém GS by Juan Novaka obral o triumf. Vysyp sem své tipy :-P
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist