Tenis miluji. Nemám důvod končit, vyvrací fámy Na Li

14. 4. 2011, 14:14
Aktuality 0
Jsou to pouhé fámy, tvrdí Číňanka Na Li o spekulacích, že by měla ukončit kariéru. Finalistka Australian Open od Melbourne ještě nevyhrála a utnout šňůru pěti porážek v řadě se pokusí příští týden ve Stuttgartu. Formu na antukové turnaje ladí v Mnichově.
Profily hráčů
Na Li

Na Li zažila snový vstup do sezony. V Sydney si připsala svůj čtvrtý titul na okruhu WTA, když ze stavu 0-5 v prvním setu otočila finále proti Kim Clijstersové, a následně si na Australian Open zahrála poprvé v grandslamovém finále. O titul ji připravila až Belgičanka Clijstersová.

Jenže osmadvacetiletá Číňanka, kterou trénuje její manžel, na dalších čtyřech turnajích nevyhrála jediný zápas a po pěti porážkách v řadě (Na Li nestačila postupně na Clijstersovou, Wickmayerovou, Zakopalovou, Shuai Peng a Larssonovou) světem letěly spekulace, že s tenisem možná skončí.

Sama tenistka, jež si v letošní sezoně tenisem vydělala už 1,18 milionů dolarů, ale zvěsti o pověšení rakety na hřebík popřela. "Momentálně se v Mnichově tvrdě připravuji na antukovou sezonu a doufám, že se zbavím špatné formy," píše Na Li na svém blogu. "Apríl už byl. Prosím, nevěřte všemu, co se říká. Tenis miluji, je to můj život a budu v tom pokračovat," dodala z Bavorska aktuálně sedmá hráčka světa. 

Příští týden by se hráčka z Číny měla představit na antuce ve Stuttgartu, kam je přihlášena společně se světovou jedničkou Caroline Wozniackou, Verou Zvonarevovou, finalistkami loňského French Open Stosurovou a Schiavoneovou, či Češkami Kvitovou a Šafářovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist