Tenisové hvězdy pomohou Haiti

19. 2. 2010, 18:13
Aktuality 5
Unikátní souboj čtyř tenisových velikánů uvidí fanoušci před startem březnového turnaje v Indian Wells. Exhibiční zápas ve čtyřhře tu sehrají aktuální světová jednička Roger Federer s americkou legendou Petem Samprasem, kteří vyzvou Andre Agassiho a Rafaela Nadala. Zisk ze souboje držitelů dohromady 44 grandslamových titulů půjde na pomoc obětem zemětřesení na Haiti.
Rafael Nadal a Roger Federer

Ojedinělá možnost sledovat dva nejlepší tenisty historie hrající spolu proti svým tradičním soupeřům má být pro tenisové fanoušky pořádným lákadlem, aby neváhali vynaložit finanční prostředky na pomoc Haiti. "Naším cílem bylo připravit pro fanoušky nezapomenutelný zážitek, což by se mělo projevit na výši vybraných peněz," uvedl pořadatel akce Larry Ellison.

Exhibiční utkání, které se uskuteční 12. března, má navázat na podobnou akci nazvanou "Hit for Haiti", která proběhla před lednovým Australian Open a získala pro Haiti zhruba milion dolarů.

Souboje osmatřicetiletého Samprase a devětatřicetiletého Agassiho patřily k největším tenisovým událostem devadesátých let. Podobně je tomu od roku 2004 mezi Federerem a Nadalem, kteří se dlouho přetahovali o post světové jedničky.

pva, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Vojtiik
nechcete mi tam nekdo zaplatit letenku a vstupne ? :)))
Reagovat
marika
Uvidíme tu exhibici někde? Nebo se to vysílat nebude? To by byla škoda.
Reagovat
a.magerova
No uvidíme uvidíme.... jestli TO někde uvidíme :-))
Doufáme, že jo, alespoň na youtube.
Reagovat
marika
Takže Rafa už má koleno v pořádku? Neví někdo jak to sním vypadá?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist