Tenisové krásky zapózovaly v plavkách

10. 2. 2009, 21:30
Aktuality 4
Slovenka Daniela Hantuchová a další dvě tenisové krásky Maria Kirilenková z Ruska a Tatiana Golovinová z Francie se převtělily do rolí modelek a zapózovaly pro populární plavkové vydání amerického časopisu Sports Illustrated. Trojice plavovlásek předvedla své půvaby během pětidenního fotografování na plážích v Dominikánské republice.
Daniela Hantuchová

"Stát se součástí tohoto vydání Sports Illustrated pro mě byla jedinečná zkušenost. Byla to vzácná a zábavná možnost, abych se lidem představila jinak než na kurtu," komentovala pózování v exotických exteriérech Hantuchová na serveru ženského okruhu WTA. Plavkové vydání připravil americký magazín už po šestačtyřicáté, loni si ho prohlédlo 66 milionů čtenářů.

Videa z focení:
Daniela Hantuchová
Maria Kirilenková
Taťana Golovinová

Trio hráček nafotil přední sportovní fotograf Walter Iooss Jr. V minulosti se čtenářům Sports Illustrated představily v plavkách také Maria Šarapovová, sestry Williamsovy, Anna Kurnikovová a Steffi Grafová.

Na prestižní titulní straně se letos objevila třiadvacetiletá izraelská modelka Bar Refaeliová, přítelkyně herce Leonarda DiCapria. V plavkách se na obálce v minulosti objevily i Češky Petra Němcová nebo Veronika Vařeková. Z tenistek také Srbka Ana Ivanovičová nebo přítelkyně Andyho Roddicka Brooklyn Decker.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
skott
Vsechny tri jsou samozrejme krasne, ale souhlasim, ze bych radsi pral Tati navrat na kurty:-)
bohuzel fotograf je absolutne bez spetky invece, protoze uplne ve stejnych pozach fotil Marii Sharapovou...
Reagovat
smazaný uživatel
Brooklyn Decker byla už i v loňském vydání ;)... raději bych viděl Taťánu zpátky na kurtu a ne pózovat v plavkách :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Kirilenko je prostě kus:))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist