Thiem se po dlouhé pauze vrátí k tenisu příští týden v Marbelle

25. 3. 2022, 10:17
Aktuality 32
Rakouský tenista Dominic Thiem se po téměř roční pauze zaviněné zdravotními problémy vrátí na kurty příští týden na challengeru v Marbelle. Vítěz předloňského US Open to oznámil na Instagramu.
Profily hráčů
Dominic Thiem

"Přišel čas, abych si po té dlouhé přestávce vyzkoušel soutěžní zápasy," uvedl osmadvacetiletý Thiem, který kvůli vleklým problémům s rukou nehrál od červnového turnaje na Mallorce.

Aktuálně až 50. hráč světa Thiem nebude jediným navrátilcem v Marbelle. V Andalusii se rovněž díky divoké kartě po více než roční přestávce zaviněné zraněním představí trojnásobný grandslamový vítěz Stan Wawrinka ze Švýcarska.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

32
Přidat komentář
Mantra
napodobí Balkánce, který po dosažení karierního GS prostě vypnul a pak se hledal. Thiem se taky po dosažení toho svého cíle hledá a ještě bebí, to se nastřádá.
Reagovat
Krisboy
Ale je pravda, že při představě vzájemného zápasu Thiem-Wawrinka v nejlepší formě mi jde mráz po zádech smile
Snad se toho ještě dožiju smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak bezpochyby by to byl zajímavý zápas, na vrcholné úrovni obou dvou spolu hráli jednou. S Thiemem jsou to ale pestré souboje ať už hraje s kýmkoli, i s Nadalem, Djokerem, Zverevem, Tsipem, když ti hráli dobře.
Reagovat
Rafaeoli25
Myšleno ti dva posledně řečení.
Reagovat
Patik
a teraz si predstav že by to bol len nejaký štvrťfinálový zápas..a v semi volaký Federer Thiem a finále ešte lepšie obsadenie..buuum..mindblowing..ale nie..ja radšej Nadal Cressy.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale nemůžeš porovnávat 250ku s turnaji nejvyšších kategorií.
Reagovat
Patik
máš pravdu...tak Nadal Norrie smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Norrie je tady takový fackovací panák, ale dost neoprávněně. Za poslední dvě sezóny udělal obrovský pokrok a podívej se jen např.na jeho vzájemné zápasy zrovna s Thiemem. Cameron žádný chcípák opravdu není.
Reagovat
Patik
podľa mňa je..chlap skoro dva metre a údery jak baletka.. forehand a backhand môžu si podať ruky s Mandarinom..to sú také údery že uu jojky trošška ťa prrežženieme..jeden forhendík po čiaročke krôčik doprava..pozzor na thopánočšku..smile
Reagovat
Rafaeoli25
Hm a k čemu jsou ranařům jako jsou Opelka a spol. rány jako z děla, když nejsou tak komplexní jako Norrie. Je to mimořádně chytrý a kvalitní hráč, co hraje hlavně hlavou.
Reagovat
Patik
netvrdím že má byť ranár ako opelka ale keď si predstavím aké forehandy dáva občas taký ľavák Shapo..alebo aj Nadal..a ten Norrieho backhand to je technický otras a slabota.
Reagovat
Rafaeoli25
Hm a vidíš, přesto to stačí, aby byl dokonce lepší v žebříčku než Šapo. Otázka tedy i na další, k čemu jim jejich rány jsou, když dělají mraky chyb, co Norrie nedělá?
Reagovat
Patik
Keby ale Šapo herne zapol a má v hlave trošku viac tak má oveľa väčší potenciál ako Norrie..ten je už so všetkým na maxime.
Reagovat
Krisboy
Lepší obsazení než Thiem-Federer? Hm, tak to už nevím...snad jen s J1rkou smile
Reagovat
Patik
Djokovič Federer..Wawrinka Djokovič..
Reagovat
Rafaeoli25
Ale kam se to prostě hrabe na Federer vs Nadal, málo platné no.
Reagovat
Patik
ich zápasy ma nebavia..to nemá šmrnc..jednak hrajú proti sebe podľa jednej a tej istej šablony dokola..a za druhé sú jak dvaja diplomati furt len samí rešpekt a gratulačne statusy ktoré mi lámu srdiečko..skutočnú iskru majú zápasy Federer Djokovič..to je pure masterclass a poriadna rivalita nielen na kurte.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak jiskru mají zápasy Big3 napříč, každý to vidí jinak. Všechny jejich souboje jsou zajímavé, z mého pohledu ano.
Reagovat
Patik
zaujímavé sú..ale trebárs taký Fedal..už všetci vieme o čom tie zápasy sú..Nadal sa mu bude tlačiť celý zápas do backhandu a Federer s ním nikdy nejde pinkať a sype mu tam winnery jeden za druhým..ale keď idú proti sebe Djokovič Federer tak to je ako šachová partia..žiadna výmena nemá nejaký vzorec ich výmeny nemajú presný algoritmus..navyše to medzi nimi iskrí aj vďaka Srdjanovi mimo kurt o to lepší náboj tie zápasy majú..Fedalovci sa furt len rešpektujú Djokovič s Federerom ich rešpekt je sílený.
Reagovat
Patik
Djokovič Nadal už nemajú iskru vôbec..možno len na antuke..na harde sú to zápasy hodné prvých kôl.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Patik
Už ani neviem aký je to pocit keď hrával ešte motivovaný Thiem v topforme..backhandové kladivá po čiare..alebo Wawrinka..alebo Federer..to bola top10...bejvávalo..
Reagovat
Frantz
alebo Federer... smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Patik retard :)

Sa nezapre.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale to zase ještě pořád tak dlouho není.
Reagovat
Patik
Príde mi to akoby to bolo 10 rokov dozadu..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Thiem byl na svém topu ještě na podzim 2020, Wawroš hrál výborně ještě tři čtyři roky zpátky a Roger ještě v červenci 2019 dokázal zahrát naprosto špičkové zápasy a byl v první pětce. Zas tak dávno to není, ač se to může zdát smile
Reagovat
Rafaeoli25
Plus DelPo v roce 2018, Nisikori také než totálně do háje. Murray. Prostě zranění spoustu hráčů nakonec rozložilo. Neztratili formu, ale tělo prostě řeklo ne.
Reagovat
Patik
No jo.. Aj korona rekla ne..
Reagovat
Rafaeoli25
Korona to všechno tak trochu dorazila, bohužel dotyční nehrají ale hlavně a jen kvůli těm svým nekončícím zdravotním trablům smile
Reagovat
Krisboy
Jj, tenkrát byli v Top 10 ještě skutečně Top hráči, dneska už tam může kdekdo smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tenkrát? Tak Thiem byl na vrcholu ještě rok a půl zpátky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist