Thiem stále není fit. Kvůli problémům s kolenem nebude hrát v Bělehradu

16. 4. 2021, 10:12
Aktuality 1
Dominic Thiem opět oddálil svůj návrat na kurty. Nejlepší rakouský tenista poslední turnaj absolvoval před měsícem v Dubaji a vrátit se měl už na právě probíhající akci v Monte Carlu. Místo toho však vynechá i blížící se podnik v Bělehradu a na turnaje se vrátí nejdříve na začátku května v Madridu. Důvodem je zranění kolene.
Profily hráčů
Dominic Thiem

Letošní sezona je pro 27letého rodáka z Vídeňského Nového Města zatím obrovským zklamáním. Kromě mizerné bilance 5-4 se totiž vítěz loňského US Open trápí i zdravotně. Kvůli problémům s chodidlem vynechal Masters v Miami i právě probíhající Masters v Monte Carlu a do antukového jara nevstoupí ani v příštím týdnu v Bělehradu, kde bude hlavní hvězdou světová jednička Novak Djokovič, bratr pořadatele Djordjeho Djokoviče.

"Bohužel musím zrušit svůj start v Bělehradu. Bolí mě koleno a musel jsem vyhledat lékařskou pomoc. Naštěstí to není vážné, ale rozhodně nemůžu v příštím týdnu nastoupit," napsal Thiem v prohlášení.

Aktuální světová čtyřka doufá, že se do akce vrátí na začátku května na Masters v Madridu. "Na začátku května chci být stoprocentně fit a hrát svůj nejlepší tenis. Mám i jednu pozitivní zprávu: můj kouč Nicolás Massú za mnou včera přijel do Rakouska a budeme trénovat, i když musím být opatrný. Mým velkým cílem je samozřejmě letošní French Open, v Paříži musím být v nejlepší formě."

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
paddy
Malé Rolland Garros sice přišlo o jednu ze dvou hlavních hvězd, ale přesto zůstává nejdůležitějším turnajem příštího týdne. Nikde jinde, ani v Barceloně, totiž světová jednička hrát nebude, že ano? smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist