Thiem v deštivém pětiseťáku udolal Djokoviče a znovu po roce vyzve ve finále French Open Nadala

8. 6. 2019, 16:05
Aktuality 74
FRENCH OPEN - Dvouhra mužů bude mít ve finále French Open stejné obsazení, jako před rokem, neboť jedenáctinásobného šampiona Rafaela Nadala vyzve opět Dominic Thiem. Pětadvacetiletý Rakušan v dnešní semifinálové dohrávce, která byla znovu kvůli dešti na hodinu přerušena, udolal 6-2 3-6 7-5 5-7 7-5 světovou jedničku Novaka Djokoviče.
Dominic Thiem (© AFP)

Dominic Thiem hrál semifinále na Roland Garros už čtvrtý rok po sobě a podruhé v něm slavil úspěch. Letos v boji o finále udolal světovou jedničku Novaka Djokoviče, s nímž vyhrál třetí z posledních čtyř soubojů na antuce a celkovou bilanci tak upravil na 3-7.
Pětadvacetiletý Rakušan proměnil v dramatické koncovce duelu, který se hrál čtyři hodiny a 19 minut, třetí mečbol. První dva při svém podání za stavu 5-4 v posledním setu nevyužil, uspěl až na třetí pokus na returnu a ukončil Djokovičovu sérii 26 vítězných zápasů na grandslamech a šanci na zisk druhého nekalendářního grandslamu.

Utkání pořadatelé v pátek přerušili (podruhé) a přeložili kvůli dešti a silnému větru za stavu 3-1 pro Thiema ve třetím setu. Ani dohrávka nešla hladce, další hodinová pauza musela být kvůli vydatné přeháňce zařazena za stavu 4-1 a 40-40 pro Rakušana v páté sadě.

I tentokrát pauza více prospěla Djokovičovi, který po triumfech na předchozích třech grandslamech počínaje loňským Wimbledonem toužil uspět i na čtvrtém v řadě. Ve hře nervů dokázal odvrátit dva mečboly a vyrovnal na 5-5, Thiem se pak ale dokázal znovu zmobilizovat a zápas dotáhl k postupu.

"Nikdy není snadné znovu začínat a pak zase zvolnit, nahodit systém na 100 procent a pak zase v šatně vypnout na nulu," řekl Thiem. "Ale když člověk vyhraje, je všechno fajn," komentoval Thiem.

O první grandslamový titul si Thiem zahraje proti Rafaelu Nadalovi, s nímž ve vzájemné bilanci prohrává 4-8. Všechny čtyři výhry slavil na antuce, tu poslední v dubnu v Barceloně, ale na French Open ve třech střetnutích neuhrál ani set. Naposledy v loňském finále.

"Pokaždé, když tady někdo postoupí do finále, je to vždycky proti Rafovi," smál se Thiem. "Vloni to byla úžasná zkušenost a já se letos pokusím udělat všechno o něco lépe," dodal.

Třiatřicetiletý Nadal, jenž v Paříži usiluje o rekordní dvanáctý titul a celkově 18. grandslamovou trofej, si postup vybojoval už v pátek. V úvodním semifinále Španěl porazil velkého rivala Rogera Federera ze Švýcarska hladce 3-0 na sety a navíc má o 25 hodin více času na odpočinek, než Thiem.

• FRENCH OPEN 2019 •
Francie / Paříž, antuka, 42,661.000 dolarů
sobotní výsledky mužů (08. 06. 2019)
• Dvouhra mužů - semifinále •
Thiem (4-Rak.) - Djokovič (1-Srb.) 6-2 3-6 7-5 5-7 7-5
• Čtyřhra - finále •
Krawietz/Mies (Něm.) - Chardy/Martin (Fr.) 6-2 7-6(3)
JUNIOŘI
• Dvouhra - finále •
Rune (7-Dán.) - Kodat (USA) 6-3 6-7(5) 6-0
• Čtyřhra - finále •
Pucinelli de Almeida/Tirante (5-Braz./Arg.) - Cobolli/Stricker (It./Švýc.) 7-6(3) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

74
Přidat komentář
steve79
Noleho vypadnuti je šok. Co si budeme nalhavat. Thiem hral vyborne, ale Novak se od AO do toho nemuze dostat. Jsem zvedavy jak na tom bude s motivaci ve Wimbledonu.
Reagovat
MarcelPersch
Já si myslím, že určitě, v minulosti to přece předvedl několikrát, že se mu část sezóny nepovedla, 1 nebo GS, což ho asi dostatečně motivovalo k tomu, aby pak zase nějakou dobu dominoval. Já od nej nicméně žádný GS neočekává letos, na wimbledonu ho podle me vyřadí Federer nebo někdo jiný a na US tentokrat taky neuspěje, ale očekávám zlepšení v ostatních turnajích, tipuji 3 masters + Peking a možná turnaj mistrů.
Reagovat
smazaný uživatel
Na minuloročný W. isiel úplne v inom rozpolozeni ako tento rok. Prichádzal z nuly, motivovaný na návrat.

Na najblizsi pride po páde z vrcholu a vtedy sa motivácia hladá o poznanie tazsie.
Reagovat
MarcelPersch
Proto jsem říkal, ze žádný GS pro nej letos, ale určitě najde více motivace do Wimblasu než do FO.
Reagovat
smazaný uživatel
Na FO bol extremne motivovaný. Sám spomínal, uz v Austrálii, ze Pariz je ultimate challenge. A na to sa sustredil. Uvidime aky bude zreb, ale ak sa najde nebezpečný protivnik, Djokovica moze zaskocit..
Reagovat
steve79
A o dost bude take zajimavy boj o svetovou jednicku. Nedivil bych se kdyby po Shangaji byl prvni Roger nebo Rafa. Fedex od Dubaje hraje opravdu vyborne. Od Dubaje utrpel jen tri porazky.
Reagovat
Mayo
Motivácia bude vyhrať Wimbledon. O to viac, keď na FO neuspel. Na W bude najväčší favorit.
Reagovat
smazaný uživatel
W je prilis skoro. To obrovske sklamanie bude Djokovica dlhsie boliet.
Reagovat
Marduch
Nole vyhral W nekolikrat prave navzdory (nebo spise diky?) zklamani na RG..
Reagovat
Fazzzy3
Malo by. Ale vidíš to reálne Peter že je stále najvačším favoritom na W ? Prial by som si iné mená na W vo finále.
Reagovat
panzer.dragon
čím víc RG titulů rafa vyhraje tím víc bude branej jako antukový specialista.. pokud zejtra vyhraje tak rovný dvě třetiny jeho GS titulů budou z antuky
Reagovat
Frantz
a??
Reagovat
panzer.dragon
prostě utvrdí svojí pozici antukovýho specialisty, jen takovej faktík, nic víc
Reagovat
smazaný uživatel
8 GS mimo svoj naj GS djokovic = Najkomplexnejsi tenista.
6GS mimo svoj naj GS = Antukový specialista..

:-)..Silvester pozvolne začína priatelia.
Reagovat
panzer.dragon
Jde o procentuelni podil z celkoveho mnozstvi ;), ne o o absolutni cislo vyhranych turnaju (to nejde porovnavat kdyz maji kazdy jiny celkovy pocet GS)

Tady se presne ukazuje na tom co jsi napsal, ze i ty (rafuv fanousek) jsi schopny interpretovat rafovy vysledky mylne (respektive snazit se je napasovat na lidi co nemaji tak jednostranou bilanci). U toho rafy je to proste k dokonalosti dotazena jedna aktivita (antuka) a tim se ti zkresluje celkova statistika. Neco jako treba Karlovic (ma dokonaly podani) a na svuj vek (diky podani) ma skvely vysledky, ale kdyz vynechas to podani tak by se Ivo moc nechytal (spis vubec :) ). Neni to nic zakazanyho nebo spatnyho, jen ti jedna absolutni prednost zkresluje celkovy obrazek.
Reagovat
smazaný uživatel
Cize cim viac Nadal vyhráva, tým horsie z toho vychádza :)

Ale chápem, ze si frustrovaný...To prejde
Reagovat
panzer.dragon
Cim vic nadal vyhrava na RG (a jinde ne) tim vic se stava antukovym specialistou.. ze je to horsi status nikde nepisu
Reagovat
smazaný uživatel
Nie :)

Jeho mimoantukový status sa dalsim antukovým triumfom vobec nemení :)
Reagovat
panzer.dragon
no procentuelně se ti to změní i u těch ostatních povrchů.. :-) začnou mít menší váhu v celkovým výčtu

prostě jedna s dalších statistik, kde má kdo silnou stránku a jestli je celkový výsledek nějak výrazně závislý na povrchu
Reagovat
smazaný uživatel
Nie :)

Nadal vyhral 6GS mimo svoj, mal karierny ako prvy z BIG 3, niekolko kombinácii W+RG, 3GS z 3 povrchov ročne, minimálne dva z kazdého..Myslim, ze otazku komplexnosti máme zodpovedanú :)

Čo ta mas dalej draku?..
Reagovat
panzer.dragon
ale tak něco tam je, neřikam že ne

je brzo na nějaký finální soudy, poměrově co se týče počtu GS u tří nejlepších hráčů jsme jak na začátku roku 2017, utekly víc jak dva roky a mezi 1. a 2. jsou stále tři GS..
Reagovat
panzer.dragon
jsem to napsal jinak než jsem to myslel (blbě :-), chtěl jsem napsat, že je pořád odstup mezi prvním a druhým 3GS tituly, změnilo se toho dost, ale ten odstup 3 GS zůstal
Reagovat
smazaný uživatel
Celkom paradox, ze to pises v den, kedy to uz nemusí platit.

Problem pre Fedexa je, ze Djoko aj Nadal hraju stále pravidelne finále GS...
Reagovat
panzer.dragon
:-) nemusí no, ale řekněme že má fedex lehce "nahrabáno" a i tohle (zatim) ustojí
Reagovat
smazaný uživatel
Ustojí. Lebo počty..Ale zároveň sa situácia na okruhu nevyvíja v jeho prospech..Ak by zajtra uspel, posledných 5GS si rozdelil Rafa s Nolem, ak si rozdelia aj nasledujúcich 5, tak je dobojované.
t
Reagovat
smazaný uživatel
*Rafa uspel
Reagovat
panzer.dragon
to by záleželo v jakym poměru by si rozdělili djok a rafa těch dalších 5GS, jestli rafa jen RG a djok ty zbylý 3 tak je to furt pro Rogera ok..
Reagovat
Mayo
Rogerovi hrozí nebezpečie zo Srbska.
Reagovat
MarcelPersch
Jde o to, že Ivo nikdy se servisem nikdy nevyhrál nic významného, dejme tomu, ze vyhrál par turnajů, tak pokud to budeme brát jako ekvivalent k Nadalovi, vyhrál by Karlovič vůbec zapas bez servisu podle me ne? Vyhrál by Rafa něco bez svého nejlepšího turnaje? Ano minimálně 6 GS.
Horší porovnání si nemohl vybrat.
Reagovat
panzer.dragon
Když už se ti teda nelíbí moje přírovnání tak ti tady něco napíšu.
Tohle jsou finálový zápasy Iva (mimochodem jem jeho fanoušek), kdy bral titul. Všimni si, že krom jednoho zápasu, kde Ivo vyhrál dva TB tak Ivo vždy minimálně jednou (spíš vícekrát) brejknul soupeře. Takže tvoje domněnka, že Ivo bez podání jakoby neexistoval je mylná. Já to napsal trochu s nadsázkou, ale když to rozebereme tak Ivo si tituly uhrál díky tomu že brejnul soupeře, ne jen podáním..

Karlovic I. - Lopez F. F 7-65, 6-2
Karlovic I. - Muller G. F 62-7, 7-65, 7-612
Karlovic I. - Young D. F 6-3, 6-3
Karlovic I. - Falla A. F 6-3, 7-64
Karlovic I. - Verdasco F. F 7-5, 6-7, 7-6
Karlovic I. - Johansson T. F 6-3, 3-6, 6-1
Karlovic I. - Clement A. F 3-6, 6-4, 6-4
Karlovic I. - Zabaleta M. F 6-4, 6-1
Reagovat
spaniel
Když si držíš tak snadno podání, je to obrovská psychologická výhoda... A soupeř je pod tlakem. Ví, že jeden špatný gem na servisu a je po setu. Navíc Ivo může zkoušet zabíjet returny a hrát má maximální riziko. Hráči jako Ivo nebo Izzy hrají TB jen se soupeři, kteří mají nadprůměrný servis, což je u těch co si uvedl právě jen ten Müller.
Reagovat
panzer.dragon
ok, ta psychologická výhoda tam bude značná..

ale pokud to mam nějak spojit s tim co mi MarcelPersch vyčetl, tak už je to příliš abstraktní to uvádět jako fakt u karloviče (a i u Nadala by se našli psychologický výhody mimo antuku pramenící z dominance na antuce)
Reagovat
Ereinion
No tak Ivova hra na příjmu je velmi jednoduchá, většinou je to prostě o tom jít na síť a uvidíme...ale jako jeden z mála má s Djokovicem pozitivní bilanci :D
Reagovat
MarcelPersch
Já si nemyslím, ze žádný jiný GS už nepřidá. Už roky mám zvláštní pocit, že ještě jednou ovládne Wimbledon, asi ne letos, myslím, že tam bude mít letos těžší los a dostane nějakého ranare a třeba, ale možná se s tím popasuje. A na US open ze muže vyhrát, když má formu je jasně, když už tam 3x vyhrál, na AO už asi nikdy nic.

Tím chci říct, když letos vyhraje FO, stejně ještě přidá minimálně 1 někde jinde, což už by samo o sobě, pokud bychom dali stranou jeho tituly z French, na to aby byl all time great (tím by byl už na úrovni Wilandera, McEnroea s 8 třeba Lendl, Connors) už to samo o sobě z nej činí jednoho z nejlepších hráčů historie, u takového počtu GS se už nedá konstatovat, že je to antukar, stejně jako ti zbylí 2 je fenomén. Jenom je daleko dominantnejsi na jednom povrchu a to je samo o sobě umeni, ale skvělý je všude.
Reagovat
MarcelPersch
*stačilo
Reagovat
smazaný uživatel
Presne. Rafov počin v Paríži je ten najsvätejší tenisový grál..To, čo ho odlišuje od ostatných a zvyšuje kredit. Je neuveritelné, ze niekto dokáze tak dlho konštantne dominovať naprieč generáciami. Federer (1981), Djokovic (1987), Thiem (1993)..A jeden Nadal. Kazdy si na ňom rad za radom vylámal zuby a nie raz..Ved to je wow..

Apropos, tiez si myslim, ze Nadalovi sa to este vsetko zíde aj mimo Pariza. Forma, zreb, okolnosti. Treba len skusat a zostat zdravý. Od 30ky je na GS extremne konstantný, pokial nevypadáva s NO name hrácmi, som v klude.
Reagovat
Ereinion
Nadal určitě zítra favoritem, jenže už nepůsobí tak neporazitelně jak dřív. Nevíme, jak Thiem zregeneruje, ale nemyslím, že by to pro něho měl být takový problém, je to stejné, jako když se hrajou turnaje na dva vítězný sety každý den...teď byl od čtvrtka do soboty taky zhruba kolem dvou hodin na kurtu na den...
Každopádně věřím ve vyrovnanější duel než ty jejich minulé na RG
Reagovat
Denis92
Thiem nedokazal porazit unaveneho Nadala na harde v NY. Naozaj si niekto mysli, ze unaveny Thiem porazi Nadala na antuke v Parizi?
Neverim mu ani na set.
Reagovat
panzer.dragon
Ne, uz je po turnaji. Ale bylo to fajn. Osobne sem si uzil tu atmosferu pred utlanim roger-rafa; rogerovu cestu az do semi, thiemovu strastiplnou cestu do finale pres brutal soupere a jeste existujou hezky fotky rogera z ty pisecny boure s rafou.. vypadaj ty fotky jak z filmu mumie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal, ktory vyhral 11RG proti hrácovi, ktory nikdy nevyhral ani antukovu tisicku. Na papieri to vyzerá jednoducho, ale vsetci vieme, ze papier znesie..

Ja sa stále spolieham, ze Thiemova hlava nepustí, ale mozem sa sakramentsky mýlit..

Taktiez by som si nikdy nemyslel, ze Roddick, Federerov otloukánek moze niekedy s ním uspiet vo finále W. A v roku 2014 ma prekvapil, hoci to treba zmienit, stále prehral.
Reagovat
smazaný uživatel
2009
Reagovat
Denis92
Trava a antuka su dva totalne odlisne povrchy. Na trave su tie rozdiely mensie a staci ti dobry servis a mozes porazit favorita. Roddick bol top hrac, ktory uz mal aj GS a mal by aj viac, nebyt Federera. To maju mozno s Thiemom spolocne. Ale..
Porazit Nadala na RG, na to ti nestaci len delovy servis. To musi byt servis, FH, BH, obrana na top urovni. A ako si podotkol, hlava, najma hlava..
Reagovat
Grape
Hm, jenže ten hard v NY je horším povrchem nejen pro Rafu, ale i pro Doma. Pro Dominica je antuka jasně nejlepší povrch, bohužel má tu smůlu, že Rafa stále hraje, jinak už by RG měl. Samozřejmě to nic nemění na tom, že bude zítra Rafa jasný favorit.
Reagovat
Denis92
Ano, pre Thiema je antuka jasne najlepsi povrch. Ale pri Rafovi to plati dvojnasobne :) On je uplne inde ako Thiem. Na 3vitazne s nim proste zajtra neprehra.
Reagovat
Grape
No nemyslím si, že je úplně jinde. Dominic ho už letos porazil, kdyby nebylo toho náročného programu, tak bych to viděl jako otevřený zápas, s Rafou jen jako mírným favoritem. Takhle je to ale o něčem jiném...
Reagovat
dappe
Myslet si v kontextu celé sezony, že je Thiem zítra bez šance, je podle mě nesmysl. Pořád platí, že má Nadal na své straně dost věcí, na základě kterých se očekává jeho výhra, ale pozice už není tak pevná. Já Thiemovi celkem věřil už loni, takže jsem možná moc optimistický. Každopádně pro mě je to otevřené finále.
Reagovat
smazaný uživatel
4+5+?

Bolo by pekné, keby Rafova vitazna snúra v Parizi prerušená obdobím bez titulu dokončila načrtnutú postupnost..To je ale velmi odvazne aspirovat na sestku. Aj tá trojka sa tam hodí parádne.
Reagovat
MarcelPersch
4 + 5 = hádám ze 6 už Rafa nezvládne, takže vzhledem k moji poverčivosti to muže být poslední Rafuv titul. Nebo příští rok pauza a pak ještě 13., to by bylo super :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajtrá hrá 12. finále..

Snad prehrá az to 13., ak tak..Ved nech to má štýl, sakra.
Reagovat
panzer.dragon
Teoreticky by se mohl Roger tou prohrou s rafem a eventuelnim rafovym titulem hecnou a bejt motivovanej na wimblas
Reagovat
smazaný uživatel
Anglicky komentátor sa po skončení zenského finále rozlucil a pozval televiznych divakov sledovat zajtrajsie velké finále Djokovic Nadal..;)
Reagovat
Mayo
Thiem bude náročný super. Bude to 4 alebo 5 setov.
Reagovat
Pavol
Dominic to vyhrá oddych Nadala nahradí mladosťou. Ja vsádzam na Thiema bude tam lepší kurz.
Reagovat
ipko
ale prečo sa nehrá finále v pondelok? to je zasa krivda voči Thiemovi, lebo keby postúpil Djokovič, tak by sa muselo hrať v pondelok a Rafa by s tým nič neurobil..
Reagovat
smazaný uživatel
Ked hraju hokejisti trojnasobne predlzenie, tiez nemaju po sérii dlhsie volno..Kalendár je daný..

Nadal mal tentokrát stastie, nabuduce to moze byt inak.
Reagovat
spaniel
Vzhledem k prvnimu semi, jsou me preference jasne. Vyhra Thiema ve finale by byla uzasna v mnoha ohledech. Dostal by po sobe jak Djokovice, tak Nadala a definitivne by se dostal do nejvyssi ligy. Troufam si rict, ze Nadalovy sance na dalsi GS by vyrazne klesly. Djokovic se klidne muze dostat do dalsi krize, nebo se k Thiemovi muze pridat dalsi mlady na jinych povrsich. Roger by pak mohl byt v klidu. A Thiem rozhodne bez sance neni, sice jednorucak, ale Nadaluv topspinovy forehand do backhandu mu nevadi. Razanci svych uderu snadno prekona Rafovu rychlost a fyzicku ma mozna nejlepsi na okruhu.
Reagovat
dappe
Ale hrát 4 dny za sebou může být problém. Každopádně souhlasím s tím, že je na tom Thiem fyzicky výborně, tak to snad zvládne. Navíc on byl vždy ten, kdo radši hraje než trénuje a objížděl spoustu i zbytečných turnajů.
Reagovat
spaniel
Nebude to pro nej problem si myslim. Neni to poprve v historii a on patri k tem co na to maji.
Reagovat
dappe
Navíc ty poslední tři dny to bylo vždy kolem 2 hodin na kurtu, což je dobré.
Reagovat
MarcelPersch
Finále zítra od 15 bez překvapení. Zhruba kolem tě třetí by mělo začít být polojasno.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem vo finále. Tak Kamilos sa urcite potesi, ze neuvidi otrepané finále Nadal Djokovic.
Reagovat
Padme
Dominik předvede lepší výkon než Roger včera. Ať si to ti diváci trochu užijí. To dnešní finále je zatím nakládačka...
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi rád si este niekedy strihnem finále Nadal Djokovic v Parizi, najradšej buduci rok. Ale ten Djokoslam a dvojitý kariérny, túto pridanú hodnotu s radostou oželiem, naozaj..Je fajn, ze nic podobné nehrozí, urcite su radi aj FFF a vo finále tak majú jednoduchú volbu a RG este moze vypáliť z ich pohladu ideálne..

Big 3 sa tazko predpovedá; lebo uz mnohokrát sa to vypomstilo, ale trufam si povedat, ze kalendárny, ci 4GS v rade uz budu pre Noleho neaktuálne.

Inak, Thiem vzhladom k tomu, ze mu v zápase dážď dvakrát pichol dýku do chrbta tesne po jeho breaku a dosiahnutí obrovského momenta v zápase, ktoré po návrate do zápasu okamzite stratil asi zaslúžene vyhral.. To co vsak spravil na svojich prvych MB je skoro neodpustitelné. Takto sa 4krát vyhodit. Práve pre tento kolaps si myslim, ze je Rafa zajtra velkým favoritom, kedze hlava bude hrat velku, naozaj velkú rolu.

Na druhu stranu, bol by to krásny príbeh, keby RG vyhral chlapik, ktorého vyhodila Serena z press centra ako handru. Osud má príbehy rád..Navyse osud uz mnohokrát postrazil naskok 3GS na Rogera. Uvidime, tesim sa
Reagovat
No-le
Pro mě Djokovič v podivném mentálním rozpoložení - jako by věděl, že zítra proti Nadalovi stejně nebude mít šanci,takže nemá cenu se nervovat...
Jinak Thiem asi lepším hráčem. Nole se několikrát dokázal úspěšně vrátit, ale pak nedokázal už nic vymyslet, přestože byl aktivnějším hráčem. Trápil se na podání a zbytečně chyboval...
Zítra uvidíme. Samozřejmě se nabízí že Nadal vyhraje ve třech setech, ale kdo ví, co se může stát. Thiem musí vyhrát první set...
Reagovat
Mayo
Vamos Thiem (:
Reagovat
safi1313
Tak kdo bude první kdo napíše jakou ma zase Rafa výhodu ze je odpocatej, ze měl lehky los a ze ma strašný štěstí ze nema ve finále Djokovice?.. prakticky zase další grandslam bez námahy ze? :)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak byl jsi to ty...
Reagovat
safi1313
Spis sem jen vypichl ty celoturnajove kidy některých jedinců .. já sem jeden zbytečně co si Rafuv triumf užijí :))
Reagovat
Jakub
Tak výhoda že je odpočatější, to pro Rafu určitě je. A jako nejlepší antukář na světě má fakticky vždycky lehký los :-)) A absence Djokoviče ve finále asi taky jeho výhoda bude, ale myslím že jí nepotřebuje. Vyhraje tak jako tak. Tak nevím co ti na tom vadí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic by vo finále hrýzol viac z princípu..

Ale tiez by to bolo na neho psychicky vela, uz raz celil Rafovi vo finále s vyhliadkou vyhrat 4GS v rade a neustál to.

K Ultimate challenge teda napokon nedošlo.
Reagovat
Kozoroh
Gratulace Thiemovi. Novaka včera/dnes potopil chabý servis (který ztratil asi 9x), skoro 30 bodů ztratil na síti, v delších výměnách měl mírně navrch, ale v těch 'středního rozmezí' měl převahu Thiem.

Nadal si může mnout ruce. Thiem sice jako 25letý může stihnout fyzicky zregenerovat, ale porazit dva ATG hráče za sebou bude nad síly jeho hlavy.
Reagovat
Mayo
Aj tak dobrý zápas od Ultrona.
Reagovat
Marduch
Na to, žes Djokovi věřil na 3:0 (aby mohl být fresh na finále), tak Dom hrál docela dobře, ne?:p Takže by s Rafou nějakou tu šanci mít mohl.. Je tam únava, ale i tak mu tentokrát z nějakého důvodu věřím. Může být teď v laufu a asi taky proto, že proti takovému Tsitsimu je už "vyhranej" a atmosféru GS finále už zná..
Reagovat
dappe
Já jsem si až dnes uvědomil, že Djokovič s Thiemem vlastně hráli i ve čtvrtek (ta středa mi nějak unikla), to asi problém být může. Na druhou stranu, když si vzpomenu, jak spolu letos hráli v Barceloně (vím, jiné okolností a vše), kde to bylo úplně na jednu branku, tak Thiemovi šance dávám celkem solidní.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist