Thiem v Lyonu začal hladkou výhrou nad Carballésem Baenou

22. 5. 2018, 22:14
Aktuality 1
ATP LYON - Největší favorit antukového turnaje ATP 250 v Lyonu Dominic Thiem svůj úvodní zápas zvládl. Rakouský tenista porazil ve dvou setech Roberta Carballése Baenu a postoupil do čtvrtfinále, v němž se utká s dalším Španělem Guillermem Garcíou-Lópezem.
Dominic Thiem

Dominic Thiem si před dvěma týdny zahrál finále na Masters v Madridu, následně v Římě ale vypadl hned po svém úvodním vystoupení. Týden před Roland Garros se tak chce dostat zpět do zápasového rytmu a využívá k tomu premiérový start v Lyonu. 

Čtyřiadvacetiletý Rakušan je v konkurenci Američanů Jacka Socka a Johna Isnera či Korejce Hyeon Chunga největším favoritem na titul a dnes to ve svém úvodním zápase potvrdil, když porazil 6-*2 6-4 Španěla Roberta Carballése Baenu

"Vstoupil jsem do zápasu nažhavený a dobře připravený," pochvaloval si Thiem, který v zápase ztratil jen devět míčků po svém podání.



Ve čtvrtfinále se osmý hráč světa Thiem střetne ve čtvrtek s dalším španělským soupeřem Guillermem Garcíou-Lópezem, s nímž jediný vzájemný duel na Roland Garros 2016 vyhrál 3-0 na sety. García-López dnes porazil 7-6 6-3 domácího outsidera Calvina Hemeryho a postupem mez osmičku nejlepších vyrovnal své letošní maximum.

• ATP 250 LYON •
Francie, antuka, 561.345 eur
úterní výsledky (22. 05. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
Horanský (SR) - Sousa (7-Portug.) 6-4 3-6 6-4
Kukuškin (Kaz.) - Barrere (Fr.) 6-2 6-3
Fritz (USA) - Ebden (Austr.) 6-4 6-2
• Dvouhra - 2. kolo •
Thiem (1-Rak.) - Carballés (Šp.) 6-2 6-4
García-López (Šp.) - Hemery (Fr.) 7-6(4) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Kozoroh
https://pbs.twimg.com/media/Dd2ApTbU8AAnu3Q.jpg
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist