Thiem znovu bojuje s bolestmi zápěstí, příští týden ho otestuje v Estorilu

27. 3., 16:50
Aktuality 3
Rakušan Dominick Thiem řeší opět problémy se zápěstím. Někdejší třetí hráč světového žebříčku, jehož kariéru poznamenala opakovaná zranění, na sociálních sítích oznámil, že se mu před několika týdny vrátily bolesti. S potížemi ale bojuje a věří, že bude schopen hrát.
Profily hráčů
Dominic Thiem (© AFP)

"Ten zvláštní pocit v zápěstí se znovu vrátil společně s bolestmi," řekl třicetiletý Thiem ve videu na sociálních sítích. Kvůli zánětu omezil v poslední době program, v příštím týdnu ale chce zkusit hrát na antuce v Estorilu.

Vítěz US Open z roku 2020 má problémy od června 2021, kdy si zápěstí poprvé zranil po pádu na trávě na Mallorce a po více než roční pauze se mu zpět na bývalou úroveň už nepodařilo vrátit.

V březnu místo startu v kvalifikaci turnajů Masters 1000 v USA dal přednost antukovým challengerům v Evropě, prohrál však dva zápasy s hráči mimo TOP 200 Polákem Danielem Michalskim a krajanem Lukasem Neumayerem a tento týden se odhlásil z Neapole. Aktuálně figuruje ve světovém žebříčku na 90. místě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Pe3k
Takže Murray pomalu končí, Wawrinka to taky nebude dlouho trvat, ale u Dominika je to nejsmutnější, protože on má relativně nízký věk na odchod, ale ta výkonnost tam už prostě není.
Reagovat
Nola
dodnes som nepochopila ten prepad, ved aj Delpo mal podobne problemy a dokazal sa viackrat vratit na vrchol, porazat najlepsich..... Dom bol antukovym princom, vzdy som myslela, ze ten RG mu je aspon raz sudeny, smutny osud hraca, ktory zatapal B3
Reagovat
Patik
Delpo však v duchu nevyhasol..A stále cítil túžbu víťaziť. Thiema je snáď najväčšia škoda on keby si udržal top formu tak možno Sinner Alcaraz Djokovic nemajú niektoré GS alebo Masters..zatapal by každému a všade..verim ze aj toho Nadala by do tretice na RG sundal.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist