Titul ve čtyřhře pro Izraelce Erlicha s Ramem

22. 3. 2008, 14:20
Aktuality 0
Vítězové Australian Open, Izraelci Jonathan Erlich s Andym Ramem, letos získali druhý titul na prestižním podniku. V Kalifornii na Pacific Life Open stejně jako na úvodním grandslamu roku neztratili ani set a prokazují letos skvělou formu. V Indian Wells si ve finále poradili s kanadsko-srbským duem Nestor/Zimonjič.
Izraelský pár Jonathan Erlich s Andym Ramem vyhráli debl v Indian Wells a letos získali už druhý titul

Izraelská dvojice Johathan Erlich a Andy Ram letos získali už druhý titul, celkově dvanáctý. V nové sezoně tak mají už o jeden triumf více, než za celý minulý rok. Pár Erlich/Ram nenašel přemožitele na Australian Open, a i v Indian Wells za celý turnaj neztratil ani set.

Ve finálovém souboji se čtvrtí nasazení Izraelci střetli s kanadsko-srbkým duem Nestor/Zimonjič, jenž plnili roli turnajových trojek. Dvojice Erlich/Ram neztratila ani jednou vlastní podání, když šest hrozeb odvrátila. Výhra 6-4 6-4 je i náplastí ze loňské neúspěšné finále, kdy Erlich s Ramem prohráli s párem Damm/Paes.

Letos se z českých deblistů nikdo nedostal dál, než do druhého kola.

Indian Wells - finálový výsledek:

Čtyřhra - finále:
Erlich/Ram (4-Izr) - Nestor/Zimonjič (3-Kan/Srb) 6-4 6-4

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist