Tomic má problémy s policií kvůli autu

13. 12. 2011, 15:38
Aktuality 3
Australský tenista Bernard Tomic má ve své vlasti problémy s policií. Ta ho vyšetřuje kvůli zneužití výjimky pro řízení automobilu a dalším dopravním přestupkům.
Profily hráčů
Bernard Tomic

Devatenáctiletý talent, který letos došel do čtvrtfinále Wimbledonu a patří mu 41. místo ve světovém žebříčku, potřebuje kvůli svému věku výjimku pro řízení. Autem smí jezdit pouze na tréninky a na akce výhradně spojené s tenisem.

Policie v Queenslandu ve svém prohlášení uvedla, že Tomice vyšetřuje kvůli "několika údajným porušením dopravních předpisů a porušení výjimky". Jaké tenistovy přestupky vyšetřuje, agentura AP neuvedla.

Mladý tenista, který se prohání sportovním vozem BMW M3, se obviněním brání. Údajně se stal obětí msty místního policejního úředníka.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
predevsim mi prijde jako neuveritelna hloupost ta vyjimka pro jizdy na treninky. Bud at si pocka na dosazeni uredne stanovene vekove hranice, predpokladam do 21 let nebo je mu teda udelena vyjimka a at si jezdi, kam chce. Bez prestupku, samozrejme. Za volantem je prece stale on, at uz jede na tenis nebo do kina.
Reagovat
VlS
Moc nevěřím tomu, že by v Austrálii 19 let nestačilo na řidičák.
Reagovat
smazaný uživatel
asi mas pravdu a ani se mi to nechce zjistovat, me jen zarazi, ze na tenis jezdit muze a napr. po nakupech ne, absurdni.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist