Tomic: Mám všechny příznaky koronaviru, zůstávám doma v izolaci

16. 3. 2020, 11:27
Aktuality 1
Bernard Tomic se deníku The Herald Sun svěřil, že má všechny příznaky nebezpečného koronaviru. Bývalý člen elitní dvacítky žebříčku zůstává ve svém domě v Miami v izolaci, testován zatím nebyl.
Profily hráčů
Bernard Tomic

Tomic věří, že za jeho onemocnění může cestování. Ještě před necelými dvěma týdny hrál challenger v mexickém Monterrey, poté odletěl do Miami, kde se měl zúčastnit podniku Masters, který byl však kvůli pandemii koronaviru zrušen.

Deníku The Herald Sun se 27letý Australan svěřil, že pociťuje všechny příznaky koronaviru, testován zatím nebyl. "Od úterka se necítím dobře, špatně se mi dýchá. Na doporučení lékařů jsem v izolaci v Miami, s nikým se raději nevídám. Zatím jsem ještě nebyl testován, ale mám všechny příznaky."

Tomic apeluje na svou rodnou Austrálii, aby situaci brala vážně. U protinožců už zavedli povinnou 14denní karanténu po návratu ze zahraničí. "Lidé tohle musí brát opravdu vážně, Austrálie není výjimkou. Nevím, jak dlouho budu v izolaci ani kdy mě otestují," uvedl bývalý 17. hráč světa.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Deb1lita, nezodpovednost, nedostatok inteligencie, empatie a schopnosti poddať sa sportovému výkonu nie sú priznakmi corony, je to cctizmus Bernie.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist