Tomic se popral, musela zasahovat policie

30. 10. 2012, 12:12
Aktuality 7
Zlobivé dítě australského tenisu Bernard Tomic má na svém kontě další nepříjemnost. Sezonu, ve které se postaral o kontroverze na kurtu i mimo něj, korunoval Tomic novými problémy se zákonem. Čerstvě dvacetiletý profesionál se na oslavě svých narozenin popral s kamarádem a na místě rvačky zasahovala policie.
Profily hráčů
Bernard Tomic

K incidentu došlo podle listu Herald Sun v pondělí nad ránem v letovisku Gold Coast na party, jež byla pokračováním oslavy Tomicových dvacátých narozenin z 21. října. Přivolaní policisté museli od sebe tenistu a dalšího muže oddělit.

Shodou okolností za několik dnů čeká Tomice projednávání jeho prohřešků za volantem, jichž se měl dopustit na konci minulého a začátkem tohoto roku. Australský daviscupový reprezentant měl mimo jiné porušit podmínky výjimky pro řízení vozu, kterou měl vzhledem ke svému věku. Letos na turnaji v Miami se pak syn emigrantů z bývalé Jugoslávie postaral o pozdvižení, když požádal rozhodčího, aby nechal vyvést z hlediště svého otce a zároveň trenéra. Chováním ho prý znervózňoval.

Tomic má za sebou nepovedené tenisové období. V posledních měsících klesl v žebříčku z 28. na 49. místo, poté co se mu jen dvakrát podařilo na turnajích postoupit dál než do druhého kola.

"Kdybych byl Bernardem Tomicem, úplně bych odložil raketu. Dělal bych cokoliv jiného, přemýšlel nad tím, jak na tom jsem," reagoval na zprávu o Tomicových problémech s policií bývalý australský daviscupový kapitán Roger Rasheed. "I kdyby to mělo trvat třeba šest měsíců. Musíte si srovnat základní věci, jinak se vám to vrátí. Je to nešťastné," uvedl Rasheed.

Komentáře

7
Přidat komentář
spaniel
Geny jsou holt silnejsi nez prostredi...
Reagovat
smazaný uživatel
Však on z toho Bernie možná vyroste, vypadá jak opěkěn namyšlený smrad, ale kontroverze jako mladý měl třeba i Andy a teď je v pohodě. On z toho vyroste, vypadá to, že se pořádně nekoncentruej na tenis, což je škoda, třeba v Austrálii hrákl parádně, zbytek sezony zklamání.
Reagovat
gigin
Ernie win!! A když jsme teda u toho, tak Juska taky :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a dneska už jen 3 DF proti Juškovi jich dal 12 :D
Reagovat
gigin
Absolutní perfekcionismus!!!
Reagovat
Pe3k
No to jsem teda nevěděl. Z toho vyroste klučina jeden :D

Btw. po 3 měsících hledání jsem konečně nalezl zakázané highlights ze semifinále olmypijských her mezi Federerem a Del Potrem. Alespoň na něco je ten fakebook dobrý...

https://www.facebook.com/photo.php?v=400372930020387
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je, mrkni.

http://www.thetennisspace.com/top-10-bernard-tomic-controversies/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist