Třetí díl souboje týmů Plíškové a Kvitové bude na tvrdém povrchu

2. 7. 2020, 13:21
Aktuality 16
O týden později, než bylo původně plánováno, a na tvrdém povrchu místo antuky se odehraje třetí díl charitativní tenisové soutěže Tipsport Elite Trophy mezi týmy Karolíny Plíškové a Petry Kvitové. Na centrkurtu pražské Štvanice se bude hrát 18. až 20. července. Otazník visí nad čtvrtou částí série.

"V důsledku plánovaných turnajů WTA ve světě jsme se rozhodli pro změnu termínu a povrchu na třetí sérii turnaje," uvedli organizátoři v tiskové zprávě.

Mezinárodní sezona, která stojí od března kvůli koronaviru, se má restartovat v srpnu. Ženská WTA Tour by měla začít 3. srpna v Palermu.

Třetí část souboje Černého týmu Plíškové a Růžového výběru Kvitové se měla hrát 11. až 13. července na antuce. Nově tedy bude 18. až 20. července a na tvrdém povrchu centrkurtu u Negrelliho viaduktu. Tenis s fanoušky se na slavný dvorec vrátí po devíti letech. Naposledy zde slavili titul v challengeru Lukáš Rosol a v turnaji ITF Lucie Hradecká v roce 2011. Předtím se zde hrál turnaj okruhu WTA.

Čtvrtý díl Elite Trophy byl na Štvanici plánován na 25. až 27. července. "Čtvrtá série je prozatím v jednání a termín zatím stanoven není," uvedli pořadatelé.

Tým Karolíny Plíškové vyhrál první dvě části soutěže na antuce. V Praze zvítězil 7-4, v Prostějově těsně 7-6 a vede 2-0.

Každý fiftýn je oceněn 50 korunami od organizátora a stejnou částku přidá Nadace Tipsport. Zatím bylo odehráno 2934 výměn, což znamená 293.400 korun. Vítězný tým výslednou částku věnuje na charitativní využití podle vlastního uvážení.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
Mr.Pink
Jestli by nebylo lepsi to radeji ukoncit. Uz pred tou 4hrou jsem si rikal, ze je tam citit velke napeti :)
Reagovat
blixa
No co no, přinejhorším si trochu nafackujou :-D
Reagovat
tommr
dobrá zpráva: bude se konečně hrát na velkým štvanickým centru. Jestli tam pustí i diváky tak se asi půjdu podívat ...

špatná zpráva: nový termín koliduje s termíny exhibicí v Německu na které je přihlášená i Petra Kvitová. Takže Petru asi na Štvanici neuvidíme ...
Reagovat
paddy
Petra nepojede ani do Německa
Reagovat
Nenela
No konecne ta vase Stvanice! Mne je to celkem jedno, do Praglu dobrovolne nejezdim, ale mam radost, kdyz vy budete radost :-)
Reagovat
tommr
už to vidím jak by asi Markéta nebo Muška vítaly v týmu Báru Krejčíkovou s otevřenou náručí a naopak ... :)
Reagovat
tromas12
Oni se nemají rády? To mi nějak uniklo :D
Reagovat
tromas12
Ony
Reagovat
tommr
to byla reakce na příspěvek sojky dole, kterej se mi omylem zatoulal sem. Bára při včerejším závěrečným deblu v Prostějově zbytečně vyšilovala, protože se jí zdálo, že jí Markéta Vondroušová úmyslně nastřelila a neomluvila se jí. Markéta jí přitom vůbec netrefila. Pak se prý kvůli tomu dokonce odmítla zúčastnit závěrečnýho ceremoniálu, ale to už mám jen z druhý ruky, protože jsem to sám neviděl ...
Reagovat
EllNino
Ale nutno říct, že Bara Krejcikova
Reagovat
Mr.Pink
Muska je s Barou v pohode, S Maky by to ale bylo horsi :)
Reagovat
horska.kraslice
Z důvodu zápasové a tréninkové pestrosti bych týmy pro 3. a ev. 4. část prostřídala. Vždyť výhra družstva je v tomto případě jen doplňková, jde hlavně o rozehranost jednotlivých hráček - plus charitu.
Reagovat
sojka1
jenze zase uz se rafly... :-))
Reagovat
horska.kraslice
To jsou jen občasné tenisové úlety, zkrátka upouštění páry ve vypjaté situaci. :-)
Reagovat
lvicek
Jojo, taky jsem to psala tu uz driv, ze je skoda, ze ty tymy jsou na vsechny ctyri turnaje stejne. Bylo by vic moznosti na zapasy a i by se navzajem lepe poznaly (i s temi mladymi). Tady tech sarvatek je skoda, nekdo to proste asi moc proziva a nedokaze se od tech pocitu uplne odprostit...
Reagovat
EllNino
Jenže ja myslim, že ty tymy by se jinak než takhle nesnesly ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist