Tsitsipas a De Minaur v Miláně postoupili do semifinále

7. 11. 2018, 17:59
Aktuality 8
NEXT GEN ATP FINALS - Na 'malém Turnaji mistrů' v Miláně je rozhodnuto o prvních dvou semifinalistech, kterými se stali Řek a Stefanos Tsitsipas a Australan Alex De Minaur. První bod do skupiny získali Polák Hubert Hurkacz a Američan Taylor Fritz.
Stefanos Tsitsipas

Druhým dnem dnes pokračoval Next Gen ATP Finals a odpoledne se střetli tenisté, kteří včera své zápasy v Miláně prohráli. 

Američan Taylor Fritz potvrdil roli favorita proti domácímu outsiderovi Liamu Caruanovi, byť měl nečekaně potíže. Americký mladík porazil italského soka 1-4 4-1 4-3(10) 4-2, když za stavu 1-1 na sety musel likvidovat tři setboly. 

V duelu poražených uspěl také Hubert Hurkacz. Polský tenista sice neudržel vedení 2- na sety, Španěla Jaume Munara ale nakonec zdolal 4-2 4-2 2-4 3-4 4-1 a oživil šanci porvat se o postup do semifinále.

Do něj postoupil jako první ze skupina A Stefanos Tsitsipas. Dvacetiletý Řek si večer poradil 4-3 4-3 4-2 s Američanem Francesem Tiafoem a má jistotu, že si v pátek zahraje o finále. 

Ve skupině B má jistýt postup Alex De Minaur. Devatenáctiletý Australan v závěrečném duelu dne porazil 4-1 3-4 4-1 4-2 loňského finalistu Rusa Andreje Rubljova a před závěrečným utkáním ve skupině může být v klidu.



Bez šance na postup je po dnešku domácí divoká karta Carruana. De Minaura ze skupina B doprovodí do semifinále Fritz, nebo Rubljov. Lepší výchozí pozici má Američan, kterému stačí porazit 3-0, nebo 3-1 De Minaura. Rusovi by pak nestačila ani výhra 3-0 nad Carruanou.

Ve skupině A je situace ještě otevřená, naději postoupit má i se dvěma porážkami na kontě Munar.  Teoreticky by mu stačilo porazit Tiafoea, pokud by pak De Minaur neprohrál ani s Fritzem.

• NEXT GEN ATP FINALS, MILÁN 2018 •
Itálie, tv. povrch / hala, 1.335.000 dolarů
středeční výsledky (07. 11. 2018)
• Skupina A •
Hurkacz (6-Pol.) - Munar (7-Šp.) 4-2 4-2 2-4 3-4(5) 4-1
Tsitsipas (1-Řec.) - Tiafoe (3-USA) 4-3(3) 4-3(5) 4-2
• Skupina B •
Fritz (4-USA) - Caruana (8-It.) 1-4 4-1 4-3(9) 4-2
De Minaur (2-Austr.) - Rubljov (5-Rus.) 4-1 3-4(5) 4-1 4-2
Pořadí skupin:
Tabulky Next Gen ATP Finals po dvou dnech
Čtvrteční program:
14:00 Tiafoe - Munar
15:30 Rubljov - Carruana
19:30 De Minaur - Fritz
21:00 Tsitsipas - Hurkacz
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tvl, to je fakt strašnej metroušek. Fakt ostuda, jak vypadá.
Reagovat
Nola
:D mas Digi? vcera ho komentator Digi prirovnal vyzorovo k Borgovi a nakoniec skonstatoval, ze aj hru ma podobnu.....
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě ne, Borg byl daleko mužnější. Tsitsipas vypadá jakoby právě vylezl z gaybaru.
Reagovat
Nola
Borg je pre mna najvacsia tenisova ikona, jeho zasluhou sa tenis dostal do popredia, podoba tam bude iba v dlzke vlasov a velkosti sebavedomia
Reagovat
smazaný uživatel
To, ze ses zvyklej na sebe kaslat neznamena, ze ostatni jsou gayove.
Reagovat
Nola
? pisem snad, ze je gay? ja som hodnotila iba porovnavanie s Borgom, ktory je v mojom rebricku najvyssie..... m.i. vysvetli co tym, basnik chcel povedat...

najhorsie pre mladeho talenta je, ak ho porovnavaju s legendou - dnes si dovolim tvrdit, ze Grigor Dimitrov tieto ocakavania nenaplnil, snad, to nebude mat tentokrat podobny scenar....
Reagovat
spaniel
Gaywrinka, ted toto...cekam na tvuj coming out. Typicka latentni.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jestli nejsi gay ty :D To by vysvětlovalo tvé nabubřelé ego, některé buzny to tak prý mají.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist