Tsonga bude hrát o čtvrtý titul z Mét. Bedene má šanci na první triumf

21. 9. 2019, 23:01
Aktuality 0
ATP MÉTY - Francouzský tenista Jo-Wilfried Tsonga si popáté zahraje finále domácího turnaje v Metách. V semifinále dnes zdolal krajana Lucase Pouilleho ve dvou zkrácených hrách a o čtvrtý zdejší titul se utká s Aljazem Bedenem. Slovinec ve třech setech vyřadil dalšího Francouze Benoita Paireho.
Jo-Wilfried Tsonga

Čtyřiatřicetiletý Tsonga, jenž v Metách naposledy triumfoval v roce 2015, už má z letoška jeden domácí titul z Montpellier. Celkem se na turnajích ATP radoval sedmnáctkrát, z toho dvanáctkrát v hale a devětkrát na domácí půdě.

Bedene postoupil do finále počtvrté v kariéře. Proti Tsongovi bude usilovat o první titul, jediné vzájemné utkání na Roland Garros v roce 2013 vyhrál Francouz.

• ATP 250 MÉTY •
Francie, tv. povrch / hala, 586.140 dolarů
sobotní výsledky (21. 09. 2019)
• Dvouhra - semifinále •
Bedene (Slovin.) - Paire (3-Fr.) 4-6 6-1 6-2
Tsonga (Fr.) - Pouille (4-Fr.) 7-6(6) 7-6(4)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist