Tsonga kvůli kolenu nestihne ani domácí Roland Garros

14. 5. 2018, 23:11
Aktuality 1
Francouzský tenista Jo-Wilfried Tsonga se ze zdravotních důvodů odhlásil z grandslamového French Open. Třiatřicetiletý hráč se stále necítí připraven k návratu po operaci levého kolena, které se podrobil na začátku dubna. Informoval o tom na twitteru.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga

Tsonga po životní loňské sezoně, v níž slavil čtyři tituly, letos nastoupil jen na Australian Open a poté v únoru v Montpellier. Před domácím publikem skrečoval za stavu 6:1, 5:5 semifinálový zápas s krajanem Lucasem Pouillem poté, co v desáté hře druhé sady neproměnil dva mečboly.

Od té doby na okruhu ATP nehrál a ve světovém žebříčku klesl na 37. místo. Startovat nebude ani příští týden na turnaji v Lyonu, kde měl obhajovat titul.

Druhý grandslamový turnaj sezony začne na antukových kurtech v pařížském areálu Roland Garros 27. května.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jeden moj spanielský známy z krcmy mi dal zarucenu správu. Ze Jo dopuje.

Zaujimavé ze W nevynecháva!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist