Tsonga se rozešel s trenérem. I kvůli jazykové bariéře

30. 8. 2013, 19:42
Aktuality 4
Jo-Wilfried Tsonga ukončil spolupráci s koučem Rogerem Rasheedem, který francouzskou jedničku vedl poslední rok. Nového trenéra bych si chtěl najít v příštích několika týdnech, uvedl osmý hráč světa.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga

Australan libanonského původu Roger Rasheed už v minulosti trénoval Lleytona Hewitta nebo Gaela Monfilse a loni v říjnu se na spolupráci dohodl i s aktuálně osmým tenistou světa. Tsonga, který od Wimbledonu nehraje kvůli zraněnému koleni, se po necelém roce rozhodl kouče vyměnit.

"Jazyková bariéra a komplikace spojené s naší geografickou situací bránily naší spolupráci. Je mi 28 a na dosažení svých cílů už nemám tolik času," uvedl v prohlášení Tsonga, který zároveň ocenil Rasheedův vliv na jeho hru.

"Momentálně se poohlížím po jiných jménech. Doufám, že během příštích několika týdnů bude jasno," říká Tsonga.

Francouzův předchozí kouč Eric Winogradsky trénoval Jo-Wilfrieda Tsongu od roku 2004 až do roku 2011. Finalista Australian Open z roku 2008 pak byl rok bez trenéra, dokud se na spolupráci nedohodl s Rasheedem.

Komentáře

4
Přidat komentář
Titan
Francie chce bombardovat pod vymyšlenou záminkou, žádná jazyková bariéra, ale "geografická situace"... To je celé...
Reagovat
smazaný uživatel
Jemu by trebalo takeho burlivaka ako je on
Safin by ho mohol viest
aj ked Safin bol nervak ale aj tak by pasovali ku sebe
Reagovat
VlS
Myslíš, že by flaška vodky pomohla? A kdo by zasedal v parlamentu?
Reagovat
smazaný uživatel
to ma len tak napadlo
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist