Tsonga stále bojuje s bolestí zad, letos už se na kurty nevrátí

16. 9. 2020, 15:54
Aktuality 4
Jo-Wilfried Tsonga kvůli vleklým potížím se zády ukončil sezonu a přijde také o antukový grandslam Roland Garros, na němž se dvakrát dostal do semifinále. Potíže ho trápí od lednového Australian Open a stav se nezměnil ani během dlouhé pauzy bez zápasů zaviněné pandemií koronaviru.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga (© AFP)

Pětatřicetiletý Tsonga, bývalý pátý hráč žebříčku a nyní 52. tenista světa, nicméně na konec kariéry nemyslí. "Stále mám morálku, vášeň, touhu i motivaci vrátit se v roce 2021. Doufám, že se věci vyvinou k lepšímu," uvedl majitel 18 titulů z okruhu ATP. Loni ovládl domácí halové turnaje v Metách a Montpellier.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Cico93
Tsonga, Ferrer, Berdych, Delpo.
Druhá B4. Mal som rád túto generáciu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Taktak, prvního a posledního pořád trápilo něco se zdravím. Škoda, možná i mohli nějaký GS navíc uhrát. Berďu spíš trápila hlava a první B4.
Reagovat
Marduch
A pulmetrový stehna.
Reagovat
FulnekUltras
ale pořád ještě tenisového Muhammada Aliho rozhodně nelze odepisovat smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist