Turnaj ATP v Quitu se stěhuje do argentinské Córdoby

18. 9. 2018, 12:01
Aktuality 3
Antukový turnaj ATP v Quitu, který se v ekvádorském hlavním městě konal od roku 2015, se v příští sezoně přestěhuje do argentinské Córdoby. I v nové lokalitě se bude hrát na začátku února. Argentina tak bude hostit dvě antukové akce během dvou týdnů, Córdoba se připojí k Buenos Aires.

Córdoba leží zhruba 700 kilometrů severozápadně od Buenos Aires. Argentinské město v minulosti hostilo již několik mezinárodních sportovních událostí, například kvalifikační zápasy na fotbalové mistrovství světa. Firma Octagon zahájí tenisový turnaj ve spolupráci s Torneosem, přední sportovní marketingovou a mediální společností.

"V partnerství s Torneosem se nám určitě podaří dostat nový turnaj mezi nejlepší podniky série ATP 250," řekl Jorge Salkeld z týmu Octagon. "Córdoba je skvělým místem pro rozšíření mužského tenisu v Argentině, jelikož hráčům i návštěvníkům dává možnost vybrat si z několika nádherných hotelů a rovněž místní kuchyně slibuje bohatý výběr."

Úvodní tři ročníky Ecuador Open v Quitu vyhrál Victor Estrella z Dominikánské republiky. Jeho kouzlo skončilo až letos, kdy Španěl Roberto Carballés ve finále porazil svého krajana Alberta Ramose.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
makro99
Skvělé, moje nejoblíbenější destinace v jižní americe a rodiště Davida N.... jen ten Victor asi nebude nadšený :)
Reagovat
blixa
Viktor čistič ? Má rád, když jsou všichni řádně mrtví ;-)
Reagovat
makro99
Cordoba je jen 400 metrů nad mořem... myslím, že Victor ukončí kariéru :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist