Turnaj mistrů rozlosován. Djokovič a Federer jsou ve stejné skupině, druhou skupinu vede Nadal

5. 11. 2019, 14:48
Aktuality 99
TURNAJ MISTRŮ - V Londýně byl před malou chvílí rozlosován letošní ročník Turnaje mistrů, který se uskuteční od 10. do 17. listopadu. Ve Skupině Andreho Agassiho jsou světová jednička Rafael Nadal, debutanti Daniil Medveděv se Stefanosem Tsitsipasem a obhájce titulu Alexander Zverev. Do Skupiny Björna Borga byli nalosováni se šesti triumfy nejúspěšnější hráč turnaje Roger Federer, pětinásobný šampion Novak Djokovič, Dominic Thiem a debutant Matteo Berrettini.

Majitel 19 grandslamových trofejí Rafael Nadal vede herní pole, přestože v sobotu nenastoupil k semifinálovému utkání na Masters v Paříži. Aktuálně první hráč světa má natržený pravý břišní sval, i tak od lékařů dostal zelenou. Třiatřicetiletý Španěl chce ve čtvrtek, nebo v pátek začít s tréninkem a doufá, že se na první zápas, který odehraje v pondělí, stihne připravit. Na Turnaji mistrů dosud netriumfoval.

Ve Skupině Andreho Agassiho bude čelit debutantům Daniilovi Medveděvovi a Stefanosovi Tsitsipasovi. Oba prožívají nejlepší sezonu kariéry. Třiadvacetiletý Medveděv si na posledních sedmi akcích šestkrát zahrál finále, poprvé se dostal do finále grandslamu (US Open) a získal své první trofeje z Masters (Cincinnati a Šanghaj).

Jednadvacetiletý vítěz loňského ročníku Turnaje mistrů do 21 let Tsitsipas na velkou trofej zatím čeká, ale jeho konzistentně skvělé výkony mu zajistily premiérový start v londýnské O2 Areně.

Posledním členem skupiny je Alexander Zverev. Dvaadvacetiletý Němec loni ve finále šokoval vítězstvím nad Novakem Djokovičem a slavil svůj nejcennější titul.

Ve Skupině Björna Borga jsou se šesti triumfy nejúspěšnější hráč Turnaje mistrů Roger Federer a pětinásobný šampion Novak Djokovič. Členové Big 3 se střetnou poprvé od wimbledonského finále, v němž Djokovič odvrátil dva mečboly rekordmana v počtu grandslamových trofejí (20) Federera a získal 16. grandslamový vavřín.

Čtvrtým rokem po sobě si na akci pro osm nejlepších tenistů sezony zahraje Dominic Thiem a poprvé se pokusí postoupit ze skupiny. Jako poslední se na závěrečný vrchol sezony kvalifikoval Matteo Berrettini. Třiadvacetiletý Ital stejně jako Medveděv a Tsitsipas hraje svou životní sezonu a do Londýna se kvalifikoval poprvé.

Nedělní program odstartují Djokovič s Berrettinim, večer se utkají Federer s Thiemem.

Na letošním Turnaji mistrů se rozhodne o světové jedničce na konci sezony. Djokovič potřebuje uhrát minimálně finále. Na Nadala v tuto chvíli ztrácí 640 bodů.

LOS TURNAJE MISTRŮ 2019
Skupina Andreho Agassiho
Rafael Nadal (1-Šp.)
Daniil Medveděv (4-Rus.)
Stefanos Tsitsipas (6-Řec.)
Alexander Zverev (7-Něm.)
Skupina Björna Borga
Novak Djokovič (2-Srb.)
Roger Federer (3-Švýc.)
Dominic Thiem (5-Rak.)
Matteo Berrettini (8-It.)
Skupina Maxe Mirného
Juan-Sebastian Cabal/Robert Farah (1-Kol.)
Kevin Krawietz/Andreas Mies (3-Něm.)
Jean-Julien Rojer/Horia Tecau (6-Niz./Rum.)
Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (7-Fr.)
Skupina Jonase Björkmana
Lukasz Kubot/Marcelo Melo (2-Pol./Braz.)
Rajeev Ram/Joe Salisbury (4-USA/Brit.)
Raven Klaasen/Michael Venus (5-JAR/N. Zél.)
Ivan Dodig/Filip Polášek (8-Chorv./SR)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

99
Přidat komentář
Vlk-v-trave
No Gigin se těší a doufá, aby nehrála princezna...
...za mně, ten turnaj má plno slabin...ikdyž fajn, že bude hrát Matti.

- bodování. /celkem rušivý element vůči celku, asi by bylo dobrá dát nějaký bonus postupujícím na TM a víc to nekomplikovat/

- termín. /hráči už sotva pletou nohama, kvalita zápasu často zklamání, ale není se čemu divit, mají toho prostě plné kecky.../

- místo konání. /moc se nemění...rád bych viděl hráče také na jiném místě/

- indoor, hala hard /těch halových pinkaček s pískajícími teniskami v "tělocvičně"je plno, vůbec se nemění místo a povrch...pěkné by bylo vidět TM v Jižní Americe na antuce, nebo v Austrálii na trávě, atd...pochopitelně měnit indoor a outdoor/

- málo účastníků. nebál bych se to rozšířit na 16, ať je víc zajimavých zápasů, když už se to organizuje. Vítězové skupin hrají SF.

*
Nevím jakým způsobem se letos bude hrát...jestli dle NexGen, nebo klasika...asi by bylo dobré přejít na ten system NextGen...stejně nás to čeká, až odejde B3, tak budou sety do 4....:0) To je snad každému jasné...
Reagovat
spaniel
- ne

- ne

- jo

- ne

- ne

- NE! A nestras.
Reagovat
Vlk-v-trave
- ne (chapu)

- ne (chapu)

- jo (chapu)

- ne (pro mne prekvapeni, ze bys nechtel TM videt na jinem povrchu)

- ne (chapu)

- NE! A nestras.
(zadne straseni....myslet si, ze neco zustane porad stejne...je spis naivni, menilo se to behem historie X krat, zmeni se to urcite zase...jak to bude blizke k tomu co "testuji" na NEXTGEN...nevim, ale tipuji, ze to bude dost podobne, a rozhodne to neni nahoda, ze to na tomto turnaji zavedli:) Symbolicke. next gen, next gen tennis.
Drive bych v tomhle smeru zmenu nechtel...nevonela by mi, ale asi to k tomu pomalu speje...
Reagovat
smazaný uživatel
az sa bude hrat do styroch bez vyhody,tak sa definitivne presuniem na sipky,ak chcu stvorit novy tenis,nech si hladaju novych fanuskov,nextgen ci co to je som pozeral raz,pred dvoma rokmi,stacilo,ak chcu byt progresivny,kde je vsetko rychlejsie,navrhujem hrat jeden tajbrejk do 13,takto by sa turnaj stihol za predlzeny vikend,kym od pondelka do stredy by frcali este dvestopadesiatky,nemate zaco
Reagovat
spaniel
Jestli se bude hrat do 4, bude to uplne jiny sport. Tenis ztrati kontinuitu a nebude se uz nikdy dat porovnavat historie a soucasnost. Bude to vetsi zlom nez Open era.

Zmenu povrchu nechci z jednoducheho duvodu. V hale neni GS, tak ma aspon neco vyjimecne. Pokud by byl GS v hale, nemam s tim problem. I kdyz vzhledem k terminu a ze se hraje ted v halach, by byl prechod na antuku nebo travu bizarni.
Reagovat
annah
Smarjaaa, to jsou skoro poplašné zprávy! Jen to ne!
Reagovat
paddy
Hantuchová s tím měla problém, ale možná jen hledala důvod, proč prohrála zápas z vedení 60 20.

https://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/australian-open-2008/hantuchovou-vytocily-piskajici-boty-ivanovicove_40734.html?showTab=nejnovejsi

Ivanovic vs Hantuchova Highlights AO08 SF
https://www.youtube.com/watch?v=rbBig3IgzLs
Reagovat
ttopi
Mám tušení, že ze skupiny nepostoupí oba - Fedex s Djokovičem. Ale kdo z nich skončí?
Reagovat
Mayo
Kto asi?
Reagovat
ttopi
No kdo?
Reagovat
Mayo
Djoki je jasný víťaz. Neprehrá zápas (jedine ak by špekuloval ohľadom súpera v SF)
Reagovat
smazaný uživatel
To sa moze stat.

Ak Djokovic vyhra skupinu tak svetovu jednotku nema vo svojich rukach.

Ale ak skonci druhy, je to len a len na nom. Nadal potrebuje na jednotku 4 vyhry, cize druhe miesto Nolemu vyhovuje.
Reagovat
turista
Ani jeden to nemá úplně ve svých rukách. Je to spletité.
Reagovat
Marduch
Ve svych rukach to ma Rafa.
Reagovat
turista
No jo, ale to by musel minimálně 4x vyhrát.
Reagovat
tenista08
Djokovič má ze svého pohledu hratelnější skupinu. Vymstít se mu to může v semifinále. Všichni s výjimkou Nadala jsou schopni ho v hale porazit.
Reagovat
steve79
Hodne bude zalezet jak rychy bude kurt. Kdyby byl rychly jako v Basileji, tak by mel Roger sanci. Nejvetsi favorit je Djokovic a pak Zverev.
Reagovat
Patik
Zverev ,Medvedev ,Djokovič ,Federer semifinále
Reagovat
smazaný uživatel
Odskoky budou důležité asi nejvíce. Pokud z toho udělají poloantuku typu Rogers Cup, popřípadě Paříž, tak je to na lejno. Pokud bude povrch typu Šanghaj, Basilej, tak Djokovič s Federerem se můžou porazit asi jenom navzájem.
Reagovat
Cico93
Tak ako v Cinci alebo Šanghaji?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo píše tady o Cinci? Šanghaj, Cinci i Basilej jsou rychlé hardy, to je pointa. Ještě Dubai. Ostatní je parodie na kurt.
Reagovat
Cico93
Ide mi o to, že Federer s Djokovičom sa môžu poraziť len navzájom, pokiaľ budú rýchle kurty. Tak sa pýtam či tak navzájom ako v Cinci alebo Šanghaji.
Reagovat
smazaný uživatel
To je asi jedno. V Šanghaji vede v H2H Federer 2:1 a v Cincinnati 3:1.

Můžeš si vybrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, v Šanghaji 2:0. Takže rychlé kurty WIN Dědek vs. TOP Hardař historie 5:1
Reagovat
woody
Nepiš co se Ti hodí, napiš to komplet...
Reagovat
Patik
tieto veci by sa mali brať zvlášť jednotlivo..áno Djokovič si vie aktuálne poradiť s Federerom to všetci vedia neni problém si to priznať..ale momentálne sa bavíte o halovom prostredí a toto je práve to prostredie v ktorom Roger prehrával Novaka a stále tam má kladnú bilanciu ak tie čísla čo Kamilos píše sú pravdivé..nebolo by asi namieste riešiť teraz outdoor americké hardy alebo pome rovno riešiť bilancie v Ríme,Madride,Monte Carlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Co komplet? Komplet je Rafa vs. Roger 24:17, mimo antuku 10:15.

Pro příklad.

Nauč se rozlišovat pojmy s dojmy. Je rozdíl, zda se Djok a Fed potkají na pomalém hardu s vyššími odskoky míčů, který prostě sedí více Djokovičovi, protože má lepší obranu, nebo se potkají na rychlém hardu ala Cincinnati/Šanghaj, kde Djokovič celou kariéru kromě jednoho zápasů podává ručníky Fedovi.

Realita.
Reagovat
Cico93
Tu 17-ku si si odkiaľ vycucal?
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry 16, díky za komunikaci, opět jsi napadl jedinou chybu v článku a další přidaná hodnota je čistá 0.

Jinak 17 je reálné taky, to posrání se na IW před zápasem počítám jako prohru.
Reagovat
turista
To odstoupení Nadala v Indian Wells ale za porážku považovat nelze, když se nehrálo.
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguji tady pouze stejně stupidně, jako kolega.

Bavíme se tady ve vlákně o něčem a jediný jeho příspěvek je napadnutí nějaké věty. Nic víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky ako kazdy rok
Reagovat
ipko
no ja si práveže myslím, že jeden z dvojice Roger a Novak nepostúpi, samozrejme dúfam, že to nebude Roger :D Matteo môže spôsobiť veľké prekvapenie, pre mňa čierny kôň skupiny.. zároveň tiež neverím Rafovi, podľa mňa ho zdolajú Saša a Medveď..
Reagovat
Torn
Škoda, že je Djoker a Fedy v jedné skupině, ale tak snad oba postoupí.

Ideálně postup:

G AA - Míškiněv a Šáša.
G BB - Djoker a Fedy.

SF vítězové: Míškiněv a Fedy
Vítěz TM: Fedy
Reagovat
gigin
turnaj se těším jako nezaujatý fanoušek. Nejvíc přeju Domovi, to je jas, pak Medvědovi. Ale nejvíc podstatné je, ať hraje ElMatador, páč kdyby nehrál, tak hráč, který ho alternuje je odporný a celý turnaj by byl v péčku.

Takže su fakt typicky nezaujatý.
Reagovat
peek
Ono může být ještě něco odpornějšího než obsedantní rituály zpoceného nepřirozeně osvaleného hekala? :-O
Reagovat
gigin
Rituály budiž, že sa potí, za to nemůže, a nějak nepřirozeně osvalený mi teda nepřijde. Jako dřív jo, ale teď ne. Když hraje takhle silový tenis, tak heká. A celkem v pohodě heká. Aj Pico to říkal. A že miluje Pica, za to taky nemůže. A je mi symp. Pohoda. Na okruhu jsou hrůzy. A jeden obzvlášť.
Reagovat
Torn
V pohodě rozhodně neheká. :D On a Djoker hekají ještě hůř než svého času Šarapka.
Reagovat
annah
Ne. Ta hekala hůř. A v patách za Šarapkou kráčí Halepka a taky Svitolina, jak jsem zjistila teď na Turnaji mistryň. Dřív jsem se na její zápasy nedívala, protože mě ta hráčka nezajímá.
Reagovat
George_Renel
Nezapomeň na Sabalenku a její zvířecí heky. .-)
Reagovat
annah
No jo, jenže já snad žádný její zápas neviděla, tak její řev neposoudím. Sabalenka mě vůbec nezajímá, na ženské zápasy se dívám jen tu a tam, hlavně na finále turnajů, nebo když hrají naše dámy.
Reagovat
sojka1
no to by me nenapadlo.... ale co pak vlastne vis o tenisovem dramatu? Jak muzes zit bez kolize, krize a peripetii koncicich katastrofou? :-)))
Reagovat
annah
Tenisových dramat mám plné brejle. Ještě teď se mi dělá mdlo, když si treba vzpomenu na letošní Wimbledon. To mi jako ukázka dramatu stačí na celý rok dopředu. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Nedávno byl s Meldonovnou rozhovor, kde si stěžovala, že ji kvůli tomu řvaní (eufemismus "hekání" není na místě) teď neustále bolí v krku. Takže boží mlýny melou, sice většinou pomalu, ale jistě.
Reagovat
annah
Jo taky jsem to četla. Říkala, že se naučila hekat už jako malá a pak se toho nedokázala zbavit, i když chtěla.
Reagovat
Marduch
To, ze se snad sama chtela, sis tam domyslela sama.. Presne rekla toto: ?Z toho všeho ječení už mám bolesti v krku. Dělám to (hlasitý zvukový doprovod úderů) od doby, kdy jsem byla malá holka a už mi to zůstalo na celou kariéru. Teď mě ale neustále bolí v krku,"
Reagovat
annah
Aha. Už jsem si to přesně nepamatovala. Ani už nevím, kde a kdy jsem ten rozhovor četla. Asi mi vzhledem k těm jejím bolestem v krku zůstal dojem, že by se toho rvani ráda zbavila.
Reagovat
turista
Tak to Rafovo hekání mně vůbec nevadí. Ale takové osvalení jako on nemá na okruhu nikdo, což je podivné.
Reagovat
annah
Mně na něm vadí hlavně ty obsedantni rituály před podáním. To už někdy zabodnu pohled mimo obrazovku, protože se mi za něj trapně. Ale jinak to musí být pohodový chlápek.
Reagovat
annah
Oprava: ...je mi za něj trapně.
Reagovat
FerrariF50
tjn, taky mě je kolikrát trapně se na to dívat :-D
Reagovat
Patik
ktovie ako to vnímajú jeho súperi mimo kurt,rodina,priatelia,doktor,psychiater..
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
makro99
furt mi vrtala hlavou ta 1. alternace - Gael, Fabio... a dnes ráno mi to už nedá.. a jo, musím uznat, že chápu... nicolas almagro
Reagovat
EllNino
ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skupina, ktora vyzera na prvy pohlad pre Rafu idealne, ved s nikym zo superov na harde este neprehral, ba naopak kazdeho uz viackrat porazil. No napriek tomu Nadal nebude spokojny. Zverev aj Tsitsipas by urcite ovela viac zloby v druhei skupine, naozaj si nemyslim, ze Rafa vyhra vsetky tri super tazke zapasy, naopak nemusi ani postupit, a zraneny urcite..

Kto moze byt so zrebom naozaj spokojny je Djokovic s federom. Thiem a Berretini uz teraz vyzeraju ako komparzisti. Semifinalisti su jasni, verim ze sa to skrizi sposobom, ze Nole narazi na medvedeva. Nevylucujem vsak, ze Nole bude kalkulovat, aby sa stretol v sf s Nadalom, kedze len takto moze mat svetovu iednotku pod kontrolou. Ak sa totiz stretne s Rafom az vo finale, uz moze byt po vsetkom, rafa nahra potrebne body.
Reagovat
turista
Je to tak zamotané, že i kdyby Novak TM vyhrál a měl by tak o 2 tituly víc v tomto roce než Rafa tak mu to nemusí na ten návrat na světovou jedničku stačit i když to vypadá nelogicky, ale může rozhodnout pár bodíků. S tím souhlasím.
Reagovat
Kozoroh
https://preview.redd.it/de7z80hniow31.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=75e37a628531cb1e26e0342846d2f15431725c3c
Reagovat
Cico93
Bude
Reagovat
sojka1
ne, ctvrte parohy uz zustanou bez naplasti... :-)
Reagovat
paddy
Chybí tam první řádek, takže pokud budeme úplní a použijeme logiku, pak:

Paris Masters/ATP finals
2009 Djo / Davyděnko
2013 Djo / Djo
2014 Djo / Djo
2015 Djo / Djo
2019 Djo / ???

Kdyby z ročníků, v nichž Djo vyhrál Paříž, první a poslední ATP finals vítěz nebyl Djo a zároveň by to vyhrál 6. nasazený (jako tehdy Davyděnko), pak vítězem letošního ročníku bude Tsitsipas.

https://www.youtube.com/watch?v=1g2QWpeR0jU
Reagovat
Kozoroh
S losem jsem spokojený, Thiem a Berretini v hale představují snadnější překážky, než jsou Zverev a Cicipas. Jednoho z dvojice Fed/Medvěd musel No1e vyfasovat, ale i to je dobře, Djoker tak bude mít v skupině test, který ho prověří.

Agassiho skupina, kterou vede Nadal, působí otevřeněji. Medvědovi halové prostředí vyhovuje, zde má nejlepší šanci Rafana poprvé v kariéře porazit. Ani se Stefanem a Sašou to nemusí mít Býk lehké.
Reagovat
Roger_Federer
Tak to si nemyslím, je to krůtá skupina pro Nadala, může tady prohrát všechny 3 zápasy, pokud není v pořádku, tím tuplem.
Chce být na konci koncorocni 1, musí se prostě modlit, abyDjokovic neuhrál o těch
cca 500 bodů víc, než on.
Reagovat
Roger_Federer
*Nemyslím si že má šanci vyhrát turnaj.
Reagovat
Kozoroh
https://i.ibb.co/3vZ0b0p/Screenshot-2.jpg

První singlový zápas odehraje Djoker proti Berretinimu, večer se střetnou Fed s Thiemem.
Reagovat
Kozoroh
https://mobile.twitter.com/atptour/status/1191723317914415105

Medveděv proti Cicipasovi a večer Saša proti el Matadorovi.
Reagovat
peggy
Doufá,ze nikdo nebude mít problém panem Federera je přeci unavený.
Reagovat
turista
Unavený RF už asi po odpočinku nebude. V rozhovorech zmiňuje, že mu nejde o vyrovnání Connorsových 109 titulů. Při jeho soutěživosti si myslím, že tak trochu klame okolí a že by ho zdolání této výzvy velice potěšilo. Podobně Nadal určitě půjde po tom aby překonal Federera v počtu vyhraných GS.
Reagovat
Mayo
Novak Djokovic nedovolí Rafovi aby predbehol Rogera F.
Reagovat
annah
Taky si myslím, že má Connorsuv rekord v hledáčku, ale moc nevěřím, že to dá. Vyhrát turnaj bude čím dál těžší, zvlášť když neobjizdi žádné 250ky. Jedině Stuttgart a ani ten letos nehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
TM je pro tuto debatu za mě zásadní. Teď má 103 titulů, kdyby vyhrál TM, tak má 104 a na Connorse mu zbývá 5 kousků.

Dubai, Halle, Basilej je pro něj hratelné i příští rok, šanci má na IW i Miami, kde hraje poslední roky skvěle a pak se děj vůle boží.
Reagovat
Ereinion
Zajímavej los, hlavně ta Nadalova skupina je hodně otevřená...jsem zvědavej na kurzy pro Federer-Djokovic, takovej zápas ve skupině na dva vítězné sety je asi ideální příležitost pro Rogera oplatit tu porážku ve Wimbledonu, herně na to bezpochyby má...
Reagovat
smazaný uživatel
Federer potřebuje vyhrát finále a ne ve skupině.

Obecně je 5,5 na win Federera dost vysoký kurz
Reagovat
Ereinion
psychicky určitě, ale v té skupině bude mít právě proto větší šanci...ten kurz je dost vysokej, ale přeci jenom Turnaj mistrů nevyhrál Federer od 2011...jinak je to asi nejotevřenější za dlouhou dobu, TOP3 už mimo GS není zdaleka tak suverénní a hlavně v tý Nadalově skupině může postoupit každej
Reagovat
Mayo
1. Djoki
2. Dedo
3. Medveď
Reagovat
smazaný uživatel
2. Dedo

:D
Reagovat
FerrariF50
Já si myslím, že to Roger zlomí a Djoka tentokrát porazí. I kdyby to mělo být jenom ve skupině. Thiem může překvapit a klidně postoupit. Nadal s tím moc nepočítám, jelikož odstoupí pro zranění po prvním zápase. Z Nadalovi skupiny nejmíň šancí dávám Zverevovi. Která skupina je horší ? Podle mě samozřejmě ta, kde je Djok a i když je tam Berrettini, se kterým nikdo vlastně ani nepočítá, skoro jako by tam nebyl. Ale to je jeho největší výhoda, může totiž jenom překvatit.
Reagovat
FerrariF50
Postup
Federer, Thiem (Djok to nedá :-D )
Nadal (pokud neodstoupí), Tsitsipas, Medveděv
Reagovat
Mayo
Dedo premení MP?
Reagovat
Kozoroh
Snad mu to jedna nedočkavá dáma v publiku opět nepřekazí :-P

https://pbs.twimg.com/media/D_mIe2XU8AAlhtl.jpg
Reagovat
FerrariF50
No fuj ale, přípomínat mi jeden z nejhorších okamžiků mojeho života :) Od tý doby už není můj život, co býval. Budu se muset stát bezdomovcem, abych s radostí vzpomínal na to, jak jsem se v klidu domova s pivkem radoval z toho, že má Roger 2 championship pointy :)
Reagovat
Kozoroh
Thiem hrál v Londýně několikrát a jeho bilance je tristní - 6 z 9 zápasů prohrál, nikdy nepostoupil ze základní skupiny. Do toho má ve skupině dva nejúspěšnější vítěze TM a jednoho z nich by musel porazit, což je vzhledem ke kvalitám No1eho a Rogera v hale nepravděpodobné.

No1eho skupina je fajn, snadnější než Nadalova. Jednoho z dvojice Fed/Medvěd stejně musel vyfasovat a Cicipas se Sašou jsou nyní nebezpečnější protivníci než Thiem s Berretinim.
Reagovat
Mayo
Medvedev, Zverev
Djokovic, Federer
Reagovat
smazaný uživatel
No, zase to tak šíleně nevypadá, všichni stejně víme, jak to asi dopadne.

Favorit č.1 je jasný, favorit č.2 taky, na třetím místě je Medvedev a Nadal, který pořád neví, zda bude hrát. Do SF velmi pravděpodobně tak postoupí Nole, Roger, Medvedev a Nadal. Pokud Rafa nebude hrát, tak postoupí asi Tsitsipas.

V SF vyhraje Djokovič a Federer a Djokovič sestřelí Federera ve finále.

A je po sezóně, nic na tom není. :D
Reagovat
Mayo
Býk náročná skupina kks.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič - 2.2
Federer - 5.5
Medvedev - 6.5
Nadal - 6.5
Zverev - 15
Tsitsipas - 15
Thiem - 20
Berrettini - 50
Reagovat
kada.tom
skupina AA: 1. Medvedev 2. Tsitsipas
skupina BB: 1. Djokovic 2. Thiem
Reagovat
kada.tom
Medvedev vs. Djokovic

vítěz Medvedev
Reagovat
steve79
Roger s Novakem. Uz ted se tesim.
Reagovat
Patik
to bude zase šachová partia dvoch velikánov..asi najzaujímavejší zápas v skupine ak nie celého turnaja..za predpokladu že predvedú to čo vždy zvyknú predviesť čiže MasterClass.
Reagovat
Denis92
Skoda, velmi som chcel Rogera s Rafom v jednej skupine..

Dufam, ze Roger si tie 2vyhry s Thiemom a Berretinim uhra a pojde do semi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Federer tu skupinu může vyhrát stejně, jako 2015. Tam Djokoviče smazal ve dvou setech.

Je třeba to ale potvrdit ještě jednou, což je už horší.
Reagovat
Denis92
2x na jednom turnaji ho urcite neporazi. A mozno sa stretnu len raz. Zbytocne predbiehat. Dolezite je postupit zo skupiny, potom sa uvidi.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to na 2 sety, tam může vyhrát kdokoliv. Poslední roky jsme ostatně viděli sami.

S tím určitě pomalu. Na Wimbledonu se taky říkalo, že pro dědka je Nadal nehratelný a Djokovič taky.
Reagovat
Patik
Vtedy mal Nole prakticky už postup istý..Federer síce hral ultra goat tenis ale aj tak Nole sa vtedy šetril už na semifinále.
Reagovat
Denis92
Nemal. Bol to druhy zapas v skupine.
Reagovat
Patik
mne sa vidí že Nole k tomu pristupoval úplne lahostajne fakt sa mi zdá že mal isté semifinále a preto to vypustil..neviem nebudem sa hádať ale možno to bolo taktizovanie a nechcel stratiť veľa síl lebo vo finále Rogera potom prehral.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je jenom otázka, zda se Nadal po tom losu uzdraví a nebo ne. Protože má dost velkou šanci jenom na zkušenosti tu skupinu vyhrát a pak to je 50/50.
Reagovat
Patik
tak si to naposledy rozoberme..prichádza na turnaj so zranením a čakajú ho zápasy proti najlepším hráčom na svete v jeho najmenej obľúbených podmienkach..záver ? máme.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist