Turnaj v Oeiras nekončí, mužská soutěž se bude hrát dál

5. 12. 2014, 15:35
Aktuality 1
Portugalští tenisoví fanoušci o turnaj v Oeiras nepřijdou. Do jednání o budoucnosti Portugal Open se vložila tamní vláda, která se zaručila za pořádání jeho mužské části v příštích třech letech. Antukový podnik mužů a žen, kterému hrozilo, že kvůli nedostatku financí vypadne z mezinárodního kalendáře, tak s největší pravděpodobností zůstane alespoň částečně zachován do roku 2017.
Portugal Open

Mužský turnaj ATP Tour se v Estorilu a později ve městě Oeiras konal od roku 1990, ženský se stal pevnou součástí kalendáře WTA o osm let později. Letos si finále v Portugalsku zahrál Tomáš Berdych, v roce 2005 tam získala trofej Lucie Šafářová. Pořadatelé ale v říjnu další ročník žen z finančních důvodů zrušili a stejný osud hrozil i mužskému podniku.

Ministr obchodu a sportu Emídio Guerreiro nyní ale oznámil, že se podařilo najít zájemce o pořádání turnaje a podnik ATP kategorie 250 tak zůstane zachován i bez příspěvků z veřejných rozpočtů.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
a.magerova
Se to tu hodí úplně moc ;-)
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/221735/kdy-byl-stepanek-na-mizine-kvuli-tenisu-si-pujcil-a-zastavil-byt.html
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist