U Indů to znovu vře

11. 4. 2008, 16:56
Aktuality 0
Sedminásobný grandslamový vítěz ve čtyřhře Leander Paes se nechal slyšet, že spojit síly na dvorci s Mahešem Bhúpathím bylo to nejhorší rozhodnutí, které v životě udělal. Znovu tak prohloubil propast vzájemných vztahů někdejší nejlepší světové dvojice.
Profily hráčů
Leander Paes

"Když se ohlédnu zpátky, lituju, že jsem pro něj obětoval svou vlastní kariéru ve dvouhře," řekl v rozhovoru pro stránku espnstar.com. "Vyhrál jsem v roce 1998 turnaj v Newportu, kde jsem porazil mimo jiné světovou jedničku Peta Samprase. Když jsem byl na vrcholu, obětoval jsem své postavení na žebříčku za to, abych hrál satelity a menší turnaje ve čtyřhře s Bhúpathím," dodal.

Indičtí tenisoví funkcionáři nyní nutí oba hráče, aby hráli společně turnaje ATP. Mají se tak co nejlépe připravit na olympijské hry v Pekingu, kde by mohli vybojovat pro Indii medaili. Naposledy spolu tenisoví veteráni hráli před dvěma lety, od té doby se ale jejich cesty kvůli osobním rozporům rozešly.

K usmíření nepřispěla ani nedávná situace v daviscupovém týmu. Ve sporu mezi hrajícím kapitánem Paesem a mladšími hráči, kteří pohrozili bojkotem, pokud neodstoupí, se Bhúpathí postavil na jejich stranu.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist