Udělal jsem první krok k lepším zítřkům, věří Gaudio

23. 4. 2009, 15:50
Aktuality 10
Je posledním tenistou, který vyhrál French Open před nástupem éry Rafaela Nadala. Jenže jako by právě raketový vstup španělského tenisty do profesionálního tenisu Gastona Gaudia zastavil. Již třicetiletý Argentinec se dvě sezony trápil a až v úterý se po dvou letech dočkal prvního vítězného zápasu na okruhu ATP.
Profily hráčů
Gaston Gaudio

První vítězství na okruhu ATP po dvou letech slavil v úterý Argentinec Gaston Gaudio. Ten před pěti lety vyhrál French Open a byl považován za jednoho z nejlepších antukářů světa, od roku 2007 se ale potýkal se ztrátou formy a na okruhu ATP se objevoval jen sporadicky. Od organizátorů v Barceloně obdržel divokou kartu a odvděčil se jim třísetovou výhrou nad krajanem Diegem Junqueirou.

"V Barceloně hraju moc rád. Získal jsem tu svůj první titul na okruhu ATP a cítím podporu publika. Vždy se sem moc těším," komentoval Gaudio své první vítězství od předloňského Roland Garros.

"Po tak dlouhé době bez vítězství se teď evidentně cítím dobře. Jsem rád že jsem vyhrál, ale je to teprve první krok k lepším zítřkům. S úrovní mé hry nemůžu být spokojený," popisoval své pocity již třicetiletý vítěz osmi podniků ATP.

Pro Gaudia už ale učinkování na letošním ročníku Open Sabadell Atlantico skončilo. Ve druhém kole podlehl svému přemožiteli z finále z roku 2004 Robredovi. "Gaston byl vynikající hráč. Nepochybuji o tom, že by se nedokázal vrátit na výslunní. Vše záleží na něm," řekl na adresu až 966. hráče světa Španěl Robredo.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
jj souhlasím s váma..Gaston to byla trida..na jeho tenis byla radost pohledet..troufam si rict ze v te dobe nejlepsi antukar a muj nejoblibenejsi hrac..skoda ze takhle spadl ale snad se brzy dostane tam kde byval..kvality na to ma..hodne stesti a VAMOS
Reagovat
smazaný uživatel
GAUDIO patřil spolu s Coriou k antukovým králům před nástupem NADALA, přeji to moc Gaudiovi
Reagovat
smazaný uživatel
Udělal jsem první krok k lepším zítřkům, věří Gaudio - Já tomu věřím také a přeji mu to.
Jinak k tomu ,jak tady reagujete..on okoun nemuže Gaudia pamatovat,je mu 13 let a sazí jeden rok,tak ho nechte psát ty jeho scestný komentaře a sazet za drobny od mamky.
Reagovat
smazaný uživatel
13? podle toho co tu píše bych typoval tak 7
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Gato,přeju ti at toto vitěztvi ti doda silu k dalšim!Věřim,že ještě ukažeš aspon zablesk sve hry!
Reagovat
smazaný uživatel
většího kreténa než seš ty sem v životě neviděl a to už sem jich viděl dost(třeba když se kouknu do zrcadla)ale na tebe nikdo nemá.Myslíš si jak tomu strašně rozumíš,ale ve skutečnosti víš hovno a jenom všechny urážíš leklá rybo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak mohlo tohle kopyto někdy vyhrát Roland Garros...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hochu, nic proti tobe, ale ty jses fakt magor... Kopyto jses mozna tak ty a dokazes jenom kazdyho urazet... Škoda slov.
Reagovat
smazaný uživatel
okoune, Ty si opravdu desne velka píča!! Tenhleten tenista kdysi predvadel nadherny tenis, ovsem z duvodu zraneni se vytratil z okruhu, cos byla skoda :(

Ted se snazi vratit zpet, bohuzel ve svych triceti letech uz toho moc dokazat nemuze, nicmene muj obdiv mu kdysi davno patril :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist