Unavený Del Potro se odhlásil z Acapulka

22. 2. 2016, 10:57
Aktuality 22
Po návratu na okruh ATP a semifinálové účasti v Delray Beach vynechá argentinský tenista Juan Martín del Potro turnaj v Acapulku. Místo něj si v tomto týdnu dopřeje volno a nechá odpočinout zápěstí, s nimiž byl za posledních sedm let na čtyřech operacích.
Juan Martín Del Potro

Vítěz US Open z roku 2009 se minulý týden v Delray Beach vrátil k turnajům po téměř roční pauze. Navzdory tomu, že dlouho nehrál, došel v soutěži až do semifinále, ve kterém podlehl pozdějšímu vítězi Querreymu.

"Poté, co jsem odehrál čtyři zápasy v řadě, nejsem schopný znovu v tomto týdnu hrát," omluvil se nyní organizátorům v Acapulku Del Potro, který vynechá jen jeden turnaj. V první polovině března by se Argentinec měl objevit na Masters v Indian Wells.

Po úspěšném návratu v Delray Beach si někdejší čtvrtý tenista světa polepšil v žebříčku o 600 míst a je na 420. pozici - těsně za dalším bývalým hráčem Top 10 Mardym Fishem. Američan, který loni na US Open ukončil kariéru, Del Potra na Twitteru v žertu poprosil, aby výš už nestoupal:

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

22
Přidat komentář
Pe3k
Reagovat
Stan_Borowitz
JMDP je frajer. Hned potom mi tam skočil Fabio, to je taky boží, ta ponožka 1:14-1:20 nemá chybu.

https://youtu.be/3e1yrXvIhi4
Reagovat
panzer.dragon
https://www.youtube.com/watch?v=LOwpOu-gHIA

už aby byl Roger zpět, na tohle sem narazil nevim jestli ho tady Pe3k dával, ale je teda taky celkem cajk
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně má cenu, aby se tam soupeři namáhali proto, aby se pak ztrapnili? Dejte mu tu loďku rovnou a je to :P ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Teď bude hrát s Jazirim. Ten dokázal porazit nejlepšího hráče této sezóny Youzhnyho, tak není důvod, aby neporazil druhého nejlepšího hráče sezóny.
Reagovat
Stan_Borowitz
Papírově bude Jaziri jasný favorit.
Reagovat
smazaný uživatel
vy mě bavíte :D
Reagovat
janek_da
už jsem se lekl, že je tam i Rafa, a to ze Delpem
Reagovat
gigin
je vyloženě adrenalinová záležitost.
Reagovat
janek_da
Myslím, že koncem roku 2010 se Djokorova těla zmocnili mimozemšťani, testovali jej pár měsíců. Vrátili se na základnu, doladili soft, hardware a v koncem roku 2014 se vrátili zpátky a upgradovali.
Reagovat
Kozoroh
Zápasy Djokárny jsou požitkem pro oko :-)
Reagovat
gigin
To nemyslíš snad ani vážně. Ty náběhy na síť, voleje... Jak kůzle po obrně.
Reagovat
Marduch
Jsi zasednutý. Na Kozoroha! ;)
Reagovat
Lunej..
Zápasy Djokárny jsou požitkem pro oko jeho fandů, ale já coby nezávislá už to nesleduju, když nemá opravdu soupeře, se kterým by to mělo nějaké grády. Což s Robredem teda dnes fakt nebylo. :)
Reagovat
gigin
Vůbec nejsem zasednutý na Kozoroha. Ale tak se na něj podívej u toho saka. To je oku lahodící? Oku lahodící na síti je Federer třeba. Nebo samozřejmě Génius. Cit, provedení. Na Novakovi je vidět, jak to má nadřené, nadrcené. Ale pěkné to moc není.
Reagovat
smazaný uživatel
na saku byl vždycky jalovej, ať šlo o voleje nebo smeče, dnes je znát, že to vylepšil, ale vypadá to pořád stejně :D
Reagovat
Marduch
Neblázni s Federerem, proti němu vypadají u sitě skoro všichni jak lopaty. Osobně na Djokovi oceňuju, jak na tom zamakal, protože citovek na síti jsem od něj v poslední době viděl slušnou řádku. Tak pravda megabota nad hlavou se taky občas urodí... Ale je to hlavně baseliner a tim je to daný... nebo jsem něco přehlíd?:) I když třeba takovej Wáwra s náběhama a hrou u sítě za Fedexem až tak neostává..
Reagovat
Marduch
*nezaostává
Reagovat
gigin
Tak teda dobře no :-)
Reagovat
Marduch
No bodejť.
Reagovat
Frick
To bude jak souboj Plíščat.

Snad se ho dočkáme.
Reagovat
smazaný uživatel
Trefně Márdy!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist