Už jen tři výhry od kariérního Grand Slamu. Krejčíková se Siniakovou prolétly do čtvrtfinále US Open

4. 9. 2022, 18:51
Aktuality 1
Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková postoupily hladce do čtvrtfinále čtyřhry na US Open, japonsko-tchajwanské duo Šúko Aojamaová, Hao-Ching Chan deklasovaly 6-2 6-0. Nasazené trojky dál živí naději na třetí grandslamový titul v tomto roce. Triumf z betonových dvorců ve Flushing Meadows je poslední, který jim z turnajů velké čtyřky chybí.
B. Krejčíková a K. Siniaková (© AFP)

Šestadvacetileté Češky neztratily v duelu s turnajovými patnáctkami ani jednou servis. V úvodním setu získaly dva brejky, ve druhém nepovolily soupeřkám ani game a nadělily jim kanára. Utkání vyhrály za 62 minut.

Ve čtvrtfinále Krejčíková se Siniakovou narazí na Gabrielu Dabrowskou a Giulianu Olmosovou. S kanadsko-mexickou dvojicí se utkají poprvé.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
tommr
dneska až nečekaně snadná výhra ... smile
KrejSi mají turnaj skvěle rozehranej. Po překvapivém konci turnajových jedniček a dvojek jsou největší favoritky na titul a jejich šance na zkompletování kariérního GS nikdy nebyla tak velká ...
Zároven dneska udělaly další krok k účasti na letošním TM (v letošní Race jsou momentálně na 7.místě a na první nepostupové místo mají náskok 361 bodů) a Katka se opět přiblížila k návratu na post deblový jedničky (v průběžnám žebříčku už je první a předstihnout jí může jen Ostapenko pokud by získala titul) ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist